Servikal uzunluk acil bakın kizlar

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar bugün kontrolum vardı. 26 haftalik hamileyim. Bugün doktor rahim agzimi ölctu 16 mm dedi. Erken doğum riskin var dedi her an doğum başlayabilir dedi. Bide hunilesme var dedi beni araştırma hastanesine sevk yaptı. Acil serklaj gerekebilir dedi ama o da riskli dedi. Su kesesi patlayıcı doğum da gerçekleşebilir serklaj esnasında dedi. Çok korkuyorum kızlar bu durumda olan atlatan bilgisi olan yok mu? Bide bebegimin 1 ay önceki ölçüm de bobrekleri 5.4 mm di bugün ise 8.3 çıktı her iki böbrekte. Onun için de muhakkak araştırma hastanesine git dedi. Ne yapmalıyım bu durumda yarın hastaneye gidecem ama beni neler bekliyor ne olacak? Lütfen bilgilerinize çok ihtiyacım var :(

Keşke bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim çok geçmiş olsun umarım önemli bir sorun çıkmaz hastaneye gidince çözüm bulunur

Canm hatirliyorm sni daha önceki ölçümündede 28mm çıkmıştı 18 .haftadaydin sanırm yaniliyormuym? Bunun bir çözümü yok muymuş ne bilim tek çare serklaj mi? Bnce hemen git yaşam sınırını geçmişin çok şükür ciğer geliştrici iğne faln yaparlar belki doğum riskine karşı Allah yardımcın olsun.

Kuzum bu tarihe kadar nasil bakilmadi senin rahim agzi uzunluguna?

Serklaj bu haftalarda yapiyorlar mi bilmiuorum ama, bir an once git derim arastirmaya onemli cunku
Canim işte bakıyorlardi ama hiç bu kadar kisalma olmamıştı doktor hep normal karşıladı. Bugün gidecez bakalım ne olacak ama acil serklaj da pek tavsiye edilmiyor ne yaparlar bilmiyorum. Insallah bebeğim zamanında gelir başka düşündüğüm bişey yok :(

Canm hatirliyorm sni daha önceki ölçümündede 28mm çıkmıştı 18 .haftadaydin sanırm yaniliyormuym? Bunun bir çözümü yok muymuş ne bilim tek çare serklaj mi? Bnce hemen git yaşam sınırını geçmişin çok şükür ciğer geliştrici iğne faln yaparlar belki doğum riskine karşı Allah yardımcın olsun.
Evet cnm aynen dediğin gibi. Devlet hastanesindeki doktor serklaj için geç kalınmış dedi şu an dikiş atılması dedi ama özelde ki acil durumlarda yapılabilir dedi ama riski de var dedi artık araştırmaya git onlar karar versin dedi. Serklaj dışında ne yapılır bilemiyorum :(

Sen surekli yat sakin ayaga kalkma calisiyprmusun bilmiuorum ama rapor vermislerdir diye dusunuyorum calisiyorsan insallah erken dogum olmaz
Canim calismiyorum su anda. Doktora gittim rahim agzinda çok çok kısalık görmüyorum dedi ama çok iyi de değil dedi. Hunilesme var dedi. Suyun gelebilir her anda dedi. Serklaj yapamayız doğum gerçekleşir dedi. Perinatolojiye yönlendirdi bakalım saat 2 de oraya gidecez orda ne diyecekler ona göre ciğer geliştirici iğne yapıcaz dedi.

Evet cnm aynen dediğin gibi. Devlet hastanesindeki doktor serklaj için geç kalınmış dedi şu an dikiş atılması dedi ama özelde ki acil durumlarda yapılabilir dedi ama riski de var dedi artık araştırmaya git onlar karar versin dedi. Serklaj dışında ne yapılır bilemiyorum :KK43:
Canim calismiyorum su anda. Doktora gittim rahim agzinda çok çok kısalık görmüyorum dedi ama çok iyi de değil dedi. Hunilesme var dedi. Suyun gelebilir her anda dedi. Serklaj yapamayız doğum gerçekleşir dedi. Perinatolojiye yönlendirdi bakalım saat 2 de oraya gidecez orda ne diyecekler ona göre ciğer geliştirici iğne yapıcaz dedi.
Büyük geçmiş olsun canm sakin olmaya çalış sitreste iyi değil bak. Evde sürekli yat sen ne olur ne olmaz dua edelm inslh hemen suyun falan gelmez . 28. Haftaya ulaşırsan Allah in izniyle ondan sonra biraz daha kaygin azalr .

Büyük geçmiş olsun canm sakin olmaya çalış sitreste iyi değil bak. Evde sürekli yat sen ne olur ne olmaz dua edelm inslh hemen suyun falan gelmez . 28. Haftaya ulaşırsan Allah in izniyle ondan sonra biraz daha kaygin azalr .
Inşallah cnm ya çok dikkat etmem gerekecek.

Canım benim seni perinatoloji takip eder zaten . Sana başta serklAj yapmayan Dr u bırak bi daha gitme bence . Bundan sonra rabbim Şen'inle olsun yavrunla olsun. Sen yatarsan sürekli inşlh bişey olmaz. Bana özel hastane 29 da doğumum başladığında bebeğin dayanamaz 31 haftada sseryan demişti ama devlette büyük hastanede :38+5 i gördük. Bol dua et

Canım benim seni perinatoloji takip eder zaten . Sana başta serklAj yapmayan Dr u bırak bi daha gitme bence . Bundan sonra rabbim Şen'inle olsun yavrunla olsun. Sen yatarsan sürekli inşlh bişey olmaz. Bana özel hastane 29 da doğumum başladığında bebeğin dayanamaz 31 haftada sseryan demişti ama devlette büyük hastanede :38+5 i gördük. Bol dua et
Canim inşallah benimki de dayanır. O doktora gitmiyecem zaten artık belkide en başından fark etseydi bunlar olmazdı. Bobrekleri için de perinatolojideki doktor biraz doğumdan sonra canınızı sikabilir dedi.

Canim inşallah benimki de dayanır. O doktora gitmiyecem zaten artık belkide en başından fark etseydi bunlar olmazdı. Bobrekleri için de perinatolojideki doktor biraz doğumdan sonra canınızı sikabilir dedi.
Kontrol gerektiriyor böbrek durumu o nedenle Söylemiştir. Bana Doğuma kadar düzelmezse doğduktan sonraki dönemde kontrol edilir falan demişti

Kontrol gerektiriyor böbrek durumu o nedenle Söylemiştir. Bana Doğuma kadar düzelmezse doğduktan sonraki dönemde kontrol edilir falan demişti
Bana da takip edicez dedi. Bugün 3 doktor kontrol etti her biri farklı ölçüm yaptı ben bişey anlamadım. En son perinatolojideki doktor 10.1 gibi bir rakam ölctu. Insallah daha fazla büyümez cnm bekleyip gorucez.

Bana da takip edicez dedi. Bugün 3 doktor kontrol etti her biri farklı ölçüm yaptı ben bişey anlamadım. En son perinatolojideki doktor 10.1 gibi bir rakam ölctu. Insallah daha fazla büyümez cnm bekleyip gorucez.
İnilh canım benim korkmA büyük ihtimal sünnetle düzelecek gibi

Back
X