Servikal yetmezlik yaşayıp ikinci gebeligini sıkıntısız atlatan var mi

mor tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
130
116
103
Arkadaslar Merhaba ,
Benim ilk gebeligimde servikal yetmezlikten dolayi erken doğum gerçekleşti.Ikinci bebeğim düşükle sonuçlandı.Şimdi tekrar tüp bebek tedavisiyle 3. gebeliği düşünüyorum ama bu servikal yetmezlik kabusum oldu resmen ya aynı sorunları yine yaşarsam. Çok korkuyorum aranızda ilkinde olup ikincide gebeliğini sorunsuz atlatan var mı.Tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Mune Mune lütfen konumu taşımayin en azından bir müddet kalsın

Benim anlamadığım şu siz normal gebe kalabiliyorken neden tüp bebek??Rahimde perde olabilirmi bakildimi bunlar onemli

Bir fikrim yok ama umarım hiçbir sorun yaşamadan sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Servikal yetmezlikli gebeliklerde servikse dikis atılıyor ama o da mi işe yaramadi?
Benim 20. Haftada açılma oluştu ama Rahime dikiş atılacak bir doku kalmamıştı.Bu nedenle yatarak 7 hafta devam ettim.27. Haftada bebeğim normal doğumla doğdu.Doktorum ikinci gebelikte 13 ya da 14.hafta rahme dikiş atıcaz dedi.Tedirgim şimdiden

Benim anlamadığım şu siz normal gebe kalabiliyorken neden tüp bebek??Rahimde perde olabilirmi bakildimi bunlar onemli
Daha önceki gebeliğimde tüp bebekle oldu.Normal de gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı.Tüm tahlilerimiz yapıldı.Rahime perde yada tüpler de skıntı yok pkoluyum ben o nedenle gebe kalamiyorum.Çok ileri seviye de çünkü

Benim 20. Haftada açılma oluştu ama Rahime dikiş atılacak bir doku kalmamıştı.Bu nedenle yatarak 7 hafta devam ettim.27. Haftada bebeğim normal doğumla doğdu.Doktorum ikinci gebelikte 13 ya da 14.hafta rahme dikiş atıcaz dedi.Tedirgim şimdiden

Geç kalinmisti yani. Bu sefer daha tecrubelisiniz, 12-16. Hafta arasinda uygun bir zamanda dikis atılıyor. Bu tedaviyle saglikli ve zamaninda doguran kadinlar var. Umarim sizin icin de guzel bir gebelik olur.

Back
X