Sevdiğim benden uzaklaştı

haklısın cnm bende öyle yapıyorum telınde msj hakkı bıttı kacgndr almıyo arkdsndan msj atıyo ve kackere al dedıgım halde ! demın msne grdı napıosun dedı kk da takılıyorum dedım bellı senın nye boyle oldugun byle dıklendıgın dedı neyse askm kavga etmeden ben cıkım dedı ve cıktı ınanablıomsnz arkdslarının yannda bambaska bırı oluyo bana delı gıbı asık ınsan gıdıyo resmen! ve arkadasllarının hepsi sap onlar gbı davranıyo buda uf napıcam hc bılmıyorum hala msj bıle atmyo

kız,çocuk senı tınlamıyor boylelerını cok gorduk artık bız onları adamdan saymıyoruz bıle..sende hıc dusunme ağlama sakın ha.sende soğuk davran oluruna bırak.arkadaşlarından kopmayan sevgılısınden çok hemcınslerıne daha çok deger bıcen erkekten hayır gelmez değişmez o..bence ınsan arkadaş ortamınıda özelhayatına gore ayarlamalı.arkadaşları arasında ıkınızın ılıskısıne saygı duyurmuyorsa o ciddi ilişki değildir zaten.bak bugun hayatının sınavı olmus o arkadaşlarla.evde bıraksın onları idare etsınler azcık.yok hep herşey erkegın elınde gıbı.onun elıne koz verme ipi kaçırdımmı yakalamak zor duygularının kölesı olursun sonra ısın ıcınden hıc cıkamazsın hayatın kabus olur mantıgını koy devreye...balık baştan kokar umıdını kırmak ıstemem,inşallah hayırlısı olsun..

kacgndr soyluyorm bıde bugn onu dedıgım halde almadı ben sormaya utanırım artk:s dıorum sendn bı haberm resmen arkadsnın telını kastederek msjlasıyoruzya dıyo

Smsin bitince sende yapma bakalım .. Ayna taktiği.. Ne yapıyorsa onu uygula.. "Dank etsin" bazı şeyler !

bugn özellıkle cok kırıldım zaten nye yanımda olmayn dıyıncede ben çagırdım gelmedın dıcek bılıyorum uffff cıldırcam resmen o evı kendı ellerımle temzledım dizdim şimdi o öküzler sefasını suruyo işe bak!

Konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

Son düzenleme:
kızlar hep byle ya arkadasları olamynca hıcbr sorun yok smdı yne delı dıvane asık gbı msjalr atıo ama ben napıcam bunun dengesızlıgnı!

kızlar sevgilim çok uzaklaştı benden napmam gerekıo arkadaşlarıyla sürekli bugn arkadası evınde dye kendı gelıcegne benı cagırdı ayagna bende gelmıcem dedım oda restı cektı ben özur dıledıkce sen hala devm edıyosn dıyo ama yenı eve cıktı 1 hafta oldu hergn arkdaşları onda gorusemyoruz bıle hıc bugn sınava grdım dun benı sınırden aglattı sınavda yanıma bıle gelmedı ayrılsammı yardım edın lutfen

Canıms ben karıştırmışım olayı ard ardına yazdığın için:)
Neyse düzelirsiniz belkii
Biraz sakin kalmayı olaylara uzaktan bakıp görmeyi dene.
Baktın ki sorun büyüyor yada çıkmaza gidiyor sende ona göre birşeyler düşünürsün

Back
X