Evet mutsuzum bu aralar..Canım sıkkın, sıkılıyorum herşeyden :1ninca:
Dün çok mutluydum bugün feci derecede sıkılıyorum şakkıdı
Ben bir hayat yaşamayı tercih ettim ve bir yol seçtim ama olumlu olumsuz yüzlerce tepki aldım..Kime ne vazifeyse allasen :1closedeyes:
Mutsuzum ve bunun sebebi siz insanların pek çoğu..
Kocaman egolarınız, birilerinin gözünde büyüme istekleriniz, sürekli birilerine yaranma çablarınız,kibiriniz, kötü tutumlarınız hepsi çok iğrenç geliyor..çok küçüksünüz gözümde..
Bu kadar iyi niyetle yaklaşırken, sadece birilerini mutlu etmek için kendimi bile mutsuz etmeye ben varken neden kimse bunu haketmiyor
Nerden buldum ben böyle insanları, nasıl karıştım onların arasına ve onları nasıl sahiplendim :uhm: Hani çok güçlüydüm ya aslında o da yalan :mymeka:
İnsanın bunca DOSTU varken nasıl güçlü olur ki şakkıdı
Herkesler yalan söylüyor.
Geçmişi, yaşanmışlıkları unutmuşlar..Sahte gülüyorlar bana..
Müthiş egoları var bu insanların hemde tatmin edilmeyi bekleyen kötü egolar..
Diyorum topla irem eşyalarını al sırtına bi sırt çantası kendini dağa taşa vur ama yapacak cesaretin c'si nide kendimde bulamıyorum ve kendimi eteklerine vuracak içinde inekleri olan, güzel kırmızı yanaklı çocukların top oynadıkları bi köyüm bile yok ne yazık ki mafoldumben
Pek çok şeyi özledim..
İnsan olmayı, insan gibi yaşamayı, insanları şüphe etmeden sevebilmeye hasretim..
Hep şu para varya hani onun hükmettiği insanlar oluyor arkadaşımız
Maviden kot pantolon, kotondan gömlek, m&s'den etek giyinenlerden arkadaş seçtiğimizden beri hayal kırıklığı yaşıyoruz
Toplumda bi marjinal takılma çabaları, bi kendini gösterebilme içgüdüsü..
Ben burdayım diye bağırmak istekleri halbuki sen ordasın, bağırmasan da görebilirim neden canımı yakıyorsun kii :çok üzgünüm:
Bu sadece bi serzenişti, ufak bi serzeniş bişey yazmanızı beklemiyorum esasen çok dolmuştum ve yazarak boşalmak istedim..
Eğer anlamayıp kısa bi özet geçmemi istiyorsanız en kısa özeti
yine güvendim ve yine enayi gibi orta yerde kaldım
Yine aldandım mübarek olsun :1ninca:
Dün çok mutluydum bugün feci derecede sıkılıyorum şakkıdı
Ben bir hayat yaşamayı tercih ettim ve bir yol seçtim ama olumlu olumsuz yüzlerce tepki aldım..Kime ne vazifeyse allasen :1closedeyes:
Mutsuzum ve bunun sebebi siz insanların pek çoğu..
Kocaman egolarınız, birilerinin gözünde büyüme istekleriniz, sürekli birilerine yaranma çablarınız,kibiriniz, kötü tutumlarınız hepsi çok iğrenç geliyor..çok küçüksünüz gözümde..
Bu kadar iyi niyetle yaklaşırken, sadece birilerini mutlu etmek için kendimi bile mutsuz etmeye ben varken neden kimse bunu haketmiyor

Nerden buldum ben böyle insanları, nasıl karıştım onların arasına ve onları nasıl sahiplendim :uhm: Hani çok güçlüydüm ya aslında o da yalan :mymeka:
İnsanın bunca DOSTU varken nasıl güçlü olur ki şakkıdı
Herkesler yalan söylüyor.
Geçmişi, yaşanmışlıkları unutmuşlar..Sahte gülüyorlar bana..
Müthiş egoları var bu insanların hemde tatmin edilmeyi bekleyen kötü egolar..
Diyorum topla irem eşyalarını al sırtına bi sırt çantası kendini dağa taşa vur ama yapacak cesaretin c'si nide kendimde bulamıyorum ve kendimi eteklerine vuracak içinde inekleri olan, güzel kırmızı yanaklı çocukların top oynadıkları bi köyüm bile yok ne yazık ki mafoldumben
Pek çok şeyi özledim..
İnsan olmayı, insan gibi yaşamayı, insanları şüphe etmeden sevebilmeye hasretim..
Hep şu para varya hani onun hükmettiği insanlar oluyor arkadaşımız
Maviden kot pantolon, kotondan gömlek, m&s'den etek giyinenlerden arkadaş seçtiğimizden beri hayal kırıklığı yaşıyoruz

Toplumda bi marjinal takılma çabaları, bi kendini gösterebilme içgüdüsü..
Ben burdayım diye bağırmak istekleri halbuki sen ordasın, bağırmasan da görebilirim neden canımı yakıyorsun kii :çok üzgünüm:
Bu sadece bi serzenişti, ufak bi serzeniş bişey yazmanızı beklemiyorum esasen çok dolmuştum ve yazarak boşalmak istedim..
Eğer anlamayıp kısa bi özet geçmemi istiyorsanız en kısa özeti
yine güvendim ve yine enayi gibi orta yerde kaldım
Yine aldandım mübarek olsun :1ninca: