Servisteki kız

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
Arkadaşlar bu önemli bir dert, sorun değil de son bir kaç aydır beni gıcık eden bir durumdan bahsetmek istiyorum. Sabahları işe gitmek için kullandığım serviste bir kız var. telefonundan kulaklıkla müzik dinliyor bütün yol boyunca ve çıkan sesten ben çok rahatsız oluyorum. Mümükün olduğunca yakınında oturmamaya çalışıyorum ama mecburen denk geliyoruz hep. Bir kere uyardım kibarca pardon dedi kıstı sesini ama yine açmaya başladı. Fazla ses olmasa bile o çıkan cızırtılar ufak ufak gelen müzik sesi çok rahatsız edici. Sabahın köründe uyumak istiyor insan ve ben zaten sese takık bir insanım sinir oluyorum. önceden uyardığım için tekrar söylemek istemiyorum. Heralde benden başka kimse de rahatsız olmuyor kimse bişey söylemiyor bu kıza. Napmak gerek anlamadım gitti. insanlar hiç mi farkında değil çevrelerini ne kadar rahatsız ettiklerini. Ya telefonda konuşurlar bas bas bağırarak ya da müzik dinlerler, bense biri rahatsız olacak diye sessiz sessiz konuşurum müziğin sesini kısarım.

Arkadaşlar bu önemli bir dert, sorun değil de son bir kaç aydır beni gıcık eden bir durumdan bahsetmek istiyorum. Sabahları işe gitmek için kullandığım serviste bir kız var. telefonundan kulaklıkla müzik dinliyor bütün yol boyunca ve çıkan sesten ben çok rahatsız oluyorum. Mümkün olduğunca yakınında oturmamaya çalışıyorum ama mecburen denk geliyoruz hep. Bir kere uyardım kibarca pardon dedi kıstı sesini ama yine açmaya başladı. Fazla ses olmasa bile o çıkan cızırtılar ufak ufak gelen müzik sesi çok rahatsız edici. Sabahın köründe uyumak istiyor insan ve ben zaten sese takık bir insanım sinir oluyorum. önceden uyardığım için tekrar söylemek istemiyorum. Heralde benden başka kimse de rahatsız olmuyor kimse bişey söylemiyor bu kıza. Napmak gerek anlamadım gitti. insanlar hiç mi farkında değil çevrelerini ne kadar rahatsız ettiklerini. Ya telefonda konuşurlar bas bas bağırarak ya da müzik dinlerler, bense biri rahatsız olacak diye sessiz sessiz konuşurum müziğin sesini kısarım.

al bendende o kadar. bende dinlerim müzik ama kendim bile zor duyarım baya kısarım çevreme bakarım. kıza söyle bence rahatsız oluyorum uyumak istiyorum gibisinden bidaha yaparsa bidaha söyle bidaha söyle sonra başkalarıda görüp onu uyarır sanıyorum:D öylelerinin saçını yolasım var:22:

sana katılıyorum canım ist.da bu sorunu bende yaşıyordum otobüslerde herkesin kulağında bir zımbırtı sesi bütün arabayı inletiyor. Dediğin gibi bi kere söylemişsin işe yaramamış daha yüz göz olmayada değmez şöförü tanıyorsan nazın geçiyorsa '' yüksek seste müzik dinlemeyin'' tarzı bir şey yazdır arabanın içinebilmem işe yararmı yoksa bi kafana takıldıysa zaten yol bitene kadar kulaklarında çalar o zımbırtılar Allah sabır versin....

hıı bi seçenek daha kızla kanki olmaya çalış nazın geçer sonra söylersin sesini kıs diye :((

Son düzenleme:
Sen bizimle dalgamı geçiyorsun?kız kulaklıkla dinliyormuş çok uykun varsa evde uyu ama ondan önce bir piskoloğa görün kızıda müzik ve stres atma zevkinden yoksun etme ,rahatsız etme,müzik ruhun gıdası!

Sen bizimle dalgamı geçiyorsun?kız kulaklıkla dinliyormuş çok uykun varsa evde uyu ama ondan önce bir piskoloğa görün kızıda müzik ve stres atma zevkinden yoksun etme ,rahatsız etme,müzik ruhun gıdası!

sen istemediğin bişiyin tepende olmasını nasıl kaldıramazsan arkadaşımızda o durumda şuanda bu fevri çıkışların hiç hoş değil bence kırıcı olma. evde uyurdu zaten çalışmasa. sonuçta uykusunu bölüp işe gittiği yetmiomuş gibi bide güne kötü başlıo

bi daha uyarmaktan baska yapabılecegın bısey oldugunu sanmıyorum
sende kulagına pabuk tıkayabılırsın:51:

Canım yanında oturuyosan başın ağrır gibi yap yani elinle başını ov surat ifadenide acı çeker gibi falan yap belki içi acırda kapatır müziğin sesini:44:

bence yarın en yakın eczaneden bir kulak tıkacı alın :)) siz kıza ne kadar söylerseniz söyleyin kız kulaklıkla dinliyo sonuçta. siz devamlı söyledikçe iş inada biner.

Bende otobüste falan müzik dinlerken özellike sesi kısmaya çalışırım ama içimden bende sinir olurum
Açıkcası ortada çok da sıkıntılı bir durum yok kulaklıktan dinliyor daha ne yapsın
Kusura bakmayın ama uyumak isteyen herkes her türlü uyur gibime geliyor
Okula giderken ben ayakta bile uyuyosam (:

bu kulaklık çeşitlerinde var mesela bazı kulaklıklar dışarıya ses veriyor aslında dışarıya ses vermeyen bi kulaklık ona hediye etseniz mutlu olur :76:

şaka bi yana gerçekten durumun farkındasınız ister istemez sizi rahatsız eder, mesela ben akşamları ne kadar erken yatarsam yatayım erken kalktığım illaki gözlerim kapalı gezerim ve asla bi sese, gürültüye tahammül edemem...

bence o kızla önce arayı yapmaya bak sen akşam dönüşlerde falan yada 2 sabah güler yüzle günaydın desen 3 gün gidip kusura bakma ben rahatsız oluyorum desen anlayışlı olacaktır inada binmeyecektir konu..

bu konuyu kafaya takmamaya çalış, mutlaka ki yolda trafik korna sesi, otobüs sesi oluyordur biraz daha kendince çözümler bulmaya çalış olmazsan :97:

aklıma başka bir çözüö gelmiyor bu konuyla ilgili..

kızlar haklısınız sorun yapmamak lazım ama malum iş stresi, uykusuzluk falan insan kafaya takıyor. Kızın da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum bir kere uyardığımda hemen kıstı ama işte unuttu demek ki. Ben de sabahları bazen açıp dinliyorum gürültüleri duymamak için. Ya bu şekilde yapacağım ya da dediğiniz gibi arkadaş olup tatlı dille uyarmak başka çare yok gibi

Konu sahibi arkadaşım bu dertten bir çok kişi muzdarip ne yazık ki... Bir arkadaşın dediği gibi servis şoföründen rica edebilirsin uyarmasını.

Siz her konu sahibine muhalefet olarak stres atıyorsunuz galiba!
Kimsenin kimseyi rahatsız ederek müzik dinleme gibi bir lüksü olamaz.
Konu sahibi değil de milleti rahatsız etmeyi bir marifet sayan siz ve sizin gibiler psikoloğa görünmeli...

sen istemediğin bişiyin tepende olmasını nasıl kaldıramazsan arkadaşımızda o durumda şuanda bu fevri çıkışların hiç hoş değil bence kırıcı olma. evde uyurdu zaten çalışmasa. sonuçta uykusunu bölüp işe gittiği yetmiomuş gibi bide güne kötü başlıo

Arkadaşım boşver, bayan illa ki muhalefet olacak çok büyük mağrifetmiş gibi...

sizde kulaklık takın ve hafif bi müzikle yolu tamamlayın başka çözüm yok gibi :61:

arkadasım bu nasıl yorum? yani herkesin yorumu kendine ama bir kisi baskalarını rahatsız ediyorsa bı ozgurluk degildir. kaldı ki kulaklıklara kulaklık demeye bin sahit lazım. bangır bangır tum sarkı duyuluyor. sabah sabah metal muzik dinleyip tum cinlerimi tepeme cıkarabiliyorlar.
onlar stres atsın diye ben stres kupu mu olayım?

muzik ruhun gıdası diyen sahıs emin ol metal muzigi veya gurultuden olusan muzigi kastetmemistir. emin ol o kisi ruhu dinlendiren bir muzşk dinlese kimse rahatsız olmaz.

Son düzenleme:
Madem kiz anlayisliymis, tatli dille uyarabilirsin, bunda dert edecek birsey yok. "Canim disariya cok cizirtili bir ses geliyor. Yine dinle tabii ama azicik sesini kisarsan memnun olurum," dersen eminim anlayis gosterecektir daha once gosterdigi gibi. Kiz etrafindakileri rahatsiz ettiginin farkinda degildir bence.

ben de müzik dinliyorum serviste. sesini de açıyorum. ama bunu yaptığımda yanımda oturan arkadaşıma sordum. ses geliyor mu sana, duyuyor musun birşey diye.. o da hayır deyince şimdi gönül rahatlığıyla dinliyorum. insanın kendisinin düşünmesi gerekli. bazıları da çok düşüncesiz.

sizde kulaklık takın ve hafif bi müzikle yolu tamamlayın başka çözüm yok gibi :61:

Aynı yorumu ben de yapacaktım
Siz de sevdiğiniz müzikleri dinleyin yolda,hem rahatsız olmazsınız hem de güne sevdiğiniz bi müzikle başlayıp dejarj olursunuz
Ben özellikle yolculukta müziksiz asla yapamayanlardanım,son ses dinlerim ayrıca

canım walla bence de rahatsız edıcı bır durum.kımılerı bunu ozgurluk olarak nıtelendırse de bence saygısızlık.cunku baskalarını rahatsız ederek ozgur olamaz hıc kımse.muzık eger ruhun gıdasıysa da gıdanızla kımsenın canını sıkamazsınız.mesela ben sakız cıgnenme sırasında cıkan sesten de rahatsız oluyorum.tanıdık tanımadık uyarırım.kımsenın cızırtısına ya da agız sapırdatmasına ortak olmaz sorunda degılız.bıraz daha anlayıs lutfen.

bu kulaklık çeşitlerinde var mesela bazı kulaklıklar dışarıya ses veriyor aslında dışarıya ses vermeyen bi kulaklık ona hediye etseniz mutlu olur :76:

şaka bi yana gerçekten durumun farkındasınız ister istemez sizi rahatsız eder, mesela ben akşamları ne kadar erken yatarsam yatayım erken kalktığım illaki gözlerim kapalı gezerim ve asla bi sese, gürültüye tahammül edemem...

bence o kızla önce arayı yapmaya bak sen akşam dönüşlerde falan yada 2 sabah güler yüzle günaydın desen 3 gün gidip kusura bakma ben rahatsız oluyorum desen anlayışlı olacaktır inada binmeyecektir konu..

bu konuyu kafaya takmamaya çalış, mutlaka ki yolda trafik korna sesi, otobüs sesi oluyordur biraz daha kendince çözümler bulmaya çalış olmazsan :97:

aklıma başka bir çözüö gelmiyor bu konuyla ilgili..

ben de müzik dinlemediğim zaman başkasının kulaklığından gelen yüksek sesten çok rahatsız olurum. hele ki otobüste ders çalışıyorsam, sınavım varsa:47: çoğu kişinin galiba KAUÇUK KULAKİÇİ KULAKLIKtan haberi yok...kauçuk kulaklık hem dışarının sesini kulağa iletmez, daha net ve kaliteli bir sesle müzik dinlenir, hem de kulaklıktan çıkan sesi dışarıya vermez

kauçuk kulaklıklar
$kulaklık.webp$kulaklık.752538.webp$kulaklık.webp

ucuna takılan kauçuk parçalar (farklı boyutları vardır, kulağa uyanı takılır)
$52385353688.webp

İETT hayrına duraklarda bu kulaklıklardan dağıtsa problem kalmaz, herkes huzurlu bir şekilde seyahat eder :))))

Son düzenleme:
Bence siz sabah erken kalkmanın verdiği stresle o bayana kafayı takmış durumdasınız.
Dışlarıdan gelen arabaların sesleri insanların sesleri rahatsız etmiyor da bir tek o ediyorsa sadece takıntı olmuş sizde o yüzden. Unutmaya çalışın.
Bende çalışırken sabahları servistekilerin kısık sesle konuşmaya çalışarak çıkardıkları uğultuya takmıştım kafayı kulaklıktan müzik dinliyordum ama o kadar takmıştım ki yine de duyuyordum sanki sizinkide bende olduğu gibi bir takıntıymış gibi geldi bana...

Back
X