servikal dikiş için 15, hafta geç değilmi ? lütfen cevaplar mısınız :(

moanamoana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
38
9
86
40
adana
herkese merhaba.bi önceki hamileliğimde 5 cm açıklıkla 21 . haftada doğum yaptım . yaklaşık 3sene sonra yine nasip oldu .şimdi 13+ 3 teyiz.ama dr 3 şubata gün verdi ozaman 15+5 filan oluyor .sizce geç mi? birde altımda sızı hissediyorum .kasılmamı değil mi anlamıyorum .kasılma için erkenmi ?

herkese merhaba.bi önceki hamileliğimde 5 cm açıklıkla 21 . haftada doğum yaptım . yaklaşık 3sene sonra yine nasip oldu .şimdi 13+ 3 teyiz.ama dr 3 şubata gün verdi ozaman 15+5 filan oluyor .sizce geç mi? birde altımda sızı hissediyorum .kasılmamı değil mi anlamıyorum .kasılma için erkenmi ?
Başka bir doktordan daha görüş alın lütfen

Bı kaç doktorla gorusseniz daha iyi olur . Bence sızıntı hissediyomussunuz gecikmeden gidin

Daha önceden böyle bir durumla karşılaşmışsın, şu anki riski de büyük. Bence o zamana kadar bekleme. Özele git, kaç paraysa ver hallettir. Bebişten önemli değil

• Beğen
Reactions: The
Back
X