sevdiğim askerde ama beni aramıyor

makule37

Mutluolmayaçalışanmutsuz
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
590
40
118
mrb kızlar moralim cok bozuk 4 yıllk bi ilişkimiz var ve o suan askerde zaten haftada 1 kere arıyor bni ama ailesini 2 3 defa arıyo daha dun de ailesini aramıs beni aramadı konusmayalı bir hafta oldu gecenlerdede aynı seyi yaptı 8 gun beni aramadı o 8 gun içinde ailesini 2 kere aramıs muhabbetim sarmıo demekki ona simdiden bile ailesini tercih ediyor aradığında sizce brz trip atayım mı :((( o kadar senedir cıkıyoruz bizde aile gbi oldukk beni neden onlar kadar kıymetli görmiyor(Ailesini aradığını nerden biliyosunuz dderseniz ablasıyla görüşüyorz ama dogru söylediğinden eminm öyle yalan söyleyp ara acmaz bilakiss biz kavga edersek barstrmk için elinden geleni yapar) artık beni ailesi kadar özlemiyo demekki die dusunuyorum

Bence trip atma orası ayrı bir psikolojiye sokuyo çünkü adamları, uygun dille sor neden aramadığını. Sanırım askerde telefon olayı çok rahat değil, belki oda fırsat buldukça önceliği ailesinden yana kullanıyordur:44:.

Eğer şu an acemi birliğindeyse daha yeni yeni alışıyor bu duruma. Özlememekle alakası olmadığını düşünüyorum.

Çünkü o ortam baya farklı bir ortam. Acemi birliğinde telefon olayı çok zor oluyor.

Ama usta birliğine geçtiyse, birliğin telefon numarasını al ve sen onu ara.

Şahsen ben asker beklediğim dönemde öyle yapıyordum. Acemilikte 3-4 günde bir belki haftada 1 ya konuşurduk ya konuşamıyorduk

Ama usta birliğine geçince hemen hemen gün aşırı arardım.

Hatta sürekli ben arardım arada da trip atardım sen neden aramıyorsun diye.

O'da ben buraya tatile gelmedim ki, vaktim olsa herhalde ararım, boşuna dert etme diyordu.

Yani senin anlayacağın ya sen arayacaksın, ya da birazcık sabrediceksin.

Asker beklemek zordur, ama çok da gurur vericidir.

O'nun psikolojisini düşünüp biraz empati kuracaksın o kadar.

Belki şimdi içinden şey geçer, "aynı durumda ben olsam ailemi aradığım kadar o'nu da arardım" ama o ortamda öyle olmuyor ne yazık ki.

safolun kızlar bn biraz kıskancım işte ailesinden bile kıskanıyorum :( suan acemi birliğinde .evet canım asker beklemek cok zor ama cokta gurur verici zaten bu aşamayıda aşar ve ayrılmazssak bida ayrılmayız inşallh :) evettt ya biraz değişik davranıyo gideli 2 ay oldu ama bi farklı gibi inşllh bu günleride ayrılmadan atlatrz kızlar

safolun kızlar bn biraz kıskancım işte ailesinden bile kıskanıyorum :( suan acemi birliğinde .evet canım asker beklemek cok zor ama cokta gurur verici zaten bu aşamayıda aşar ve ayrılmazssak bida ayrılmayız inşallh :) evettt ya biraz değişik davranıyo gideli 2 ay oldu ama bi farklı gibi inşllh bu günleride ayrılmadan atlatrz kızlar

Konu sahibi bu beklediğinz kişi sevgilnz mi sanırım bi yerde eşim boşadı 9 aylk kızımla kaldm gibi bi cümle yazmıştnz.Karıştırdıysam k.bakmayn :S

yok canım alakası yok ben bekarım o konu sahibinide biliyorum :) ben degilim şükürler olsun

:44:konuya iyi bir açıdan bakmaya çalışın;

ailesiyle konuştuğu zaman normal hislere bürünüyor...
sizinle konuştuğu zaman özlemden çıldırıyor sabredemiyor... :34:

sizin sesinizi duyup da dokunamamak, görememek çekilmez oluyordur :)

çok benzer olmasa da bende erkek arkadaşımın yolunu bekliyorum.
ve ne zaman aramız çok iyi olsa, hemen depresyona giriyor, ama dayanamıyorum ama burası çekilmez oldu diye...
aramız da kötüyse o zaman bir uğraşı olmuyor ya mecbur diyor, oradaki düzenine bakıyor..

bana bu mantık saçma geliyor aslında.. fakat erkek arkadaşım böyle bir insan..
ben özledim mi daha çok kendisine yaklaşırken kendisi off özledim diye isyan eder..

belki sizin ki de öyle bir durumdur :34:

bencilce olduğunu da biliyorum ama erkeklerin de oradaki psikolojilerini anlamak lazım..

Back
X