Sessizlik...

gulsenfatsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
52
10
3
Merhaba Hanımlar
Bir buçuk senelik bi ilişkim var.Erkek arkadaşımı cok seviyorum ama bazen beni cok üzüyor.Konuşmayı pek sevmeyen ve az konusan bir sevgilim var.Bende konuşmayı cok severim herzaman paylasim icinde olalim isterim.Ama sevdigin insani degistirmeyi inanin bana hic denemedim.Seviyorsan böyle kabulleneceksin dedim kendime hep.Fakat şöyle bir sey var az konusmak tamamda erkek arkadasim bazen saatlerce susabiliyor bu da beni deli ediyor artik.
Dün gece onu aradım.Konustuk biraz ama hep ben konu aciyom.neyse birazda o konu acsin dedim sustu ama öyle susmak degil ben konusmasam telefon acik saatlerce suskun durabilir.neyse biraz kizdim ve tartistik yine sustu.Ben üzüldüm üstüne gittigini düşündüm neyse aşkım uzmeyelim birbirimizi olur mu filan dedim yine cvp yok.susuyor.artik delirdim bana hicmisim gibi davraniyosun filan dedim ben böyleyim konusmayi srvmiyorum filan dedi.baya baya tartistik sonra madem konusmayi sevmiyorsun iyi geceler dedim o da iyi geceler dedi ve kapattik.
Gece dayanamadim beni cok kirdin diye yazip gonderdim.yine cvp yok.
Sabah günaydın aşkım diye mesaj attı bende gunaydin diye cvp yazdim.ama gün boyu bunun disinda ne aradi ne de mesaj atti.
Not:daha önceki tartismalarimizda ben küslügü uzatmazdim arardim hep.Bu kez cok kirildigim icin aramak istemedim ama memur olarak atandim bi kac gün önce memur oldu değişti demesin dedim 18de aradım.cvp vermedi.yarim saat oldu donmedi de.Artik aramam mesajda atmam ama sizce ben abartiyor muyum?

kavga ederken susan erkekten nefret ederim. benim eskisi de öyleydi valla kendi kendimle kavga ediyodum. offf hatırladım delirdim yine.

Bu adama asla tahammül etmeyin. İnan ömür tôrpusu bunlar ve asla değişmez . kendinizi değerli hissettirecek insanları alın hayatınıza. :110: hep biz hep biz fedakarlık yapıyoruz nereye kadar gider böyle...

Belli ki adam çok konuşkan değil. Uzun uzun sohbet etmeye çalışmayın. Zorlamayın bence.
Biraz hal hatır sorduktan sonra kapatın. Az ve sık konuşmayı deneyin bir de... Gezin, tozun, beraber planlar yapın, ille uzun uzun sohbet etmeseniz de olur. Biz bazen ortada bir mesele yoksa, kafamız dinginse dışarıda bile sarılır birbirimize sessizce otururuz. Hiç konuşmadan. Zaten işten güçten kafamız şişiyor. Huzurun tadını çıkarırız böyle.
Ben de çok konuşkanımdır ama zorlamam onu, sessiz kaldığında da bunu dert etmem, konuşası yok der üzerine gitmem. çok sohbet edesim varsa da duramam bir arkadaşımla görüşürüm, konuşur sohbet eder öyle atarım enerjimi rahatlarım :KK48:
Bu arada yüzyüzeyken de böyleyse, daha doğrusu hep böyleyse bilemem. Benim verdiğim örnekler ara sıra.. Saatlerce sohbet ettiğimiz de olur bizim..

Abartmıyorsunuz ve hatta sizin yerinizde olsam, yol vermiştim bile kendisine.

Konuşkan - girişken, sosyal bir insan, tabiri caizse ağzı dikili birisiyle bir ömür geçirmeye kalkınca, konuşkan kişi, konuşmayanın tarafına doğru çekiliyor, kendi kendini hırpalamaya başlıyor bir yerden sonra. (Çoğunluk böyledir)

Benden söylemesi.

Saygısızlık bu kadarı bir kere bunu kabul et, kendini kandırma. İnsan sosyal bir varlık. Bu benim kişiliğim demesin hiç. Bu kadarı seni takmadığını gösteriyor. Konuşmayan insanı Nasıl tanıyacaksın?

Bir duvarla karsi karsiyayiz sayin seyirciler:eek:
Sende sus bakalim sessizligi bozarsa ne ala yok hic ses cikmazsa sessizce ayril:duduk:

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti bak bizden bahaediyor oglan bizim gibi cok sessizmis:deli:
He yaaaa ayni biz agzimiz var dilimiz yok sessizlik bizim gobek adimiz:KK76:

Kiz dun bi dr nin esiyke konustuk dr bana cok sert gwlirdi karisida seker gibi bisey

Konustuk onada soyledim hatta o dr ye de soylediydim

Karisida diyo ki fitrat olarak hakkaren cok farkliyiz ben cok konusurum o hic konusmaz falan diyodu ama diyo ki Allah oyle ni yaratiyo ki her iki taraf birbirini dengeliyo

Ama yok kiz hayatta benim konusmayan erkege tahammulum yok oturup karsilikli muhabbetin dibine vurmadiktan sonra nedeyim ben o herifi:KK14:

Back
X