- 3 Mayıs 2016
- 51
- 68
- 3
- 41
- Konu Sahibi Glgtmk gulay
Tedavisi mümkün olmayıpta kök hücre bekleyenler...birbirimize destek olalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selamlar ben yeni üyeyim ve çok şükür sertoli cell only hastalığını yenenlerdeniz . Eşimin azospermi olduğunu öğrendik sperm sayısı sıfır çapada başladık tedaviye eşim tese oldu ama malesef sperm bulunamadı ve germ hücre aplazisi olduğunu öğrendik yıkıldık tabiki kök hücre bekleyin dediler biz bir sene sonra Ümit özekiciyle tanıştık enerjisinin yanısıra beyefendi ve babacan tavrıyla çok moral verdi bize ilaç tedavisinden sonra teseye alındı eşim ve çok şükür canlı sperm bulundu ve şuan hamileyim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah![]()
Fsh testesteron nasıldı?Hangi ilaçları kullandınız canımHerkese selamlar ben yeni üyeyim ve çok şükür sertoli cell only hastalığını yenenlerdeniz . Eşimin azospermi olduğunu öğrendik sperm sayısı sıfır çapada başladık tedaviye eşim tese oldu ama malesef sperm bulunamadı ve germ hücre aplazisi olduğunu öğrendik yıkıldık tabiki kök hücre bekleyin dediler biz bir sene sonra Ümit özekiciyle tanıştık enerjisinin yanısıra beyefendi ve babacan tavrıyla çok moral verdi bize ilaç tedavisinden sonra teseye alındı eşim ve çok şükür canlı sperm bulundu ve şuan hamileyim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah![]()
Cnm hormonlarınız da sorun varmıydı?Herkese selamlar ben yeni üyeyim ve çok şükür sertoli cell only hastalığını yenenlerdeniz . Eşimin azospermi olduğunu öğrendik sperm sayısı sıfır çapada başladık tedaviye eşim tese oldu ama malesef sperm bulunamadı ve germ hücre aplazisi olduğunu öğrendik yıkıldık tabiki kök hücre bekleyin dediler biz bir sene sonra Ümit özekiciyle tanıştık enerjisinin yanısıra beyefendi ve babacan tavrıyla çok moral verdi bize ilaç tedavisinden sonra teseye alındı eşim ve çok şükür canlı sperm bulundu ve şuan hamileyim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah![]()
Bende sormuşum aynı soruyu ama cvp vermemişFsh testesteron nasıldı?Hangi ilaçları kullandınız canım
Aynen öyleAy keşke cevap versee bi umut bizlere
merhaba, hayırlı olsun inşallah. emit bey kadın doğum doktoru değil mi ?
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah Ümit bey şuan hem kadın hem erkek sorunlarında çok başarılı bir profesör ve kısırlıkla ilgili çalışmalara katılıyor bende tanıdıklarımdan duydum çapa psikolojik olarak o kadar yıktıki umudumuzu Bi umut gittik iyiki de gittim şuan 11 haftalık hamileyim
Kusura bakmayın geç gördüm mesajlarınızı umudunuzu hiç kaybetmeyin bende çok çaresiz kaldım Bi umut hikayesi aradım buralarda ama yazan yoktu benim hayalim gerçek olunca insanlara umut olsun diye yazmak istedim hikayemi ben umutsuzluk içindeyken tanıdığım kişilerden duydum ümit özekici yi araştırdım yinede internettede başarılı çalışmalarını görebilirsiniz zatenAy keşke cevap versee bi umut bizlere
Çapada ameliyat sonrası fsh 35 e yükselmişti ümit bey chorimon iğne ve impryl hap vermişti 2 ay kullandık sonra eşim ameliyata alındı ve çok şükür güzel geçti ilk bakışta sperm hücresi görülmüştü çapada ki ameliyattan sonra 1 haftada zor toparlandı eşim ümit beyin yaptığı operasyondan 3 saat sonra kalktı eve gittikFsh testesteron nasıldı?Hangi ilaçları kullandınız canım