sevdalinka87 Burun Estetiği Ameliyatı

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

arkadaslar sonunda ekledım fotoları boyutu buyuk gelıomus onsan eklemıyormuss bı bakın bakalım ıkı ayrı album yaptım bırı burnumn ıyı gozuktugu nadır zmanlarda cekılmıs fotolardan olusuo dıgerı de burnun genel halı bakalım nasıl bulcaksınz yorumlarınızı beklıorum..buarda bır tande eskı burnum var fıkrıniz olsun dıe..

kızlar uzun bır ardan sonra buara burnumda bıraz duzelmeler var masaja devam ettım ısrarrlı bır sekılde ve daha once burda bahsettıgım tek taraflı sıslık ve onun sebep oldugu hafıf egrılık bayagı daha azaldı ve suanda baya ıyı gorunuo...yanı yıne tabıkı tam anlamıyla kusursuz degıl ama olumlu gelısmeler var..ve bu ne mutlu fotograflara da yansıo sızlerle paylasmak ıstedım....yorumlarınızı beklıorum...

merhaba sevdalinka, öncelikle geçmiş olsun. ben de burun ameliyatı yaptırmak istiyorum, ancak fiyatlar çok yüksek, veli aslan biraz daha uygun sanırım, sen ne kadar ödeme yaptın yazarsan çok sevinirim :)

Back
X