Gebeliğe Hazırlık Servikal yetmezlik 21 haftalık ikiz doğum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2melekannesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
590
196
18
bebeklerinde birini 15 Eylül digerini 18 Eylül'de normal yolla doğurdum servikal yetmezlik nedeni ile 20 .haftamda 18 mm olduğu söylendi ve sonuç bu şekilde oldu.Bugün doktor kontrolüm vardı rahim iyi içerde bir şey yok kendini toplamış dedi.Bundan sonraki gebeliğin riskli gebelikte takip edilecek dedi.İkinci gebelik için ne zaman istersen düşünebilirsin dedi bunun için bir kere adet olmam gerekiyor galiba 12 gün geçti doğumdan ama akışkan bir kanamam yok lavabaya gidince sildigimde lekelenme şeklinde ne yapmalıyım o kadar zor ki bir anda kocaman olan karnın yok olması iki evladın toprağa koymak

Allah yardımcınız olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah
Aminnnn kimseye yaşatmasın kimseye böyle bir imtihan vermesin uykumda çocuklarım ya karnimda ya da yaşıyor uyanıyorum karnım boş içimde kocaman bir boşluk kocaman bir acı.... Dayanması o kadar zor kirabbim başka bir sevinçle içimi doldursun ki acım hafiflesin

Aminn aminnn canım üzülme rabbim tekrar nasip ederin inşallah

İnşallah yavrumun her şeyi aklımda elleri tırnakları minik agzi minik kalbinin atışı ile inen çıkan karnı hiç gitmiyor ki insanın gözünden

Ah canım kardeşim geçecek inşallah aynı şeyleri yaşamış bir kardeşin olarak içindeki acıyı o kadar iyi biliyorum ki ama yavrularımız bizi bekliyorlar annelik hissi sadece dünyada olan bir duyguymuş ama yavrusunu kaybeden anneler ahirette de annelik duygusunu yaşayacaklarmış onlar güzel bahçelerde koşup oynuyorlar Rabbim sana dayanma gücü versin zamanla iyi olacaksın

Aminnnnnnnnnn inşallah yoksa insan kafayı yer uyuyorum çocuklarım yaşıyor uyanıyorum elim kolum karnım yüreğim boş ciğerim patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…