servikal gebelik

biozard

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
1.009
8
116
İstanbul
kızlar benim gibi servikal gebelik yaşayan varmı?neler yaşadınız ne yaptınız?bilgi verirseniz çok sevinirim.gerçi bu çok az kişide görülen birşeymiş ama belki bana bir cvp veren çıkar.şu an ben onu yaşıyorum bebek rahim ağzına tutunmuş ama herşeyi normal gelişimi kalp atışları hep var.çok sağlıklı gözükmesine rağmen yanlış yerde duruyor.cumartesi günü kürtaj olucam ama hiç istemiyorum.bunun normal yerine dönme ihtimali yokmu nolur yardım edin?canlı olan bebeğimi öldürmek istemiyorum ama doktorda şu an bulunduğu yerde yaşamasının mümkün olmadığını söylüyor.en fazla 3 ay yaşıyormuş ve yukarı çıkma ihtimalide yokmuş.

geçmiş olsun canım bende cuma kürtaj oluyorum boş gebelikten herkesinki ne kadar farklı

dr larne diyor peki ilk kez duydum yukarı çıkma ihtimali yokmuymuş
hani plasenta aşağıda olurmuş sonra yukarı çıkarmış yada cıkmazmışonu duydumda
servikal gebeliği ilk duydum

doktorlar yukarı çıkma ihtimalinin olmadığını mutlaka kürtaj olmam gerektiğini söylüyorlar malesef canım.rahim ağzında tutunmuş çünkü bebek.

seninki benimkinden daha zor keşke çıkabilse biraz daha bekle canım bizim ne kaç aylık hamilesin

doktorlar yukarı çıkma ihtimalinin olmadığını mutlaka kürtaj olmam gerektiğini söylüyorlar malesef canım.rahim ağzında tutunmuş çünkü bebek.

cnm umarım rabbim dualarını kabul ederde bi mucize olur.bende bu gebeliği ilk kez duydum.bende 2 sene önce dış gebelik yaşdım bebeğim tüpüme tuttunmuştu bazı durumlarda tüpten rahme düşüp normal gebeliğe dönüşebilen olaylar olmuş duydum bende öle olmasını bebeğimi doğurabilmeyi çok istemiştim çok dua ettim ama malesef olmadı bende kemoterapi iğnesiyle bebğimi düşürmelerine izin vermek durumunda kalmıştım.doktor 3 ay korunma verdi 4,ay tekrar hamileydim ve normal bi gebelikti allaha şükür.şu an bebişim kollarımda 1 yaşına girdi.umarım rabbim seninde yüzünü güldürür arkadaşım.

seninki benimkinden daha zor keşke çıkabilse biraz daha bekle canım bizim ne kaç aylık hamilesin

pazartesi 7 haftalık olacaktı canım ama olamayacak malesef.yarın son bir doktora daha gidicez çok ii bir doktormuş artık yarın ya iğneyle öldürecekler yada alacaklar.

sağol canım umarım benimde öyle olur ve tekrar hamile kalabilirim en kısa zamanda.

Allah yardımcın olsun ama en iisi hemen kürtaj olman.Çünki bende sevikal gebelik yaşadım bebek rahim ağzına yerleşmişti ve benim daha zor oldu hematom oldu 8 cm kadar büyüdü bebeğin arkasında yani bebeğin yerleşmesi gereken yerde 8 haftalıkken kalbi durdu ölümden döndüm sonrasındada 2 ay boyunca kanamam durmadı ve en sonunda yoğun bir kanamayla gece acile gittim drlar anlam veremediler ( bi kitle olmuş vede rahimağzının duvar şekli bozulmuş armut haline gelmiş bebek yüzünden bunu ameliyattan sonra söledi drlarım ) fakat ne olduğunu anlıyamadılar hemen ameliyata aldılar 5 dr girdi ameliyata ve 6 saat sürdü laporaskopi ve yine ölüm tehtidi ve aynı zmanda bütün organlarım kanamadan gidebileceği sölendi (( allahıma şükürler olsun atlattım oldu 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi dr 7 ay geçmesine rağmen şu anda hala hamile kalamıyorum sanırım psikolojikmiş bütün testler olumlu gen testi bile yapıldı ama ben hala hamile kalamıyorum sen kalabildinmi ?

Arkadaşım merhaba,
Ben sitenin yeni üyesiyim ve senin gibi servikal gebelik yaşıyorum.Üzerinden çok zaman geçmiş ama lütfen bana yardımcı olursan çok sevaba girersin.Benim ikiz bebeğim ikiside rağimağzında tutunmuş, ikiside canlı.Hiç ihtimal yokmuymuş gerçekten.Sen ne yaptın ?Lütfen tecrübeni benimle paylaşırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…