Sevdaluk Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
BKM Film, yeni sezonda Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ’ı 'Sevdaluk' isimli dizide biraraya getiriyor.

Karadeniz’in insanını, doğasını, havasını hatta “ayı”sını ekrana taşıyacak olan 'Sevdaluk', “Karadenizli” bir dizi…

'Sevdaluk' iki ünlü ismin canlandıracağı “Adalet” ve “Ali İhsan”ın etrafında “Karadeniz” gibi, biraz masal, biraz gerçek, bazen güldüren bazen ağlatan bir dizi…

İki ünlü ismin ekranda ilk kez birarada yer alacağı proje yıllar öncesinden, Karadeniz’in ve Karadenizliler’in geleceğine uzanan ‘sevda’nın pekçok farklı çeşidine dair hikaye barındırıyor. Dizinin çekimlerine Eylül ayında başlanacak.

dört gözle bekliyorum :) hem karadenizi hem de Erdal Özyağcılar ile Demet Akbağı çoook seviyorum :31:

Güzel ve hos bir dizi yalniz Demek Akbag bu role hic ama hic gitmemis acayip egreti duruyor olmamis bence.

Ayrica karadenize tekrar hayran kaldim nasil güzel bir yer orasi öyle evleri ne kadar güzel ailecek seneye karadeniz turu yapmaya karar verdik :16:

emine yle nihanın aynı kişiye oynaması saçma olmuş onun dışında orhan gülben aşkını takipteyim nihan bozmaz umarım aralarını:3:

Ne güzel izliyordum,Muhteşem Yüzyılı terkedeli beri..
Şakkk diye bitirttiler canım diziyi ya :47:
O kadar uyduruk oyuncular,o kadar uyduruk konulu diziler var ve onlar hala tam gaz devamlar her nasılsa.:95:

Hoşçakal 'sevdaluk' :58:

Back
X