seslere cok fena takıgım

madambovary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
77
55
3
40
arkadaslar apartmanımızdan heryerden ses gelıyor ınanın cıglık atıcam yeter dıye... 1 aydan berı ben mı seslere duyarlıyım dıyorum ama yok kosede oturan kısılerın cocuk sesı bıle bızım evın ıcınde. yukarının konusma seslerı nerden geldıgı belırsız gümlemeler, gürültüler patırtılar bu ara cok tahammulsuzum zaten... gerginim bu seslerın caresıde yok bılıyorum herkes aynı seyı soyluyor bınada yalıtım yok ama sinirlerım harap oldu kulak tıpası almalıyım bence mıdem agrıyor sınırden boyle gurultucu bır apartman olabılırmı ya

olur olur özellikle bizim apartman gece yarısı garç gurç birşeyler çekmeler. geçen yemek yiyorum babaannemlerin mutfakta ( aynı apartmandayız) altındaki çocuklar kavga ediyor bir sıçradım bağrış sesi ile yerimden

Yenı bınaların ortak sorunu. .
Pardon ama alttakı osursa bizim evde duyuluyo cnkü bizim evde tv bile çok nadir açılır genellkile çok sessiz evimiz :KK12:

M madambovary
Apartman/site hayatını bilmeyenler yüzünden 4 senede 4 ev değiştirdik. Insanlar saygısız, düşüncesiz. Gecenin bir yarısında birbiriyle kavga edenler, sabahın köründe tv sesini sonuna kadar açanlar, balkondan aşağı bakmadan tozunu pisliğini çırpanlar, sürekli masa sandalye çekenler... off ki of yani.. Toplum hayatını bilmeyen bu ortamlarda yaşamasın, yaşayacaksa da diğer insanlara saygı duysun nolur..
Size önerebileceğim tek şey daha sağlam ve izolasyonlu bir eve taşınmanız..

Back
X