serophone+inofolic kullananlar veya kullanip hamile kalmis olanlar destek lutfenn :)

gizsemim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
151
95
13
Merhabalar bu ay serophone+inofolic+corasprin+ferrum demir hapi ile bebis tedavisine basladim. Ayri bir recetede ise catlatma ignesi ve bi jel adi yazdi,her geldiginde bunu da getir dedi. Muayenede ve hormon testlerimde bir sorun yoktu. Bu ay 40 gunde adet oldum ve ovulasyon testi ile 26. Gunde yumurtladigimi belirledim onun icin doktora gitmistim. Beklerken bir bayanla konustum bu sekilde ilaclarla ilk denemesinde hamile kalmis anlatti, o an karar verdim doktorun yanina gittigimde tedavi amacli geldigimi soyledim durumda bu. O bayan umut oldu bana burada da bu ilaclari kullanan veya kullanip hamile kalanlar destek verebilir miii

mrb bende geçen ay kolmen tedavisioldum ama açık olmayan sağ yumurtamda yumurta oluşmuştu ve ne yazık ki gebelik olmadı.Bu ay progestan diye bi hapı 15 gün kullanımdan bikaç gün sonra adet oldum ve yine hüsran.bugün doktora gittim adetliyim serephone, glifor ve inofolic bu üçilacı verdi inofolic zaten folik asit glifor şeker hastalarının da kullandığı yumurtlamayı destekleyen bi ilaçmış ve serephone de klomenden daha etkili ama aynı amaçlı bi ilaç. bakalım yarın başlıyorum serephone da haftaya cuma da ultrasona gideceğim Allah büyük hayırlısını istiyoruz hepimiz inşAllah dualarımıza kavuşuruz.Lütfen şuan ne aşamadasın burdan paylaş birbirinmize destek olalım.

Merabae bir sorum olacak.bn bir yllik evliyim cocuk istiyrz ama korunmasz bir yil oldu cocugmz yok..doktora gttm biraz yumurtalarn tembel ddi bana inofolic combi kapsul ilacla progestan verdi adetn ucunci gunu gel ddi gttm kan degerlerm soyle ckti fsh=7.42 lh=13.02 tsh=1.97 prolaktin =14.89 bunlara bakp bana gayet normal ddi inofolice devam et iki ay boyu ddi smdi adetim gecki bu ilactanmi yoksa hamilelik varmidir bu ilac duzene sokmazmi

mrb daha yeni bir yıl olmuş bence stres yapma tahlillerine de normal dediğine göre sadece hapla desteklemeyi uygun görmüş baksana.1 hafta bekle bakalım bi test yap ama hemen netice bekleme hayırlısı olabilir ama olmayadabilir ilacım bittikten bikaç gün sonra ben oldum hasta ama sennki geciktiyse bi test yap derim

Canm bn inofolic kapsl kllaniyrm smdi bunu surekli iki ay kullan ddi adetm geckti ilac gecktrrmi yoksa siradan her zmanki geckmemi

canım benim bildiğim kadarıyla bu zaten folic asitin bi versiyonu adetini değiştireceğini düşünmüyorum progestan kullandım dedin ya ona istinaden dedim ben etkilemiyo diye ne kadar geciktin ki

Progestan bir kutu kllandm adtmn ucuncu gnu gttgmde sadece inofolice devam et ddi ama bnm su an gnum gecio eskidnde geciyrdu ama bu ilac duzene sokmazmi yada bumu gecktriyr yada hamileym ondanmi geckti blmiorm snn hormon tahlilleri sonucn nasl

Benim gecen ay basldigim bu ilaclar bir sonuc vermedi yani 21. Gun takibe gittigimde doktor yumurta gelismeye direnc gostrriyor dedi bu ay regl gunum 24-26 olunca gidicem serephone yi gunde ikiye cikarticak bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…