Sersemlik halı

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Bu ay bıraz gec adet oldum bunun etkısı var mı bılmıyorjm sersem gıbyım artık bunaldım ya tahlıllerım temız cıktı cok şükür başım dönüyor mu deseler yok öyle bırsey degıl ama yolda yürürken şanlı tansıyonum düşüyor bı bas sersemlıgı başlıyor gozlerımı kısıyırum şanlı hersey daha ıyı oluyor gıbı bı türlü geçemiyor gün ıcınde sureklı böyle bır hal var . Panık atak hastasıyım ana ılac kullanmıyorum. Sanki beynımde bır makıne bozulmuş da algılayamıyorum gıbı hıssedıyorum .bu bır his mi yoksa baska bırsey mı bılmıyorum . Nöroloji bir de emar görmek istiyor.
Gercekten ağlıyorum artık gece olunca eskı halımı özledım

Allah şifa versin.Panik atakla ilgili sanıyorum.Rica ediyorum konuyu açarken bir sefercik de olsa okuyun ben ne yazıyorum diye Allah aşkına..

Ben yazdığınızdan birşey anlamadım.Bence en kısa zamanda bir doktora görünün.Ayrıca konunun son cümlesini eski halimi özledim değilde eski halımı ( eşya olan ) özledim olarak anlayan ben miyim:)))

Ha bide basligi sermelik halı anladim.:KK70:ay kusura bakmayin sizlik bi durum degil:KK70::KK70::KK70:

Allah şifa versin.Panik atakla ilgili sanıyorum.Rica ediyorum konuyu açarken bir sefercik de olsa okuyun ben ne yazıyorum diye Allah aşkına..

Ben yazdığınızdan birşey anlamadım.Bence en kısa zamanda bir doktora görünün.Ayrıca konunun son cümlesini eski halimi özledim değilde eski halımı ( eşya olan ) özledim olarak anlayan ben miyim:)))
Kızlar k bakmayın klavyem bozuk ı cıkıyor harflerde ,noktalısı yok.kelıme kendılıgınden cıkarsa ne ala ama cıkmıyor bazen . Basmıyor bır türlü ekran dokunmatıgı ıle alakalı.

Eskı halımı derken halıyı kastetmedım doğrusunu yazamıyorum :) eskı durumumu diyorum yanı .

Kızlar k bakmayın klavyem bozuk ı cıkıyor harflerde ,noktalısı yok.kelıme kendılıgınden cıkarsa ne ala ama cıkmıyor bazen . Basmıyor bır türlü ekran dokunmatıgı ıle alakalı.

Eskı halımı derken halıyı kastetmedım doğrusunu yazamıyorum :) eskı durumumu diyorum yanı .
.
Ben öğretmenim canım ve aliskinim bu yüzden bu tarz yazimlara.Beynim düzeltiyor otomatik.Sen bence norologa gitmelisin kesin

Back
X