• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serseri ama sewiyorum iştee :( yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elma_SheqeRi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elma_SheqeRi

Ziyaretçi
mrb kızlar.12 aydır çıktığım bir sewgilim war.hayatımda ilk defa birisini bu kadar sewdim.diyarbakırlı.e hâliyle kürt.ailesinde çok serseri war.kendisi de serseri tiplidir.ama benle çıkarken kawga etmiyeceğini,kötü alışkanlıklarından waz geçeceğini söylemişti.hatta yemin etmişti.. küçük küçük yalanlarıını yakalıyordum..sesimi çıkartmıyordum..hatta bir kere sırf kıskandırmak için aldatmıştı beni..yine de affettim.ama dünkü olaydan sonra ona karşı olan hislerimm çok tohaflaştı..dün okulda sewgilimin montunda esrar bulmuşlar hocalar.ilişkimizi bütün herkes bildiği için beni öğretmen odasına çağırdı..gösterdi..çok kötü oldum..tam bir yıldır gözümün içine baka baka bana yalan söylemişti..ailesini aradılar..okuldan atıldı..başka okula gidebilir..ama şu an ewde cezalı..dün konuştum.. "ben bitmişim artık..yawaş yawaş eriyip gidicem" diyordu..bu beni çok korkuttu.onun üzüntüsünü atmak için "hayır..ben seni herşeyinle kabul ederim.senin için ikinci hayat başlıyor" dedim..biraz mutlu etmeyi başardım onu..kalbim o sözleri söylüyordu..ama aklım ayrıl şu serseri den diyordu..ne yapacağımı bilmiyorum..bir yandan onu çok sewiyorum..kaybetmek istemiyorum..ama bir yandan bunu yapan insan ilerde daha neler neler yapar diye düşünüyorum..kendimi çok kötü hissediyorum.2 gündür ağlıyorum..gözlerim kıpkırmızı oldu..lütfen bana yardım edinn..şimdiden teşekkür ederim.. :a015:

insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur canım...
sakınnn! bulaşma ve kurtul...
daha yaşın erken bence...aşk sandığın sadece senin zaafların...
aldatma,yalan,esrar vs..daha ne bekliyorsun aşk MI?
aşk ondan çok uzak ta onun aşkları belli...
lütfen görüşme...
kalbin beynin hükmettiklerini dinleyecektir...izin ver!

arkadasim onu cok seviyor olabilirsin ama bu sartlarda ilerde kesinlikle mutlu olamassin, hadi evlendim diyelim cicim aylari biticek ask belkide azalicak geriya kalan sevgi ve saygi kalicak saygi desen sevgilinde yok seni kiskandirmak icin aldatmis, sana iyi bir es olmasindan vaz gectim ilerde cocuklarina esrar icen kötü aliskanliklari olan bir babanin elindemi büyümesini istiyorsun?? canim bence yol yakinken dön cok güzel mutlu sIkIntisiz bi hayat yasamak varken neden kendi kendinin hayatini göz göre göre zindana cevirmek istiyosun canim yapma uygun bir dilde söyle ona..kendinide fazla üzme..ask cok önemli tabikide ama bu sartlar altinda aska öncelik gösterme aklini kullan derim bu arada yasini ögrenebilirmiyim canim

bence ayrıl ondan yalanlarla nereye kadar giderki.

bencede bulaşma..seni kıskandırmak için birisi ile çıktı öylemi? bence sen öyle sanmaya devam et
bak madde bağımlısı imiş birde.yarın öbür gün sana da teklif eder.hadi o yapmadı diyelim.bir ortamda arkadaşlarından birisi sana bişi yapar.onun haberi bile olmaz.nede olsa kafası hoştur.hazır okuldan da ayrılmış,sende yavaş yavaş araya mesafe koy..sana gel şuraya gidelim,gel doğumgünü var vs derse de gitme..kesin orada da madde bağımlıları vardır ve o sırada başına herşey gelebilir..

şunu da unutma.kimse vazgeçizlmez değildir.karşına daha iyileri çıkacaktır.bunlar sana fasa fiso gibi gelebilir ama hepimiz bu yollardan geçtik.herkes böyle söylüyorsa bir bilinen vardır.belki de daha iyisini,mükemmelini görmediğin için ayrılmama diyorsun ama inan geriye baktığında ne kadar da safmışım diyeceksin:)

güzelim kaç yaşındasın bilmiyorum. sanırım lisedesin. bu yaşta mantığınla hareket etmen zor. kalbin daha çok söz geçirir sana.
ama mantığını dinle. böyle bir insanla yapamazsın. alışkanlıklarından kurtlması zor. sana yalan söylemiş. değişeceğine inanıyor musun? ben inanmıyorum. aklını başına topla. sevgi diyorsun da. şimdi ağlarsın sonra unutursun. öyle biriyle evlenirsen hayatın kararır. ve ailesinde serseriler var diyorsun.
bi de ben seninle herşeye varım diyorsun. sen ona destek oldukça o bundan vazgeçmeyecek. okulda yakalanmış daha ne olsun. sonradan üzüleceğine şimdi ağla daha iyi.
bir an önce unut ve arama. kendini kaptırırsan kurtulamazsın. böyle insandan herşey beklenir.
kendini hayatını mafetme

canım ayrıl huylu huyundan vazgeçmez bence o sende alışkanlık yapmış yıllar sonra bu yaşadıklarını duşununce nasıl boyle bır ınsanı sevmışım ben dıyeceksın

ikilemde kalman bile hata
mazoşistmisin niye kendine böyle bi kötülük yapıyosun
böyleleri sonradan insanın başına bela olur
ayrıca kim kimi kıskandırmak için ihanet ediyo ki
kılıfı hazırlamış sende saf aşık inanmışın
bırak hemen anaya babaya üzüntü sonra

Böyle devam ederse erkek arkadaşın hep üzülürsün üzülürsün üzülürsün:1no2:
sana tavsiyem çok düşme üzerine, bırak kendi haline... Zaten acaip sounları var belli ailesi uğraşsın..:delphin:.

üfffbide duygu sömürüsü yapıyor ben bitmişim artık bilememne diyo. kesinlikle inanma. yol ver gitsin daha karakteri bile oturmamış. bide galiba lise öğrencisisiniz ikinizde. güzelim önünde kimbilir ne güzellikler bekliyo seni. daha yolun başındayken elini taşın altına koyma işini şansa bırakma, huylu huyundan vazgeçmez. esrarı bıraksa içkiye başlar.
hem neden biz erkekleri sürekli bişeyden kazanmaya çalışıyoruz onlar bizi kazansın. boşver bence.

Bu kadar severken ayrilmak cok zor olur. Ama yanlis kisiylede bi iliski surdurulmez canim. "ben bitmişim artık..yawaş yawaş eriyip gidicem" demis. O suan kendi secimini yasiyo. Senide yanina cekmesine izin verme. Kalbine, duygularina biraz hakim olmaya calis ve ayril ondan. Simdi vazgecilmez geliyodur o sana. Çunku bu yaslarda ask pek engel tanimaz. Zor olan yasak olan sey daha cazip gelir. Bu dusuncelerin yanlis oldugunu ilerde daha iyi anlarsin. Unutamam diye sakin aklindan gecirme. Unutursun..!!! Ama tabi zamanla.

akıllı ol,
hayatına imzanı sen at başkaları değil

arkadasim onu cok seviyor olabilirsin ama bu sartlarda ilerde kesinlikle mutlu olamassin, hadi evlendim diyelim cicim aylari biticek ask belkide azalicak geriya kalan sevgi ve saygi kalicak saygi desen sevgilinde yok seni kiskandirmak icin aldatmis, sana iyi bir es olmasindan vaz gectim ilerde cocuklarina esrar icen kötü aliskanliklari olan bir babanin elindemi büyümesini istiyorsun?? canim bence yol yakinken dön cok güzel mutlu sIkIntisiz bi hayat yasamak varken neden kendi kendinin hayatini göz göre göre zindana cevirmek istiyosun canim yapma uygun bir dilde söyle ona..kendinide fazla üzme..ask cok önemli tabikide ama bu sartlar altinda aska öncelik gösterme aklini kullan derim bu arada yasini ögrenebilirmiyim canim

mrb cnm söylediklerini düşünücem bu arada 17 yaşındayım lise son sınıftayım ama o 1 yaş küçük benden :(

mrb cnm söylediklerini düşünücem bu arada 17 yaşındayım lise son sınıftayım ama o 1 yaş küçük benden :(

canim bende 18 yasindayim seni az cok anliyorum mantigini kullanmak istiyosun ama onsuz yapamicagini düsünüyosun onu unutamicagini düsünüyosun ama sevgilin daha henüz 16 yasinda ve daha cocuk sayilir kizlar daha cabuk olgunlasiyor o daha hic birseyin farkinda deil ayrica senin degerini kiymetinide hic bilmiyor anladigim kadariyla.. ondan hemen ayril ve ilerki zamanda karsina cikacak insanlari gördügünde nekadar safmisim diyeceksin dürüst, ahlakli, kötü aliskanliklari olmayan, ve en önemlisi sadik bir esmi yoksa madde bagimlisi 16 yasinda kücük bir cocukmu?? karari sen ver canim ama ömür boyu pisman olursun kendini kurtar bu batakliktan hersey gönlünce olsun canima.s.

"sırf kıskandırmak için aldatmıştı beni" sırf kıskandırmak çin aldatma ne demek. yakalandıgı için mazetret uydurmuş olmasın. her türlü pisliğin oldugu bi adamı yerinde olsam kabul etmezdim arkama bakmadan doğru kendi yoluma. sevgini sorgulamak bana düşmez ama böyle bi adamın nesi sevilebilir ki yalan aldatma uyuşturucu kullanma... nereye kadar kandırılacaksın!

Canimcim duygularin çok yoğun yaşin dolayisiyla anliyorum ama
ben onu düzeltim derken sende o pisliklere bulaşabilir
istemediğin şeylerle karşilaşabilirsin:teselli:
mantiğini kullan ve kurtul o serseriden bitanem:delphin:

kimse değişmez şmdi neyse ilerde de öyle devam eder. kötüye gider ama iyiye gitmez. zaten o seni gerçekten sevseydi oturur düşünür ben napıyorum derdi. kendi yolunu düzeltirdi. her okulda vardı öyle serseri tipler. ben lisedeykende vardı.. yıllar geçtiktn snra bazılarını görüyorum hala sokaklarda köşe başlarında serserilik yapıyolar. kendini topla ve tertemiz bi geleceğin seni beklediğini farket. öss ye girip güzel bi üniversite kazan. daha kimler gircek hayatına neler görceksin. unutulmaz diye korkma. zaten şuan hayatın yoğun okulun derslerin vs. çok geçmez unutursun.

Arkadaşım çok büyük tehlikedesin ama farkında değilsin :delphin: Gözlerini aç biran önce arkadaşların da dediği gibi sen onu düzeltmeye çalışırken o seni kendi batağına çekebilir.Uyuşturucu kullanan insandan herşey beklenir ya bu zehiri sanada bulaştırırsa? Yazık değil mi gençliğine, ailene... Önce kendini ve aileni düşün yazık etme kendine :1no2:

canım sanırım lisedesin.ama bu yaşta böyle olan ilerde daha kötü şeyler yapar diye düşündüm ben.daha karşına neler çıkar.kendini heba etme sakınbenneyaptımki

Back
X