serseri kizlar neden benle.ugrasiyor

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
arkadaslar orneklerle aciklayacam.basima gelenleri..lutfen sebebini ve neyapmam gerektini siz bana soyleyin...lise de olur ya dikkat cekmeye calsan serseru kilikli bikac kizdan olusmus grup halindeki kizlar falan...ben lisede kendi halinde biriyken saf saf elimde simitle dolasan zararsiz biseyken okulun cetesi diye adlari duyulan surekli kavga serserilik disiplinsizlik halindeki kiz grup bana kafayi takmisti..ne yalan soylim korkuyordum da cynku bana zarar verebilirlerdi..ben kantine giderken ustume birbirlerini itmeler...cvp versem saldircaklar o derece..sebebi sinradan anlasildi bu kiz grubun bir tanesinin sevdigi cocuk.benden hoslaniyomis lise donemlerinde benim.hic haberim yok ..neyse geldi gecti bu...bunun gibi ufak tefek.seyler daha var ama ben aklimda kalanlari beni etkileyenleri yazixam...bi akrabamin asker eglencesindeyiz ailecek..birden ortaya elinde sigara ve hafif cakir keyif diler galina o tarz iki kiz cikti..askere gitcek olan kuzene benim yanimda kim.lan bu diye sordu o da tanitti ...sonra kiz bana gidene kadar ters ters bakti..yanimdagecerkn döveriz tarzi konusmalar...neyse bunu da gecelim...yine mahalleden birisi..ben guzelce giyinmisim evin onunde oturuyolar selam verdim komsudur diye halammin kiziyla kanka bu kiz mahalleden birini seviyo..ben gelince hemen konu acti .ona yan gozle bakanin varya agzina........rim dedi...ben anlam veremedim.niye oyle dedine sevdini tanimam.bile tanisam.nolcak te allam ya..gecende de sosyla medya uzerinden bi kiz msj atti ama gorseniz profili sirf icki sigara elinde hani bildiniz ayyaş bi kiz cok uzuldum haline hatta...benum prof fotom.sadece yuzuma belli sadece kafa resmi yani... sacma sapan msjlar yuzune kezzap atcam nerdesin sen yazmalar kafam guzel bak falaj tarzi ....ya beni neden buluyor boyle kisiler benim normal.siradan bir aile hayatim.var...bazi kalabalik ortamlarda boyle sorunlu kisiler hep var ama neden hep takilmak ixin beni tercih ediyolar...is hayatimda da oldu ayni seyler...iftira bile yedim ...buyik iftira hemde..yine hemcinsimden....bana yardim.edin nolurrr..nasil basedicem ben boyle insanlarla...syan calusmiyorum ve cok korkuyorum is hayatinda bi serseri hemcinsim.bana dadanir diye...millet serseri sapik erkeklerden korkar ben bunlardan korkuyorum...bazi hemcinsler okadar tehlikeli ki..napicam arkadaslar bej:KK43: nolur beni anlayin empato kurun

Son düzenleme:
O kadar çok ayyaş,içkici kız diye yaftalayıp ben de mazlum mazbut tesettürlü bir kızım diye ötekileştirmişsin ki. Bu ne yahu dedim.
Sana olumsuz cevap verenleri, buranın ayyyaşı serserisi diyerek yaftalayacak potansiyel de var gibi.
Sana sataşan herkes mi suçlu,bir sen mi sütten çıkmış ak kaşıksın?
Peşin peşin söyleyeyim 3 yıldır ağzıma damla alkol girmedi.

Son düzenleme:
Bir merveokanask vakası da senden bekliyorum depi hiç şaşırmiyacam valla :KK51:
Şu anda neyine empati kuralım geçmiş gitmiş napabiliriz
o vaka nedir hic bilmiyorum bibi sadece bana biyle kisilerle karsilasinca nasil davranmam gerektini soyleyin sadeve bunun yardimini istiyorim:(

Ya bu net polemik yaratmak için açılmış bir konu. İçkici sarhoş "serseri" kızlarla masum tesettürlü kız çatışması, aynen yazık. Ne yapmaya çalışıyorsunuz, böyle bir şey yaşandıysa da geçmiş gitmiş şu an yapılabilecek bir şey yok. Bu kadar sorun yaşıyorsanız hayatınızda sadece çevrenizde değil sizde de problemler vardır. İnsanları bu şekilde açıklık-kapalılığına göre kategorileştirmek ayıptır, saygısızlıktır. Az utanın.

Depi yalan söylemicem senden hep negatif elektrik aldım çoğu zamanda fake olduğunu düşündüm ama konuların hep bir değişik hele şimdi ki konun ne alaka yani gerçekten :110: ha sende beni hiç sevmezsin onuda biliyorum :KK66:

Back
X