servikal stenoz ya da rahim ağzı darlığı

bir yıldır rağmen bebeğimiz olmuyor. eşim sperm örneği istenildi ve iyi çıktı sonuçları benden hsg istenildi ancak çekim sırasında doktorum rahim darlığım olduğunu ve filimi çekemeyeceğini , daha teşekkülü bir tüp bebek merkezine yönlenmem gerektiğini söyledi. anestezi ile çekilsem başarılı olunabilir mi acaba ? rahim darlığı o anki psikolojiye bağlı gerçekleşirmi yoksa tamamen fiziksel midir? cevaplarsanız çok mutlu olurum. lütfenn birileri bişeyler yazsınn yokmu benim gibi :KK43:
korkulucak bişey yok canım. tamamen fiziksel olan normal bi durum. daha iyi bi hastanede anesteziyle yaptırırsın.hatta istersen doktorun aletle rahim ağzını genişletebilir kolay bi işlem. benimde öyleydi ama hamile kaldım sıkıntı olmuyo. inşallah sizinde kısa süredeolur

korkulucak bişey yok canım. tamamen fiziksel olan normal bi durum. daha iyi bi hastanede anesteziyle yaptırırsın.hatta istersen doktorun aletle rahim ağzını genişletebilir kolay bi işlem. benimde öyleydi ama hamile kaldım sıkıntı olmuyo. inşallah sizinde kısa süredeolur
Sizin darlik.tedavimi oldunuz yoksa tedavi olmadanmi gebe kaldiniz cvp verirseniz sevinirim tesekkurler ;)

arkadaşlar ben de iki hafta önce aynı durumla karşılaştım 1 yıllık evliyim. gebe kalamıyorum. hsg çektrmeye çalştm anestezi ile. ama çekilemedi. rahim ağzı dar, gebeliğe engel bu olabilir dediler.histereskopi ile açılacak

Konu hakkinda yazan arkadaslar, son durumunuz nedir? Sürec hakkinda bilgi verir misiniz lutfen

Merhaba lilyum. Bende 2017 de bir gebelikten sonra kürtaj oldum ve bir daha hamile kalamadım. Rahîm ağzımın dar olduğunu hsgde ve asilama da öğrendim. Aşılama yapan dr rahim agzi genişletme operasyonundan sonra 2. Aşılamayı yaptır dedi ve şimdi ne yapicam bilmiyorum . Senin tecrübelerini öğrenmek istiyorum

Peki çocuğunuz oldu mu bu sürede

Hayır değil ben 2017de hamile kaldım boş gebelikti . 2020 de rahim filmi çekilememişti ve nedeni rahimagzi darlığı ve kavisiydi. Normal yoldan hamile kalmana engel olsa ben kalamazdim

Arkdaslaer bu konu benim icin onemli.onca stress heyecanla aneztezili rahim filmi cektirmeye gittim rahim darligindan yapamadi.esim azospermi tupbebebk yapma niyetindeydi benim histereskopi olmama gerek var mi

Arkdaslaer bu konu benim icin onemli.onca stress heyecanla aneztezili rahim filmi cektirmeye gittim rahim darligindan yapamadi.esim azospermi tupbebebk yapma niyetindeydi benim histereskopi olmama gerek var mi
Rahim ağzına giriş yapamadıysa tüp bebek için de giriş yapamaz doktor malesef. Ben aynı sorundan 2 senedir uğraşıyorum çok şükür sonuca ulaştım. Şuan tüp bebek aşamasındayım. Size tavsiyem Anatolia Tüp Bebek Hakan Yaralı'ya mutlaka imkanınız var ise gitmeniz.

Back
X