• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessiz Gemiler (Atv)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mümtaz Ali’yi perişan halde görünce fenalaşır.
Şule Ali ve Gülşen’i hastaneye götürür. Gülşen ameliyata alınır.
İpek tayin işinin hallolmaması sebebi ile köye dönemediğini söyler.
Ali’yi merak eden ve bir haber alamayan Mümtaz Ahmet ve Nergis dükkana gidince Şule’nin evine doğru yola çıkar.
Ali onu tartaklayan adamlarla konuşur. Borcunu ödemek için onlar adına çalışacağını söyler.
Talat kendisinden ayrılmak isteyen İpek’e bir sözleşme gösterir ve ayrılamayacağını söyler.
Ahmet’i emniyetten ararlar. Ali tutuklanmıştır.

15 Ekim 2007 Pazartesi Saat : 22.30

ALINTIDIR

arkadaşlar bende izledim diziyi ilk bölümünden bu yana bende derinden etkilenenlerin arasındayım nimet hanımın fedakarlığı mümtaz beyin babacan aile reisliği tam örnek türk ailesini yansıtıyo gerrçekten hayatın içinden gelen örnekler osman yağmurdereliyi tebrik etmek lazım alkışlıyorum

Ahmet her yerde Mümtaz’ı arar. O sırada Hayati gelir ve Ahmet’e Mümtaz ile buluşmak için randevulaştıklarını ama gelmediğini söyler.Şule ve Gülşen nezarette olan Ali’yi görmeye gider. Gülşen’in Ali’ye soğuk davranması Şule’nin dikkatini çeker.Talat sonunda İpek’in ayrılma isteğini kabul eder. Ali sorgulaması yapıldıktan sonra hapishaneye gönderilir.Tolga Mümtaz’ın bulunması için el ilanı hazırlar. Ceren ilanları dağıtır.Şule İpek’i arayıp Mümtaz’ın kayıp olduğunu söyler.İrfan gizemli bir kadınla buluşur.Ahmet’i Ali’nin olduğu hapishaneden arayıp Ali’nin hastaneye kaldırıldığını söylerler.Daha sonra Ahmet’i arayan bir adam Mümtaz’ın nerede olduğunu bildiğini söyler.

22 Ekim 2007 Pazartesi Saat : 22.20

Ahmet,Nergis ve Ceren, eve döndüklerinde Mümtaz’ı kapının önünde görünce çok sevinirler.
İpek para çekmek için bankaya gittiğinde hesabında hiç para olmadığını görür.
Talat’ın kayınpederi Talat’a İpek’le çekilmiş fotoğraflarını gösterir. İpek’le ilişkisini kesmesi için onu tehdit eder.
Mümtaz Ali’nin tutuklu olduğu karakola gider. Ali’nin avukat olmadığını öğrenir.
Şule çocuk esirgeme kurumundan bir kız çocuğu ile arkadaş olmuştur. İrfan’a çocuk esirgeme kurumundan evlat edinebileceklerini söyler.
Ahmet Açelya’nın sipariş ettiği mobilyaları götürür. Aralarında bir elektriklenme olur.
Mümtaz Ceren’den kendisini Murat’la internetten kamera ile görüştürmesini ister. Ceren zor durumda kalır.

30 Ekim 2007 Salı Saat : 22.00

alıntıdır

Mümtaz Talat ile İpek’i evlilik konusunda destekleyeceğini söyler.
Ceren intihar eden annesi Nergis’i kardeşi Tolga ile hastaneye götürür.
Ahmet’e ulaşamamaktadır. Haberi alan Şule, İpek ve Ali hastaneye gider.
Ali bir lokantada garsonluk yapmaya başlar.
Şule İrfan’ın kıyafetlerini kokladığında bu kez şok olur.
Talat kayınpederi Hikmet’in şirketinde çalışmaya başlar. İpek’in bundan haberi yoktur.
Mümtaz İpek ile Talat’ın nişanı için planlar yapmaktadır.
Aysel çocuğunu da yanına alıp Talat’ı takip eder. Bir ara Talat’ın izini kaybedince çocuğunu arabada bırakıp iner. Talat’ı bulmaya çalışır.
Bu arada arabadan inip kaybolan Burak’ı Mümtaz bulur.

13 Kasım 2007 Salı Saat : 21.45

alıntıdır

Gerçekten güzel bir dizi.Ama neden yayın günü bu kadar değişiyor anlam veremiyorum.Yine cumartesşi gününe almışlar.Valla gününü takip etmekten sıkıldım artık...
.

Şule ve Ali fenalaşan Gülşen’i hastaneye götürürler. Gülşen hamiledir.
Nergis boşanma davası açmak için avukatla konuşur.
İsmail’in adamları Ali’nin izini bulur. Onu kaçırırlar. Taksisine el koyarlar.
Mümtaz Talat’ın evli olduğunu öğrenir.
Ahmet giyim tarzını Açelya’nın isteği ile değiştirmiştir. Bir yandan iş aramaya başlar.
Ceren bir gösteri için hocası ile tiyatroya gider. Ahmet ve Açelya da oradadır. Ceren’i merak eden Nergis da oraya gelmiştir.
Gülşen tekrar Şule’nin evine gelir. İrfan’la karnındaki bebek hakkında konuşurlarken Şule’nin onları duyduğunu fark etmezler.

24 Kasım 2007 Cumartesi Saat:22.10

alıntıdır

ilk bölümü çok güzeldi sonrasında gelişen olaylar iç karartıcı hiçmi güzel şey olmaz hayyata hepsini başına kötü şeyler geliyo sıkıcı olan o yoksa ilk bölümü çok güzeldi kardeşlerin biride iyi olsun dizide oynayan karakterlerin hepside kötü şeyler yaşıyo normal olan yok.

ben diziyi yeni yeni izlemeye başladım...aysun kayacı bile iyi oynuyor yani...beğendim..açıkçası aile dizilerini çok seviyorum,gerçekçi geliyor bana...

diziyi çok beğeniyorum ama cumartesiye alınmasına alışamadım geçen hafta kaçırmışım hatta:( telefonumun alarmını ayarladım artık:)

Gülşen’i almaya giden Ali onu ikna edemez.
İrfan’ın Şule’yi Gülşen’le aldattığını öğrenen Ahmet ondan hesap sormaya gider.
Nergis’in babası, onu Ahmet’le barışmaya ikna edemeyince karısını İstanbul’a çağırır.
Ali, İrfan’ın adamının onu takip ettiğini fark eder.
Açelya, Nergis’in babası ile konuşmaya giden Ahmet’i arar ve önemli bir mesele için görüşmek ister.
İpek, Bülent’in trafik kazası geçirdiğini yoğun bakımda olduğunu öğrenir.
Hayati, Şule’ye Mümtaz’ın isteklerini anlatır.
Ahmet, Nergis ve ailesi ile evdedir. O sırada gelen bir misafir hepsini şok eder.

15 Aralık 2007 Cumartesi Saat :22.00

alıntıdır

Açelya’nın üvey kız kardeşi olduğunu öğrenen Nergis deliye döner.

Sinan Hoca okuldan ayrılmıştır. Ceren çok şaşkındır.

Gülşen İpek’in evine gelir. Şule hemen Ali’yi arar.

İrfan resmen iflas etmiştir. Konuyla ilgili konuşmak için Şule’yi arar.

Hayati Ahmet ve kardeşlerine bayramda toplanıp adaya gitmeyi ve Mümtaz Bey’e sürpriz yapmayı teklif eder.

Bülent hala yoğun bakımdadır. İpek sürekli yanındadır.

Hepsi Yılmaz’ın Ali’ye verdiği minibüse binip adaya gitmek için yola koyulur. Ancak onları bekleyen bir sürpriz vardır.

22 Aralık 2007 Cumartesi Saat: 22.00

alıntıdır

Gülşen’in eve gelmesi herkesi germiştir. Mümtaz’a bir şey belli etmemeye çalışırlar.
Nergis, Tolga ve annesi ile birlikte her şeyi satıp Açelya’ya da istediği hakkı verip Edirne’ye yerleşmeye karar verirler.
İrfan iflas eder. Şule’ye olanları anlatır. Borç git gide fazlalaşmıştır.
İpek radyodaki programı bırakmayı düşünmektedir.
Ceren annesi’nin kararını öğrenince sinirlenir. Kerem’in evlenme teklifini kabul eder.
Yılmaz Gülşen’i muayene eden doktorla konuşur. Ondan bir isteği olur.
Şule ve Ahmet’in lokantasının açılışı için tüm aile toplanır. Kutlama yemeği yerler. Ancak gelen bir misafir Ali’nin tedirgin olmasına neden olur.

07 Şubat 2008 Perşembe Saat : 20.00

alıntıdır

Back
X