Serüvenim✨

anneola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar değerli dertdaşlarım;
Size yolculuğumu anlatmak istiyorum Aralık 2025 yılında kimyasal gebelik yaşadım 105 kiloydum ve boyum da 1:57 aslında ilk zamanlarda korunmasız ilişkimde tutacağını düşünmüyordum fakat mide bulantılarım ve kaşık batmam sonucu test yapmaya karar verdim testi yaptigimda ikinci Silik çıkmıştı hemen eşime haber verdim ve beta HC G bakmaya özel hastaneye gittik ve sonucum 19 çıktı emin değildim ama mutluydum farklı hissediyordum iki gün sonra gittiğimizde beta hCG sonucum 30 lara yükselmişti mutluydum ama o gün kanamam başladı ve doktora gitmem sonucu kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim zor bir süreçti karmakarışıktı ama atlattım sonrasında duygusal yeme bozukluğu yaşadım ve zaten yüksek kilodaydım üstüne 10 kg daha aldım şu an 115 kiloyum doktora gittim kadın doğum uzmanıma bana endokrine randevu almamı söyledi aldım bana Glifor kullanmamı söyledi ve kadın doğum da bana inositol kullanmamı önerdi daha doğrusu polikistik Over olduğumu bana söyledi nasıl başa çıkacağımı bilmiyordum ama doktorlarımın yol göstermesiyle ilerliyorum bebişim olsun istiyorum zaten siz de bu konuya geldiyseniz sizin de böyle bir isteğiniz vardır size duygularımı paylaşmak istedim şu anda İnosotol takviyesi kullanıyorum picassos kullanıyorum glifor kullanıyorum omega üç kullanıyorum magnezyum kullanıyorum ve B12 folik aşıt kullanıyorum henüz gebelik yaşamadım ama istiyorum regl düzensiz aşırı tatlı isteğim var ve yemek yeme isteğim var tok olsam bile yemek yemek istiyorum tatlı yemek istiyorum bunun önüne nasıl geçerim bilmiyorum ama aynı zamanda çocuk sahibi de olmak istiyorum kafam karmakarışık beyin sisi yaşıyorum ki poslu hem cinslerim beni zaten anlayacaktır inşallah bir gün buraya kızlar size müjdeli haber vermeye geldim diye yazabilirim isteyen herkese nasip olsun size umut olmak dileğiyle aynı şeyleri yaşadığımız arkadaşlarım varsa sizi de dinlemek isterim

Kilo vermek için profesyonel destek alın mutlaka. Ben de 157 boyundayım kilom normal ama fazlalık 3 5 bile fena oluyo. Inan ki çocuk hem bedenen hem mental olarak çok enerji istiyor.

`