serviks kısalığı ve dikiş önerisi

eyeblood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
69
0
86
Sakarya
Merhaba sevgili hocam,18 haftalık hamileyim bu gebeliğimden kısa bir süre önce düşüğüm oldu,2,5 ay sonra yine kaldım.bu güne kadar tüm kontrollerim normal olduğu söylendi iki farklı şehrin en iyileri denilebilinecek hekimler tarafından bugün aciliyetten doktor değiştirdim sol boşluğumda,kasığımda,makatımın sol kısmında ağrı ağırlık hissi kasılma yaşadım idrar testi yaptı sonuç 5-6 eritrosit,4-5 epitel,bol amorfürat görülmüş idrar yolu enfeksiyonu yada kum döküyorsun dedi,ultrasonla baktı bebeğin olduğu kısım değil ama aşşağı kısımda bir parmak açıklık var dedi,dikiş atmamız gerekiyor dedi güvenemedim yanlış anlamayın doktorlarla ilgili olumsuz hikayelerim ve sağlık sektöründe çalışıyor olmam beni buna itti yarın kendi doktoruma gideceğim çok endişeliyim size çok güveniyorum lütfen küçükte olsa bir açıklama bekliyorum kanamam yok akıntım bile pek yok napmalıyım bebğimi kaybedecekmiyim teşekkürler :2:

Merhaba sevgili hocam,18 haftalık hamileyim bu gebeliğimden kısa bir süre önce düşüğüm oldu,2,5 ay sonra yine kaldım.bu güne kadar tüm kontrollerim normal olduğu söylendi iki farklı şehrin en iyileri denilebilinecek hekimler tarafından bugün aciliyetten doktor değiştirdim sol boşluğumda,kasığımda,makatımın sol kısmında ağrı ağırlık hissi kasılma yaşadım idrar testi yaptı sonuç 5-6 eritrosit,4-5 epitel,bol amorfürat görülmüş idrar yolu enfeksiyonu yada kum döküyorsun dedi,ultrasonla baktı bebeğin olduğu kısım değil ama aşşağı kısımda bir parmak açıklık var dedi,dikiş atmamız gerekiyor dedi güvenemedim yanlış anlamayın doktorlarla ilgili olumsuz hikayelerim ve sağlık sektöründe çalışıyor olmam beni buna itti yarın kendi doktoruma gideceğim çok endişeliyim size çok güveniyorum lütfen küçükte olsa bir açıklama bekliyorum kanamam yok akıntım bile pek yok napmalıyım bebğimi kaybedecekmiyim teşekkürler :2:

Çok geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgi ile size yorumda bulunabilmem mümkün değil. Endişelerinizi ancak farklı bir doktora tekrar muayene olarak giderebilirsiniz.

merhaba hocam,dün doktoruma gittim herşey yolunda açıklık falan yok bu acilen gittiğim doktorada dava açmaya hazırlanıyorum.doktorum çok sinirlendi çok üzüldü resmen alacağı üç kuruş için bunu bana yaptığını söledi hem kendi doktorum hemde onun yine kadın doğum uzmanı olan arkadaşı muayene ettiler ben cahil biri olup kendimi teslim etsem belkide gereksiz bir dikişten enfeksiyon kapacam yada kese patlayacak.sizi tenzih ederek seslenmek istiyorum LÜTFEN İLMİNİZİ YEMİN ETTİĞİNİZ GİBİ İNSANLARIN SAĞLIĞI İÇİN KULLANIN.elimden gelen her yolu deneyeceğim bu başıma gelen ilk değil hep sınırdan döndüm çok yazık insanlığımdan utandım.cevabınız için teşekkürler sevgiler... :28:

Back
X