Çok üzgünüm canım geçmiş olsun konuyka ilgili bilgim yok allah yardımcın olsunKızlar bugun doktor kontrolde kesenin yerlesmesi gereken yerde olmadığını kavitede olmasi gerkirken servikste oldugunu gosterdi. Nete bununla ilgili pek bilgi yok okuduklarimda hep gebeliğin sonlandırlaması gerektigini kanama olmasi durumun rahim bile alınabilirmis gec kalınırsabununla ilgili bilgisi olan varmı ? Normlde sezeryanla dogum ya da daha once kürtaj olanlarda o da cok nadir goruluyomus benim ilk bebegim neden boyle oldu . Bebisimn kalbini duydm bugun ama doktorun riskli bunun icin arastrma hastanesine gitmelisin kelimelerinden sonra hic sevinemedim bile daha once bu tarz bisey yasayan ya da duyan oldumu
Cok saol canm internette de bununla ilgili pek bilgi yk şasrdm iyice. Yarn bide arastrmaya gitcem cok nadirms o da geldi beni buldu allahm ya gecen ki kanamam da onun yuzunden di heralde doktor gebeligin suresince de doğumda da cok kanama olma riskin var oraya git sonlandirabilrler dedi insallah yanls gormustrÇok üzgünüm canım geçmiş olsun konuyka ilgili bilgim yok allah yardımcın olsun
Yarın git canım inşallah hayırlı haberler alırsın eğer aksi bişey olursa üzülme herşey allahtan benimde ilk gebelikti ama gelişimi durmuştu boş gebelik dedi doktor ama nasibi yoksa ne yaparsan yap olmuyor malesefCok saol canm internette de bununla ilgili pek bilgi yk şasrdm iyice. Yarn bide arastrmaya gitcem cok nadirms o da geldi beni buldu allahm ya gecen ki kanamam da onun yuzunden di heralde doktor gebeligin suresince de doğumda da cok kanama olma riskin var oraya git sonlandirabilrler dedi insallah yanls gormustr
Benim de bos olmus olsa heralde daha az uzulurdum. Bebeğin kalp atimi kendisi var ama yanls yerde diye sonlandrcaklr. Rabbim hayrlisini versin kuzum gerçekten hic kolay seyler değil.Yarın git canım inşallah hayırlı haberler alırsın eğer aksi bişey olursa üzülme herşey allahtan benimde ilk gebelikti ama gelişimi durmuştu boş gebelik dedi doktor ama nasibi yoksa ne yaparsan yap olmuyor malesef
Evet haklısın tabiki ama doktorun demiş ya riskli rahimde alınabilir yine olur sağlıkla inşallah sen beklemeden git doktoruna allah büyüktürBenim de bos olmus olsa heralde daha az uzulurdum. Bebeğin kalp atimi kendisi var ama yanls yerde diye sonlandrcaklr. Rabbim hayrlisini versin kuzum gerçekten hic kolay seyler değil.
Kuzu bu doktorlar var ya bilmiyom valla ne diyeceğimi ! Her biri baska bisey diyo adama bak süphelendi diye beni gönderdiği hastane de hemen yan tarafinda corona hastalari bakiliyo korkuyla gittim hic bisey yok riskli surekli takip altinda olman gerekiyo dedi. Bebegim hala benimle yaniEvet haklısın tabiki ama doktorun demiş ya riskli rahimde alınabilir yine olur sağlıkla inşallah sen beklemeden git doktoruna allah büyüktür
Bilmiyorum bilsem yazardım ne biliyosam.. Allahtan Ümit kesilmez dua et durmadan secde et ondan iste.. inşallah iyi olur herşeyKızlar bugun doktor kontrolde kesenin yerlesmesi gereken yerde olmadığını kavitede olmasi gerkirken servikste oldugunu gosterdi. Nete bununla ilgili pek bilgi yok okuduklarimda hep gebeliğin sonlandırlaması gerektigini kanama olmasi durumun rahim bile alınabilirmis gec kalınırsabununla ilgili bilgisi olan varmı ? Normlde sezeryanla dogum ya da daha once kürtaj olanlarda o da cok nadir goruluyomus benim ilk bebegim neden boyle oldu . Bebisimn kalbini duydm bugun ama doktorun riskli bunun icin arastrma hastanesine gitmelisin kelimelerinden sonra hic sevinemedim bile daha once bu tarz bisey yasayan ya da duyan oldumu
Gözün aydın dikatli ol hep seninle kalsın bebeğinKuzu bu doktorlar var ya bilmiyom valla ne diyeceğimi ! Her biri baska bisey diyo adama bak süphelendi diye beni gönderdiği hastane de hemen yan tarafinda corona hastalari bakiliyo korkuyla gittim hic bisey yok riskli surekli takip altinda olman gerekiyo dedi. Bebegim hala benimle yani2 3 gunde bir bisey oluyo ya da bu doktorlar benim ruh saglgmla oynuyo yakin çevremdeki arkadaşlara bi soraym da adam gbi bi doktor bulayim bebisi doguramadan kalpten gitcem yoksa
Araştırma ya gittim yanılmıs doktor olmasi gereken yerden biraz asagidaymis ama zamanla oraya iniyomus zaten dikkat et dedi saol bu aradaBilmiyorum bilsem yazardım ne biliyosam.. Allahtan Ümit kesilmez dua et durmadan secde et ondan iste.. inşallah iyi olur herşey
Cok saol rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah canmGözün aydın dikatli ol hep seninle kalsın bebeğin
Amin allah razı olsun canım benimCok saol rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?