Serophene+ovitrelle kullananların ve bu şekilde hamile kalanların topiği...

abihayatim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
123
15
98
Arkadaşlar ben gecen ay serophene+ovitrelle tedavisine başladım ama ilk ayda olmadı bu ay 2. İgnemi oldum beklemedeyim.Benim gibi olan yada bu şekilde hamile kalan arkadaslar varsa deneyimlerini paylasabilir mi lütfen ? İnsan bu donemde kendisine umut olacak şeyler duymak istiyor Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...

bende aynı tedaviyi görüyorum
klomen+ovitrelle
iğnenin 8.günü .ok heyecanlıyım

[QUOdenenen iz_1988, post: 36553152, member: 472195"]bende aynı tedaviyi görüyorum
klomen+ovitrelle
iğnenin 8.günü .ok heyecanlıyım[/QUOTE]
İlk denemen mi peki ? Benim daha 4. Günüm su beklemek insanı çok yoruyo heyecan yapıyorsun ister istemez.umarm buradan bu ay güzel haberlerimizi veririz...

Arkadaşlar merhaba bende yumurta takibi yaptırıyorum bu ay ilk defa serophene kullandım günde 2 tane 15.gün 1 tane 17,5 mm yumurtam vardı bugünde 16. gün ovitrelle iğnemi vuruldum 36. saatte ve sonrasında 1 gün arayla ilişki verdi ve progestan isimli ilacı verdi sabah akşam vajinal yoldan kullanmam için 15 gün sonra görüşelim dedi. İnşallah bu ilaçlar iğneler işe yarar rabbim herkeze evlat nasip eder.

Benimde aynı tedavide 2. Denemem bu ay, iğneyi daha yeni oldum. Bakalım bekleyeceğiz beraberce.

[İnsallah eniz_1988, post: 36553152, member: 472195"]bende aynı tedaviyi görüyorum
klomen+ovitrelle
iğnenin 8.günü .ok heyecanlıyım[/QUOTE]

İnsallah canm Rabbim versin.bundan sonrasi beklemek...en zoru...bana progestan vermedi genelde düşük tehlikesi olanlar için veriyi aslında doktor o hapı ama hayrlsi inşallah.

fbtsonuctan 36574519 .!.:
Benimde aynı tedavide 2. Denemem bu ay, iğneyi daha yeni oldum. Bakalım bekleyeceğiz beraberce.

Evet canm sonuctan haberdar edelim birbirmzi.bugün benim ignemin 5. Günü ama sabah hafif bi kanamam oldu ve ardından öğleden sonra şeffaf bisi dusurdum.sanırm bebeğim tutunamadan gitti bilmiyorum bu neydi doktora gidince anlycam.

o kanama yerleşme kanaması olabilir
hemen ümitsizliğe kapılma
benimde iğnenin 10.günü
10 günde sadece 2 gün çalışma olmadı hergün yaptık çalışma
doğru yaptık bilmiyorum

o kanaoluyormus me kaduymustum.abilir
hemen ümitsizliğe kapılma
benimde iğnenin 10.günü
10 günde sadece 2 gün çalışma olmadı hergün yaptık çalışma
doğru yaptık bilmiyorum
Hayrlisi olsun canm.ama bir gun arayla yapmak daha verimli oluyormus diye duymustum.rabbim hayrlsni versn.ben bu ay hic umutlu degilim insallh senden guzel haberlr alrz.

Hayrlisi olsun canm.ama bir gun arayla yapmak daha verimli oluyormus diye duymustum.rabbim hayrlsni versn.ben bu ay hic umutlu degilim insallh senden guzel haberlr alrz.
bende umudumu dün akşam kaybettim dün iğnenin 10. günüydü testte negatif çıktı çok yıkıldım hiç iyi değilim bugün ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok yıprandım
herkesten herşeyden nefret eder oldum

bugün iğnemin 3. günü zaman geçmiyor ne olacak diye çok merak ediyorum. Şu mübarek günde dua edelim rabbim isteyen herkezin dualarını kabul etsin hayırlı haberleri alalım.

[QUOTEbenm niz_1988, post: 36593593, member: 472195"]bende umudumu dün akşam kaybettim dün iğnenin 10. günüydü testte negatif çıktı çok yıkıldım hiç iyi değilim bugün ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok yıprandım
herkesten herşeyden nefret eder oldum [/QUOTE]
Canm benm gercek sonuc 14.gunden sonra belli oluyormus kırmızıları görene kadar umut var.uzme kendini nolur.bugun bende kanamam oldugu icin doktora gittim sonucları yarm saat snra alıcam haber verirm.dun aksam agrdan duramadm aslnda benmde moralm bozuk ama yapcak bisi yok

bengovil06, post: 36594512, member: 590236"]bugün iğnemin 3. günü zaman geçmiyor ne olacak diye çok merak ediyorum. Şu mübarek günde dua edelim rabbim isteyen herkezin dualarını kabul etsin hayırlı haberleri alalım.[/QUOTE]
İnsallah canm beklemek çok zor biliyorum ama Rabbim yuzumuzu güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…