Sesim titriyor, nefes nefese kalıyorum

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Bazen böyle oluyor çok saçma evet. Müşteri hizmetlerini aradım yine aynı durum oldu 🙄 Bazen arkadaşlarımla konuşurken de böyle oluyor. Tamam heyecan iyidir de bu kadarı fazla degil mi ?

Bunun adını söylemek bile istemiyorum ama öz güvenle mi ilgili ? Benim öz güvenim yok mu yani:KK12:

Bu neyden kaynaklanıyor sizce yani çok konuşkan degilim ondan mı ? Ya da beni hiç dinleyen mi olmamış? Uzun konuşunca mı oluyor ... offf çok saçma. Ne yapmalıyım 🙄

Bazen oluyor bizde de.. çok oluyorsa bir danışmana danışın derim. altında başka bir şey olabilir.

Bazen böyle oluyor çok saçma evet. Müşteri hizmetlerini aradım yine aynı durum oldu 🙄 Bazen arkadaşlarımla konuşurken de böyle oluyor. Tamam heyecan iyidir de bu kadarı fazla degil mi ?

Bunun adını söylemek bile istemiyorum ama öz güvenle mi ilgili ? Benim öz güvenim yok mu yani:KK12:

Bu neyden kaynaklanıyor sizce yani çok konuşkan degilim ondan mı ? Ya da beni hiç dinleyen mi olmamış? Uzun konuşunca mı oluyor ... offf çok saçma. Ne yapmalıyım 🙄
Sinirliyken olmuşsa normal bende de olur

Muhtemelen çocukluk travması. Ebeveynleriniz, öğretmenleriniz vs sinirli ve gergin kişilerse küçükken fikrinizi söylediğinizde yada konustugunuzda azarlandıysanız bu tarz problemler yasanıyor yetişkinlikte. Bu konuya sebep olabileceğini düşğndüğünüz konuları düşünüp onları aşmaya çalışın. Nasıl diyor yaşam koçları yada terapistler “ küçük rapunzelaayı kucaklayın ve ona sarılın” :))

Bende de olurdu yıllardır anksiyete bozukluğu var bende ilaç tedavisi gördüm ona bağlı oluşurdu ilacı bıraktığım zamanlarda.Eğer aşırı kontrol edemediğiniz kaygılarınız varss bu durum tetikler böyle şeyleri genelde.

Back
X