- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Kalabalık olmayan piknik yapılıp gezilebilecek en sessiz sakin ada hangisi ? Büyükada'ya gittim sadece ama herkes çok kalabalık haftasonu diyor fikirlerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neler yapabilirim orda sabahtan akşama kadar vakit geçirilebilir miBurgazada![]()
Burgaz bence de ..Hem sakin hem çok güzel ...Sait faik abasıyanık müzesi var gezebilirsin ,denize girebilirsin ,balık restaurantlaru var yemek yiyebilirsin ,bir kaç tane de çay bahçesi var .
İlgimi çekti şimdi Burgazada :) Büyükada çok güzel ama kalabalıkta tıklım tıklım da gezmek istemiyorum Burgazada güzelmiş o zaman :)Sakin olmasından mütevellit üç beş Restaurant, ve piknik alanları. Klasik ada aslında bisiklet, fayton.. Ama denize girmek içinde ideal plajları var. Müzelere merakınız varsa sait faik abasiyanik müzesini gezebilirsiniz. Ben biraz sakince kafamı toplamaya gidiyorum. Ama biraz daha eğlenceli ada isterseniz büyükada kadar tıklım tıklım olmasada kınalı ada güzeldir. :)
Adaların en güzel zamanı mayıs ve eylül aylarıdır aslında .Mutlaka şapka ,gözlük,rahat ayakkabı öneririm.İlgimi çekti şimdi Burgazada :) Büyükada çok güzel ama kalabalıkta tıklım tıklım da gezmek istemiyorum Burgazada güzelmiş o zaman :)
Bir kere büyükadaya gitmiştik hemde akla bak akla 19 Mayıs tatil günü! :) oturacak yer bulamamistik. Bana kalsa hepsi ayrı güzel ama talep fazla.İlgimi çekti şimdi Burgazada :) Büyükada çok güzel ama kalabalıkta tıklım tıklım da gezmek istemiyorum Burgazada güzelmiş o zaman :)
Evet haklısınız ama değişiklik olsun istedim :) Teşekkür ederimAdaların en güzel zamanı mayıs ve eylül aylarıdır aslında .Mutlaka şapka ,gözlük,rahat ayakkabı öneririm.
Doğrudur ben de öyle bir şeyle karşılaşmaktan korktum :)Bir kere büyükadaya gitmiştik hemde akla bak akla 19 Mayıs tatil günü! :) oturacak yer bulamamistik. Bana kalsa hepsi ayrı güzel ama talep fazla.
Teşekkür ederim evet çok kalabalık burgazada daha iyi olucak gibi :)büyükada cok kalabalık, kınalıadada da hep yazlıklar var bir suru. ben heybeliada ya da burgazada derim. ikisi de cok guzel :)