• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessizlik!!

nurseymaa

Herkes kendi kişisel komasında..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
429
929
53
Herkese iyi geceler. Hemen konuma giriyorum. 8 aylik evliyim esim en ufak seye küssün ve ya ben kuseyim hakli veya haksiz olsun hemen yastigi kapar gider odada uyur. Ve bunu evlendigimiz ilk haftadan itibaren yapmaya basladi ne kadar konussam da huylu huyundan vazgecmiyor. Bayram nedeniyle izmire kayinvalidemin yazligina gittik hem tatil hem bayram. Eve döndüğümüz gün kayinvalidem ve gorumcem aradilar pes pese odaya gecti fisir fisir calis diyorum calismiyor ben napayim gibi serzeniste bulunuyor ikisinede benden dolayi (ben suan calismiyorum farkli ilden geldim ankaraya) bende bunu duydum hic tartismaya girmedim soylemedim bile duydugumu. çünkü hep hakli ve bagirip cagiriyor beni tartismada itekleyip duruyor. Suan ben pek konusmuyorum o da gecip ne oldu demiyor o da küs aramizda bi sesizlik var 2 3 gündür. Simdi de yastigini aldi kapiyi da kapatti. Hayir düşünüyorum acaba niye küstü diye calismiyorum diye belki de tavir yapiyordur. Is ariyorum lisans mezunuyum sak diye bulmami bekliyor valla bilmiyorum hic iyi gitmiyor hayirlisi olsun. Okuyanlara tesekkur ederim. Anlatmak istedim kimsem olmadigi icin..

Onlara ne ya ister çalışırsın ister çalışmazsın hadsizler.
Sakın çocuk yapma aman diyim.
Ayrıca nesne duymamış gibi davranıp ezdiriyosunuz kendinizi.
Çok sinirlendim...
Çok tartışmaya giren bi tip değilim. Valla agzin bal yesin cocuk yapma diyen birine denk geldim. Yapmayi düşümüyorum zaten. Karisiyorlar valla uzaklar ama dilleri burda

Sen küsüp ayri yatsaydin keske belki noldu diye sorardi ayrica senin calismaman onlari neden germis anlamadim dugun borcumu oduyosunuz

Çok üzüldüm sizin adınıza,sakın çocuk yapmayın.
Eşiniz oğlak burcu sanırım,o burçta kronik bir huy bu.
Zaten oğlaksa hiç barışmayın ayrılın.
Siz çalışmak zorunda değilsiniz,evi geçindirmek erkeğin görevidir.
Kadın için çalışmak bir tercihtir,mecburiyet değildir.
Çok yanlış bir evlilik yapmışsınız ve bunu ömür boyu sürdürmeniz imkansız.
Bu nedenle zararın neresinden dönseniz kardır

Çok tartışmaya giren bi tip değilim. Valla agzin bal yesin cocuk yapma diyen birine denk geldim. Yapmayi düşümüyorum zaten. Karisiyorlar valla uzaklar ama dilleri burda
Önce kocana ayar vermen lazım. Ya evli olduğunu anlasın yatak terketmek ne demek, ya da artık yataktan ayrılırsan bir daha gelemezsin de.

Ya sanki doğuran büyüten okutan onlarda senin çalışmamanı sorun ediyolar. Hey Allahım.

Ama aklın başında maaşallah. Allah yardımcın olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza,sakın çocuk yapmayın.
Eşiniz oğlak burcu sanırım,o burçta kronik bir huy bu.
Zaten oğlaksa hiç barışmayın ayrılın.
Siz çalışmak zorunda değilsiniz,evi geçindirmek erkeğin görevidir.
Kadın için çalışmak bir tercihtir,mecburiyet değildir.
Çok yanlış bir evlilik yapmışsınız ve bunu ömür boyu sürdürmeniz imkansız.
Bu nedenle zararın neresinden dönseniz kardır
Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim :olamaz:

Sen küsüp ayri yatsaydin keske belki noldu diye sorardi ayrica senin calismaman onlari neden germis anlamadim dugun borcumu oduyosunuz

Hayır borcumuz falan yok. Calismak istiyorsan calis ben sana birakiyorum diyordu ama gorumcem ve kayinvalidemle sohbet hep benden ilerliyor. Sabrediyorum bakalim

çocuk gibi küsüp yatak ayırmak nedir ya hu, büyümeden evlenmesinler bu tipler erkeğin tripnazı hiç çekilmez ağır olsa keşke biraz :/

Back
X