sevdiceğimin gelmesine 45 gün kaldı :) benimle aynı şafağı sayanları bekliyorum :)

asker

veyselimm canım askerim:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
292
0
0
Ankara
evet arkadaşlar şafak bugün itibariyle 45 :) günler azaldıkça heyecanda artıyo sanırım. önümüzde kurban bayramı var askerim izne geliyomuş bayram için. cuma yola çıkabilirim yada cumartesi dedi.ama tartıştık biraz bana izne gelceni söylediği zman ben sevinmemişim :( hiç bi tepki vermemişim bi haftadır da bi tuafmışım. hiç alakası yok aslında nie böyle söyledi anlamadım. son günlere geliyoruz die o da mı sıkıldı bunaldı ne dedini bilmiyomu yada kavga etmek için bahane mi arıyo.:( benimle aynı stresi sıkıntıyı yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

merhaba canım bizimde 45 günümüz kaldı:):) son günler artık sabrediyoruz. zaman daraldıkça daha da hassaslaşıyo beyfendiler:) benimki de yapıyo arada böle şeyler normalde çok güzel konuşurum onunla özlediğimi yeteri kadar belli etmeye çalışıyorum ama işte yeterli gelmiomuş bazen hiç özlediğini hissettirmiyosun falan dio. sonlara yaklaştıkça daha gerginleşiyolar sıkma canını .

haklısın canım . bizde çok güzel konuşuyoruz her aradığında özlediğini anlatıyo. askerliğin en zor kısmına geldik sanırım geçmiyo günler sanki bitesi yok şu askerliğin o da bende çok sıkıntı yaptık :)

benimki denizci güya ama deniz görmedi :) mersine gidip geldiler bi gemiyle o kadar foça çok sıkı bi yer denetimleri felan bunaltıyo. nöbete gidip geldiği yer baya uzakmıs gecen kış çok ıslandı yağmurda o yollarda kıyamamm hiçte :) bitseydi allahın izniyle kazasız belasız. allahım bütün askerleri korusun..

hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin Allah canım benim. zor onların ki de askerlik sonuçta doğu batı farketmiyo. izne gelebiliyo en azından seninki benm ki bir defa gelebildi:S

zorunlu yolluyolarmış aslında gelmesini istemiyodum :) erken alırdı tezkereyide hayırlısı artık. bayramdan sonraya yazcaklarmıs izni oda kaç bayramdır ayrıyım çok kötü oluyo orda dedi gelecek bakalım cumartesi sabah binerim diyodu.

:)
bu cumartesı gelıyo heyecanladım bak şimdi. msn den felan görüşüyoruz ama bide askerlik bitiyo ya içimde bi heyecan var.

aa neden ki canım :( cok zor oluyo öyle haftada bi görüşürüz yada iki haftada bir o konuda rahatz çok şükür. komando olduğu için dağlarda görevde kesin telefonda kullanamıyodur :(

Back
X