E
Elma_SheqeRi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elma_SheqeRi
mrb kızlar.12 aydır çıktığım bir sewgilim war.hayatımda ilk defa birisini bu kadar sewdim.diyarbakırlı.e hâliyle kürt.ailesinde çok serseri war.kendisi de serseri tiplidir.ama benle çıkarken kawga etmiyeceğini,kötü alışkanlıklarından waz geçeceğini söylemişti.hatta yemin etmişti.. küçük küçük yalanlarıını yakalıyordum..sesimi çıkartmıyordum..hatta bir kere sırf kıskandırmak için aldatmıştı beni..yine de affettim.ama dünkü olaydan sonra ona karşı olan hislerimm çok tohaflaştı..dün okulda sewgilimin montunda esrar bulmuşlar hocalar.ilişkimizi bütün herkes bildiği için beni öğretmen odasına çağırdı..gösterdi..çok kötü oldum..tam bir yıldır gözümün içine baka baka bana yalan söylemişti..ailesini aradılar..okuldan atıldı..başka okula gidebilir..ama şu an ewde cezalı..dün konuştum.. "ben bitmişim artık..yawaş yawaş eriyip gidicem" diyordu..bu beni çok korkuttu.onun üzüntüsünü atmak için "hayır..ben seni herşeyinle kabul ederim.senin için ikinci hayat başlıyor" dedim..biraz mutlu etmeyi başardım onu..kalbim o sözleri söylüyordu..ama aklım ayrıl şu serseri den diyordu..ne yapacağımı bilmiyorum..bir yandan onu çok sewiyorum..kaybetmek istemiyorum..ama bir yandan bunu yapan insan ilerde daha neler neler yapar diye düşünüyorum..kendimi çok kötü hissediyorum.2 gündür ağlıyorum..gözlerim kıpkırmızı oldu..lütfen bana yardım edinn..şimdiden teşekkür ederim.. :a015: