Sevdicegimin takintisi..

Bende hep öyle diyorum ben veririm istediğin saç olsun ama benim ki bu tarz konularda aliniyo uzuluyo :) birazda cok taktigi icin dökülüyorheralde :)
aynen bende onu soyledım. dokuluyormu dıye baka baka stresten dokuceksın dedım.
kendı halıne bıraktım . sürüp duruyor yaglar bıseler bıseler ;)

özlem profilinde erzincanda yaşadığın yazıyo erzincanlı mısın yoka okuyo musun orda

Esım benle tanıstıgında daha fazla sacı vardı; Benden sonra dokulmesı daha fazlalastı.Dırdır yapıyorsanız dırdırı kesın sizde :110:

Saka bır yana ; Cildiye doktoruna basvurun.Yanlıs bırsey yaparsanız daha cok dokulebilir.
Ben hiç yapmıyorum diye mi eşimin saçları fırrçça gibi mübarek.
Güzel bir tehdit unsuru oldu bak bu bana,kullanırım ileride, teşekkür ederim :KK45:

Her gece hiç aksatmadan bir küçük diş sarımsak yutsun hap gibi.
Yeni dökülmeye başladıysa fayda ediyor. (Denenmiştir)
Ve koku yapmıyor.

Kızlar sevgilimin saclari yanlarindan bayagi acildi henüz 26 yasinda. Bunu kafasına cok takiyo ben diyorum benim icin sorun degil ama sen begenmezsin cirkin olurum vs onun icinin rahatlamasi icin ilerde daha fazla dokulmemesi için ne yapabiliriz. Biraz zor bi hayati olmus cok zor zamanlar yasams o yuzden dökülmüş. Bu aşı falan varmis pek bilgim yok bileniniz var mi bu sac asilari bi işe yariyo mu :)
Vallahi benim eşim bu işlerin kitabini yazar o derece ilgili saclariyla yapmadigi denemedigi kalmadi faydasi yok.. ya ektirecek yada kafaya fazla takmayip az dökülmesini sagliyacak. Kafasina taktikca daha cok dokulur bunu ona izah et olmadi ektirsin.

Kızlar sevgilimin saclari yanlarindan bayagi acildi henüz 26 yasinda. Bunu kafasına cok takiyo ben diyorum benim icin sorun degil ama sen begenmezsin cirkin olurum vs onun icinin rahatlamasi icin ilerde daha fazla dokulmemesi için ne yapabiliriz. Biraz zor bi hayati olmus cok zor zamanlar yasams o yuzden dökülmüş. Bu aşı falan varmis pek bilgim yok bileniniz var mi bu sac asilari bi işe yariyo mu :)

Benim nisanlim 24 yasinda baya kellesme evresinde kendisi. O da vok üzülüyor ama ben onu her haliyle seviyorum. Oncelikle bu mesaji vermek onlari sevindiriyor. kendini mutlu hissedeceksen ektirebiliriz diyorum. Maddi olarak elimiz biraz rahatlayinca yaoacagiz ins.. cildiyeye gitmisti gecen yil ama faydasi olmadi kullandigi karışımların

Dermorol yaptırın kök hücrelerini canlandırıyor kendi de yapabilir bir doktorda yapabilir :)

Bunun en büyük sebebi stress. Benim eşimde de aynı sorun vardı.Her şeyi denedi,baktı olmuyor hala dökülüyor. O da koyverdi gitti. Şimdi biraz daha azaldı galiba dökülmesi.

kardeşim ektirdi en pahalı yere bildiğin kendi saçı ama ekim olmayan yerlerde yine dökülme oluyor.minoxil kullandı o da çok etkili.acunun kullandığı topic var bazen onu kullanır.bence en iyisi hiç bunlarla uğraşmasın ceceli, murat boz,tarkan hepsi protez kullanıyor saç ektirmediler.doğala en yakın ve kullanımı da kolay.çok kafaya takıyorsa protez en mantıklısı...hem acı ve saç çıkacak mı stresi de yok

Eğer irsi tipte dökülmeyse yapacak bir şey yok maalesef.Saç cinsi kime benziyorsa (baba,amca,dayı) ne kadar döküleceği o şekilde belli olur..Beslenmeyle bakımla filan çok az bir fark olabilir.
Yine de kan değerlerine baktırıp eksik vitamin varsa tamamlanabilir.
Dökülme karşıtı losyon ve şampuanların sakıncaları var.Kullanıldığı sürece dökülmeyi durdurup,kullanmayı bırakınca hızlandırabiliyorlar.Onlar yerine doğal şampuan kullanıp saç vitamini ve doğal yağlarla desteklemek bence daha mantıklı.

saç ektire bilir birde aranızda güven problem mi var sanırım siz beğenirim dediğiniz halde o halen daha takıyorsa....

Back
X