iyide birimi yadirgadi seni olayi anlatsaydin keske bu arada levi`s i unutmussun hatirlatayim dedim
iremcim sıkma canını yaa..biran okurken toplum hakkındaki görüşlerimi okudum sanki..evet bende böyle düşünüyorum,insanlar pahalı şeylerin içinde kendini büyük hissediyorlariburunları havada geziyorlar...herkesi satın alabileceklerini sanıyorlar...sürekli bir yapmacıklıkk..nefret ediyorum yapmacık insanlardan...neysen o sın halbuki...arkadaslık bambaşka birşey...
ama biryandan da sevinmelisin tatlım Allah sana layık olmayanları hayatından uzaklaştırıyor dahaa fazla canın yanmasın diye...biliyor musun bende geçenlerde bir arkadasımı maziye gömdüm...
Sadece para değil ya....
İnsanların kendi gibi olmasına ben niye hasret kaldım onu anlamıyorum.
Sırf toplumda her edinmek için sevmediğin müzikleri dinlemek,
Ukalaca ve patavatsızca tavırlar,
İyi niyeti suistimal etmek,
Kadınların koca koca ciplerin içinde güç gösterisi yaptığını görmek,
Geçen gün sırf çifti en az 500 dolar olan ayakkabıların markalarını ve özelliklerini bilmiyorum diye aşağıanmaya kalktım ve cevabını yapıştırdım.
Anlamıyorum bu insanları, hepimiz ergenliğimizi bitirdik geçtik. Nedir bu kompleks, iki yüzlülük. Benim ne zaman gerçek bir arkadaşım olacak? Ne zaman içten pazarlıklı olmayan birileriyle tanışacağım?
Dünyanın çivisi gerçekten çıktı mı ne?
insanlara fazla güveniyorsun galiba...bu dertler hiç bitmez ki,herkesin etrafında var bu tür insanlar..sorunlar hiç bitmez ki ..insanlara güvenmiyeceksin hak edene vereceksin değeri hak ettiği kadar..
arkadaslar hıc kusura bakmayın,ıremın dedıgı gıbı,butun sorun PARA!dostluk,arkadaslık aslında HAYATyalan,,,,,ırem senı ruh ıkızım secıorum,dusuncelerımı bukadar guzel yazamazdım heralde,,,arkadasım yok olsunda ıstemem gunu bırlık ınsanlara gelınce heryerdeler,haa bak bugun nısanlımlada ayrıldık ustelık bırıncı yılımız,gecen sene bugun hayatımı karartmısım,nedenmı ayrıldık ıremın dedıgı gıbı Bu kadar iyi niyetle yaklaşırken, sadece birilerini mutlu etmek için kendimi bile mutsuz etmeye ben varken neden kimse bunu haketmiyor
Nerden buldum ben böyle insanları, nasıl karıştım onların arasına ve onları nasıl sahiplendim Hani çok güçlüydüm ya aslında o da yalan
İnsanın bunca DOSTU ve AKRABASI varken nasıl güçlü olur kİ...................
sevılecek bır hayat degıl hepımız bılıoruz ama donmesı gerekn bır dongü var ortada,
sana onerıde bulunamam ıremcı,bulunmamda zaten cunku bulunursam o ıgrenc ınsanlardan hıc bır farkım kalmaz,yasamamız gerekndı yasandı,zannedıomuyuzkı hersey burada kaldı hayııır tabıkıyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?