serseri muamelesi

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Bu basima 2.kez geliyor esimle alisveris merkezine gittik normalde isimiz olmaz ama mecbur alacagimiz bisi vardi neyse gittik motosikletle iceride elimizde kasklarimiz (motorun ustunde birakamiyoruz caliniyo) ustumuz deri motor ceketlerimiz filan var disardan hirsiz serserimi gozukuyoz bilemiyorum bu sekilde ama motora bu ekipmanlarla binilir ve eski filanda degiller motosiklet kiyafetinden anlayan herkez ustumuzdekilerin toplam 10 binliralik mal oldugunu anlar neyse kadin yuruyen merdivende onumuzde cantasini hemen onune cekti bu arada cok hirsizlik oluyor dedi bende buna tepki gosterdim hatta durdurup hesap soracaktim da esim de lafini soyledi gecti bulasmadik ki bana kalsa hesabini fena sorardim cevap veremezdi ya bu on yargi neden var ? Motosikletci serseri ipsiz sapsiz hirsiz midir bu muameleye denk geliyorum sinirden fittirdim hirsimi alamadim kadindan diye 2.ye olunca sabrim tasti artik icimi doktummm.. icimi yedi cunku

Memleketi soyan soydu kimsenin sesi çıkmıyor ama sokakta herkes insan sarrafı! Densizlik etmiş ayrıca siz diyelim ki gerçekten durumu olmayan fakir bir çiftsiniz yakıştı mı o cümle ? İnsanları böyle yargılamak çok yanlış!
Aynen öyle vive, benim rutbeme bak

Memleketi soyan soydu kimsenin sesi çıkmıyor ama sokakta herkes insan sarrafı! Densizlik etmiş ayrıca siz diyelim ki gerçekten durumu olmayan fakir bir çiftsiniz yakıştı mı o cümle ? İnsanları böyle yargılamak çok yanlış!
Illa durumu olmayan hirsiz demek istemedim ama bazi tipler var ki anlarsin bunda bi tilkilik var mutlaka sizinde olmustur rahatsiz olabileceginiz gozunuzun tutmayacagi tipler herkesin olur hirsizsa durumu olanda hirsizlik yapiyo ama orada bize yaptigi muamele cok farkliydi

Illa durumu olmayan hirsiz demek istemedim ama bazi tipler var ki anlarsin bunda bi tilkilik var mutlaka sizinde olmustur rahatsiz olabileceginiz gozunuzun tutmayacagi tipler herkesin olur hirsizsa durumu olanda hirsizlik yapiyo ama orada bize yaptigi muamele cok farkliydi

Ben de öyle demedim zaten. İnsanları giyimine kuşamına göre yargılamayı eleştirdim.

Serseri değil tabii ki ama asi bir görünüm oluyor. Asi görünüm de bizim toplumumuzda tepki çekiyor maalesef. Ben eşimle el ele gezerken bazen dik dik bakıyor yaşlılar, yüzüklü elimle şöyle bir çantamı tutuyorum istemsiz olarak, farkedince kendime de kızıyorum. Sanki neyi kanıtlıyorsam..

Halbuki sevgiliyken de el ele gezerdik ama toplumun özellikle yaşlıların tavrı insanı rahatsız ediyor. Motor daha da asi kuralsız bir görünüm verdiği için bu şekilde bir durumla karşılaşmışsınız bence.

Elinizde kask var diye özellikle size yaptığından emin misin ? Etraftaki başka birinden rahatsız olmuştur kadın belki

motorsikletle alakası yok, insanların bazısı değerli(!) düşüncelerini kendilerine saklamayı beceremiyorlar, illa söyleyecekler, illa aşağılanacaklar ki susabilsinler. başka türlü yola alışkın olmadıklarından böyle oluyor.
YOk canim ya motorcu serseridir kavrami var orneginide yasadim cok ustun basim siksikidim olmasada o tavri alacagimi sanmiyorum yinede bazi yerlerde ve insanlarda boyle

Elinizde kask var diye özellikle size yaptığından emin misin ? Etraftaki başka birinden rahatsız olmuştur kadın belki
Arkada biz vardik donup bakti cantasini aldi hemen duyacagimiz sekilde konustu kask deri ceketler filan arrtik bu haldeyken 2.sefere hirsiz muamelesi oldu eminim

Ben de burnumdaki halkadan, dövmelerimden vs. ötürü serseri, işsiz güçsüz, asi gibi algılanıyorum özellikle daha muhafazakar insanlar tarafından. Hiç de aldırmıyorum açıkçası, kişi kendini bildikten sonra. Etrafınızdaki insanların, özellikle sizi tanımayanların düşüncelerine, algılarına müdahale edemezsiniz, böyle düşünmeniz sadece sizi sinirlendirir.

Bana "cehenneme gideceksin" diyen amca oldu yanımdan geçerken, "orada görüşürüz o zaman" dedim güldüm geçtim. Bana ne, kendi ayıbı.

Einstein'in dediği gibi "önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor."

Takılmayın böyle şeylere. Biz de eşimle evlenmeden önce cihangir merdivenlerinde oturup bira içer, istiklalin ortasında gece yarısı dans ederdik. Bisiklet sürmesini bile bilmiyorum ama hep hayalimizdi güzel bi motosiklet alıp tura çıkmak. Şimdiyse 2005 model bir arabayla vakit bulabilirsek 20-30 km ötedeki küçük göl kenarına gidiyoruz. Ben çok imrendim size ne kadar şanslısınız. Varsın hırsız desinler, kılıksız desinler, serseri desinler. Çok da fifi.. Benim hoşuma giderdi, katıla katıla gülerdim yahu..

Ben de burnumdaki halkadan, dövmelerimden vs. ötürü serseri, işsiz güçsüz, asi gibi algılanıyorum özellikle daha muhafazakar insanlar tarafından. Hiç de aldırmıyorum açıkçası, kişi kendini bildikten sonra. Etrafınızdaki insanların, özellikle sizi tanımayanların düşüncelerine, algılarına müdahale edemezsiniz, böyle düşünmeniz sadece sizi sinirlendirir.

Bana "cehenneme gideceksin" diyen amca oldu yanımdan geçerken, "orada görüşürüz o zaman" dedim güldüm geçtim. Bana ne, kendi ayıbı.
Diger laflara filan takilmam zatende ap acik hirsiz muamelesi gormek insana cok kotu hissettiren bisey

DUrumu olmayanlara potansiyel hirsiz gozuyle bakilabilir demisim gibi oldu biraz soylediginizden buna kirilirim konu o degil motosikletli onyargisi

Yok ben onu kast etmedim ki. İnsanların şekilciliğine kızdım ben sizi itham etmedim yani :)

Back
X