- 18 Şubat 2015
- 253
- 269
- 23
- Konu Sahibi kosankaplumbaga
O kadar yalnızım ki. Aynen dedikleri gibi kalabalıklar içinde yalnızım. Ailem var ama yok arkadaşlarım var ama yok eşim var ama yok. Kimsenin beni sevmediğini biliyorum çünkü bugün ölsem hiç kimse üzülmez. Bir evladım var sanırım onun için dayanabiliyorum yoksa çoktan intihar etmiştim hatta kendimi öyle bi yerden atardım ki hani bulamasınlar cenazem için bile kimsenin değerli vaktini almayayım. Galiba bugüne kadar yaşadıklarımın acısı artık çıkıyor tahammülüm azaldı sabrım arttı ama içime attıklarım hastalık olarak dönmeye başladı. Psikiyatriye ve psikoloğa da gidiyorum ama çok bir işe yaradığı söylenemez. Bu durumdan nasıl çıkacağımı biliyorum aslında sadece biraz sevgiye ihtiyacım var ama kimse değil beni sevmek dinlemiyor bile. İnanın ki kimseye bir zararım olmadı. Evlendim ailem değişti umurlarında değilim konuştuklarında sadece onu yap bunu yap diye saydırırlar hiç bir derdin sıkıntın var mı diye sormazlar. Eşim beni bir ay görmese aklına bile gelmem varsa yoksa kendi ailesi ve işi. Eşimin ailesi zaten beni sevemediler bir türlü yetmedim onlara da yetemedim. Kaçmak istiyorum herşeyden ama bebeğim küçük çalışamıyorum. Kısacası çok mutsuzum. Sadece birine içimdekileri anlatmak istedim. Uzun oldu kusura bakmayın çünkü gerçekten insanlarla konuşmayı çok özledim.