Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bildiğim bunu bebeklere yapıyorlar o söylediğin sesler rahim içi seslere benzediği için tabi senin yaşında ilginç bir durum bir psikoloğa danış bence
Nette anne karnındaki bebeğin duyduğu ses videoları var dinlerseniz aynı bir fabrikanın uğultusuna benziyor. Ses istemeniz anne karnında o duyulan yoğun ugultuyu hatırlıyor olmasıdır.
Saç kurutma makinesi değil de bilgisayar konusunda bende aynıyım
Dizi açıp öyle uyuyorum. Korktuğum için değil ama ne bileyim daha huzurlu uyuyorum.
Eskiden saatin sesinden bile rahatsız olurdum ama 4-5 aydır bu durumum devam ediyor
Radyasyondan ölcez bi gün ama hadi hayırlısı![]()
müzik kutusu al tatlım benim,hem radyasyon yaymaz hem cici cici öter,hatta istersen ışıklıları da mevcut,binbir çeşidi var seç beğen al =))
bende yalnızlıktan çok haz etmem,o yüzden ya bi sevgili bulurum ya da evcil hayvan alırım,ama tabii bence ikinci seçenek daha şirin :))
al bi kedicik,göğsünün üstünde mırıl mırıl mutluluk sesleri çıkarıp uyusunne korku kalır ne bişi ^^
benimde uyuduğum ortamda hiç ses olmıyacak özellikle tam uykuya dalma aşamasında bir çıt olsa zıplıyorum korkuyorum
sessiz ve karanlık bir ortam olucak kapkaranlıkta uyuyorum bir yıldır çünkü beyin için çok faydalıymış karanlıkda salgılanan beyin için faydalı bir hormon var adını hatırlayamadım şuan onu duyduğumdan beri gece lambasıyla uyuMuyorum:)
ama bazende mesela kanepede tv sesi ve ışığıyla da uyuyabiliyorum
bir de gece yağmurun yağarken o cama şıkır şıkır çarpan su damlalarının ve çatıya da sağanakta çarpan su damlalarının sesinde uyumaya bayılırım hayranım doğaya ve YARADANA RABBİM ne güzellikler veriyor o yağmuru izlemem bile yetiyor
ay bir de unuttum şimdi geldi aklıma iki kişi uyuyamıyorum asla yanımda biri varken
çünkü yanımda ki kişinin her hareketini duyuyorum ve sağlıklı bir uyku çekemiyorum sabaha kadar eevlenince napacağım bilmiyorum iki kişi uyurken:26:
aynen cnm bende ondan korkuyorum artık bide ben ne zamandan berı yanı kesın ölcem artık![]()
Saç kurutma makinesi değil de bilgisayar konusunda bende aynıyım
Dizi açıp öyle uyuyorum. Korktuğum için değil ama ne bileyim daha huzurlu uyuyorum.
Eskiden saatin sesinden bile rahatsız olurdum ama 4-5 aydır bu durumum devam ediyor
Radyasyondan ölcez bi gün ama hadi hayırlısı![]()
kızlar burda yazılanlara göre çok dert değil biliyorum ama şu son bi kaç haftadır geceleri sessizlikte uyuyamamaya başladım. Bende şöyle bi durumda var ne zaman sabit bir ses olsa uykum gelir uyuyamadıgım zamanlarda kurutma makınesını acıp oyle uyurum bağımlımıyım neküçük yaştan beri özellikle saç kurutma makınesıyle iç içeyim ısıtıcı fanların cıkardıgı sesler vs bu sesler rahatlatıyo benı fakat dedıgım gıbı su son bı kac haftadır gecelerı ses olmadan uyuyamıyorum bılgısayarımı acık bırakıyorum ornegın bılgısayarın fanından gelen sesle uyuyorum bılmyorum benden baskasında boyle bı durum varmı hepsıde zararlı bılgısayar sac kurutma makınesı falan hep radyasyon saçıyor gece yatıyorum sabaha kadar bılgısayar acık uyuyorum benım sormak ıstedıgım boyle zararsız sabit bi ses çıkaran elektrıkle falan çalışmayan bişeyler biliyomusunuz belkı sacma gelebılır bu durum sıze ama artık bole esyaların zararlarından korkmaya basladım bnm gbı olan varmı acaba aranızda merak ediyorum :)
Kız Allah korusun :) Aman ölceksek ondan ölelim dimi ama :)
Alışkanlık işte naparsın değişmiyor, annem kızıyor bazen sabah yetmiyo bide gece açık diye :)
Ama valla ne kadar kızarsa kızsın vazgeçemiyorum
Yağmur konusuna gelince..
Bi ara o kadar hastalık durumuna geldi ki, kışın yorganın içinde büzüle büzüle yatıyodum ama camım her daim açıktı.
Ama bi süre sonra geçti o, yinede yağmurda daha huzurlu uyuyorum bende. :)
Elektrikli süpürge sesi - YouTube
Saç Kurutma Makinesi HQ ( Hair Dryer Sound ) - YouTube
o zaman bu başta olmak üzere bir incele bakalım :)
indirir mp3üne atarsın video olmasa bile