- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
Herkese iyi geceler. Hemen konuma giriyorum. 8 aylik evliyim esim en ufak seye küssün ve ya ben kuseyim hakli veya haksiz olsun hemen yastigi kapar gider odada uyur. Ve bunu evlendigimiz ilk haftadan itibaren yapmaya basladi ne kadar konussam da huylu huyundan vazgecmiyor. Bayram nedeniyle izmire kayinvalidemin yazligina gittik hem tatil hem bayram. Eve döndüğümüz gün kayinvalidem ve gorumcem aradilar pes pese odaya gecti fisir fisir calis diyorum calismiyor ben napayim gibi serzeniste bulunuyor ikisinede benden dolayi (ben suan calismiyorum farkli ilden geldim ankaraya) bende bunu duydum hic tartismaya girmedim soylemedim bile duydugumu. çünkü hep hakli ve bagirip cagiriyor beni tartismada itekleyip duruyor. Suan ben pek konusmuyorum o da gecip ne oldu demiyor o da küs aramizda bi sesizlik var 2 3 gündür. Simdi de yastigini aldi kapiyi da kapatti. Hayir düşünüyorum acaba niye küstü diye calismiyorum diye belki de tavir yapiyordur. Is ariyorum lisans mezunuyum sak diye bulmami bekliyor valla bilmiyorum hic iyi gitmiyor hayirlisi olsun. Okuyanlara tesekkur ederim. Anlatmak istedim kimsem olmadigi icin..