Sessiz kaldım :(

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
448
ayrıntıya girmek istemiyorum. Adam yeni sevgili yapmış. Bana da g.. gibi kaldın dedi. Böyle birine ne cevap verilir. Hiç bişey demedim. Bu tavrıylaKendi kişiliğini belli ediyor. Kızlar sessiz kalmakla doğru olanı mı yaptım. Emin değilim. Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Son düzenleme:
ayrıntıya girmek istemiyorum. Adam yeni sevgili yapmış. Bana da g.t gibi kaldın dedi. Böyle birine ne cevap verilir. Hiç bişey demedim. Bu tavrıylaKendi kişiliğini belli ediyor. Kızlar sessiz kalmakla doğru olanı mı yaptım. Emin değilim. Siz olsaydınız ne yapardınız ?

En güzelini yapmışsın. Böyle terbiyesiz birisine ne denir ki ? Bundan sonra yapacağın şey bence, o olmadan da hayatı güzel yaşamak ve mutlu olmak.. Ama ona kendini ispatlamak için değil, kendin için.. Sakın kendine neden, ne için diye sorma.. Yaptığını terbiyesizliğine ver ve yoluna devam et arkadaşım.

En güzelini sessiz kalmak boş ver hiç onun seviyesine inme bırak kendi haline sen sessizlik onu daha çok çıldırtır zaten yani genel böyledir. O şekil laf eden birine ne söylersen boş zaten hiç yorma kendini.

En güzelini yapmışsın. Böyle terbiyesiz birisine ne denir ki ? Bundan sonra yapacağın şey bence, o olmadan da hayatı güzel yaşamak ve mutlu olmak.. Ama ona kendini ispatlamak için değil, kendin için.. Sakın kendine neden, ne için diye sorma.. Yaptığını terbiyesizliğine ver ve yoluna devam et arkadaşım.

Ben nasıl bir insana değer vermişim. Kendime kızıyorum. Başka adam yok muydu. Niye bunlar beni buluyor. Kimseye güvenemiyor . Kendini toparlamaya çalışıyorum. Ağzıma geleni saymak geçiyor içinden. Onun seviyesine inmiycem.

Ben nasıl bir insana değer vermişim. Kendime kızıyorum. Başka adam yok muydu. Niye bunlar beni buluyor. Kimseye güvenemiyor . Kendini toparlamaya çalışıyorum. Ağzıma geleni saymak geçiyor içinden. Onun seviyesine inmiycem.

Kendine bunu yapma sevdin saygı duydun ama bu ona değecek biri değilmiş hangimiz hayatımızda ki insanı bilerek ilişkiye başlıyoruz ki sonuçta ? Ama bak böyle böyle şekilleniyoruz kaybettiklerimizde bile kazandıklarımız var bunu gör sana tecrübe oldu işte ne güzel. Zaman içerisinde toparlarsın illa ona ve yaşattıklarına odaklanma yen sayfa aç ona göre ilerle.

Böyle bir kişiliği olduğunu bilseydin, değer vermezdin elbette.. Bilmiyordun ki ! Ama artık biliyorsun. Kendine en çok sarılman gereken bir dönem bu.. Kendine kızmayı bırakıp, kendinle barış ki, özgüvenin ve özsaygın zedelenmesin..

Ağzına geleni saymak istemen çok normal. Say. Ama onun yüzüne değil. Evde yastıkları yumrukla, bağır, ağla, söylemek istediğin her şeyi aklına geldikçe yaz ve sonra yırt at o kağıtları.. Öfkeni içinde tutmak da iyi değil çünkü..

Kız arkadaşlarınla ve ailenle daha çok vakit geçir, işine daha çok sarıl, kendini daha çok sev..
Göreceksin, bir süre sonra her şey yoluna girecek.

yeni bi sayfa açayım diyorum. Yapılanlar aklıma geliyor. Söylediği lafları yutturmak istiyorum. Yeni birileriyle de tanışmayı denedim. Kendini kandırmak gibi geldi. Tanıştığım kişilerin arkasından da pislik çıkacak gibi geliyor. Her şeyden bir bit yeniği arar oldum

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Sen kendinden bir şey kaybetmedin sonuçta , onun seviyesine inmene değmez.
Ne söylersen söyle zaten anlayacağını da sanmıyorum .
Sen kendi hayatına kaldığın yerden devam et.
Gerçek yüzünü gördüğün için de sevinmelisin bence.

Ayrıca böyle bir insanı nasıl sevdim diye de kendini suçlama .
Kimse önceden bilemez nasıl olduğunu , hele ki günümüzde oyuncular var olduktan sonra, ne de güzel saklıyorlar gerçek yüzlerini.

Ne sanıyor ki o kendini?

Padişah falan galiba, havaya baksana.

Bence susmakla en iyisini yapmışsın.

Onu önemsemediğinin en iyi yoludur bu.

Hatta sana bir daha ulaşacağı yerlerden engelle.

Ve böyle birini unutmak için çok iyi bi sebep, sevin kendi adına.

Sessiz kalmayla ona verilecek en guzel cevabi vermissin!

Emin olki cevab vermedigin icin o dahada kendini yiyecek.terbiyesiz!!

cok onemli bir meziyet yapmis :ssz:
sevgili yapmakla ovunmus bir de ustune hakaret etmis.
ben sessiz kalamazdim bir sey derdim mutlaka ama dogru olani yapmis olmazdim. dogru olan sessiz kalmaktir bence.
aklima su soz geldi hemen "edepli edebinden susar edepsizde onu ben susturdum zanneder".
sen sus , o da ne dusunurse dusunsun bosver, nasil bir insan oldugu ortada.

Son düzenleme:
cok onemli bir meziyet yapmis :ssz:
sevgili yapmakla ovunmus bir de ustune hakaret etmis.
ben sessiz kalamazdim bir sey derdim mutlaka ama dogru olani yapmis olmazdim. dogru olan sessiz kalmaktir bence.
aklima su soz geldi hemen "edepli edebinden susar edepsizde onu ben susturdum zanneder".
sen sus , o da ne dusunurse dusunsun bosver, nasil bir insan oldugu ortada.

aynen bu söz benim de aklıma geldi. Tükürdüğünü yalasın istiyorum.yaptıklarından köpek gibi pişman olsun istiyorum ama böyle birisi anlamaz. Nasıl biri olduğunu gösterdi.

Iyyyyy resmen hayattan sogudum su anda :50: :50:

Insan haydi her seyi gectim bir hanima boyle seyler soyler mi :53: :53:

Bundan daha kotusunu arasan da bulamazsin sekerim, merak etme :37: :37: :37: Kiminle tanisirsan tanis bundan beter cikamaz. :53:

kızlar böyle bir insanı nasıl sevmişim aklım almıyor. ben ses çıkarmadığım için sinir olmuş. dahada sinir olur inşallah. facebooku da kapatayım mı? bütün irtibatı keseyim mi ? karşısında dik durup onu sinir etmek istiyorum. söylediği lafları yutturmak istiyorum.

kızlar böyle bir insanı nasıl sevmişim aklım almıyor. ben ses çıkarmadığım için sinir olmuş. dahada sinir olur inşallah. facebooku da kapatayım mı? bütün irtibatı keseyim mi ? karşısında dik durup onu sinir etmek istiyorum. söylediği lafları yutturmak istiyorum.

bence ona bisey kanitlama cabasina girme bu cok yorucu bi sey bence. zamaninda yaptim kisa bi sure de olsa beni zihnen oyle yordu ki:50:
facebook'u kapatmana da gerek yok, bence o yokmus gibi yasa, bi insana en cok degersiz hissedilmek koyar. sen de onu yoksay .
bana kalsa yoksayilmayi bile haketmiyor

Demek ki sırf sana inat olsun diye sevgili yapmış.
Onun umrunda olmasaysın sana bir şeyleri ispatlamaya çalışmazdı.
Takma canım.
Mesaj atmayarak 'umrumda değilsin' imajı vermişsin.
Çok iyi olmuş.:34:

kızlar bir insan sevgilisi yokken niye sevgilisi varmış gibi davranır. Emin değilim ama bi açığını yakaladım.

Son düzenleme:
kızlar bir insan sevgilisi yokken sevgilisi varmış gibi davranır. Emin değilim ama bi açığını yakaladım.

var Ya da yok bunlari dusunmek seni yormaktan yarani deselemekten baska bisey degil... Kendimden biliyorum...sadece daha fazla aci cekiyorsun baska hic bi ise yaramiyo herkesin dedigini bende soyleyecegim sana öfkeni nefretini yaz sayfalarca doldur bir iki hafta sonra birden herseyin farkina variyorsun ve en önemlisi ne kadar yiprandiginin farkina variyorsun... Yaran daha da derinlesiyo... Suan sana tavsiye edebilecegim sey icinden gecen herseyi sayfalarca yorulana kadar yaz sonra da otur yoga yap bi Saat Ben Boyle Boyle birazda olsa toparlandim kendimi yemeyi biraktim... Aciyla once yuzles sonra yazarak serbest biran... Kolay gelsin canm cok zor bi surec cunki

var Ya da yok bunlari dusunmek seni yormaktan yarani deselemekten baska bisey degil... Kendimden biliyorum...sadece daha fazla aci cekiyorsun baska hic bi ise yaramiyo herkesin dedigini bende soyleyecegim sana öfkeni nefretini yaz sayfalarca doldur bir iki hafta sonra birden herseyin farkina variyorsun ve en önemlisi ne kadar yiprandiginin farkina variyorsun... Yaran daha da derinlesiyo... Suan sana tavsiye edebilecegim sey icinden gecen herseyi sayfalarca yorulana kadar yaz sonra da otur yoga yap bi Saat Ben Boyle Boyle birazda olsa toparlandim kendimi yemeyi biraktim... Aciyla once yuzles sonra yazarak serbest biran... Kolay gelsin canm cok zor bi surec cunki

sevgilisi yoksa da beni aptal yerine koyuyor. Sırf beni üzmek için. Yalan söylediğini yüzüne vurmak istiyorum. Böyle yapınca elime ne geçecek ki. Zaten ona karşı mutlu görünmekten yoruldum. Artık hiç birşey yapmıyorum. Boşu boşuna zaman kaybı. :(

Back
X