• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serseri ama sewiyorum iştee :( yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elma_SheqeRi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senden çok ailesi onu bataktan çıkarmak için uğraşmalı.
bence uzak dur.
bu yaşlarda derslere ağırlık verin. aşk meşk için erken.

kaç kurtar kendini canım yazık sana,düşünsene sırf sana değil ailene de üzüntü olacak, evlenirsen çoluğun çocuğunada yazık olacak

16 yaşında lise öğrencisi.
esrar kullanıyor..
aldatıyor..
serseri diyorsun..:bbo:

arkana bakmadan kaç.
elini ateşe tutma sakın.:1no2:
kendi dengin biriyle arkadaşlık et.
kurtarma çalışanlar genelde bu kişilerin peşinden sürüklenir.

sakın yapma, yakma kendini.
yaşın çok genç, büyük pişmanlıklar yaşarsın sonra.:delphin:

böyle bir insan seni çok mutsuz edecektir, ne kadar erken ayrılırsan o kadar iyi.

yapma canım kendine bunu yapma. bırak o köşede ne hali varsa görsün. bundan sana ne sevgili olur ne koca olur ne arkadaş olur. insan arkadaşını seçerken bile böyle bi adamı seçmez sen sevgilin yapıyosun. valla vaktine değmez canım benim bırak gitsin anası babası düşünsüz onu sen toparlıcam diye onun peşinden batağa inme arama sorma zaman herşeyin ilacı ilerde adını bile hatırlamayacaksın

sakın canım yol yakın sen kendini kurtar. malesef kendine bu yaşta bukadar eziyet etmiş birinden sana hayır gelmez. kendisine değer vermiyor madde kullanıyorsa sen onun gözünde bence hiçbirşeysin. hayatının en güzel yıllarını böyle şeyler için üzülüp ağlamayla geçirme. değişirim diyebilir. ama elbet birgün yine aynı şeyleri yapar. tecrübeyle sabittir. sen hayatına noktayı koy kendi yolunu çiz. bırak o ikinci hayatını kendi başına kendisi hazırlasın.

İçerik nedeniyle konunuz “ Aşk acısı çekenler “bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

ya kıskandırmak için aldatmak nasıl oluyo ? bencede ayrıl bırak gitsin ne kadar erken bitirirsen o kadar çabuk unutursun çünkü ne kadar yemin ederse etsin alışkanlıklarından vazgeçmiyolar yaşayan olarak söylüyorum

Düşünme bi an önce vazgeç canım...kızmam bagımlı olması degil sana yalan söylemesi ...bence yol yakınken bitsin...bu arada diyarbakırlı olmasıyla serseri olması arasında hiçbir bağ kurma...herkes bagımlı olabilir ya da serseri olabilir memleketle alakası yok..

Back
X