Tablo alacağı parayla kontör alsaymış madem
Sordun mu neden hala kontör almadığını ?![]()
kacgndr soyluyorm bıde bugn onu dedıgım halde almadı ben sormaya utanırım artk:s dıorum sendn bı haberm resmen arkadsnın telını kastederek msjlasıyoruzya dıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tablo alacağı parayla kontör alsaymış madem
Sordun mu neden hala kontör almadığını ?![]()
haklısın cnm bende öyle yapıyorum telınde msj hakkı bıttı kacgndr almıyo arkdsndan msj atıyo ve kackere al dedıgım halde ! demın msne grdı napıosun dedı kk da takılıyorum dedım bellı senın nye boyle oldugun byle dıklendıgın dedı neyse askm kavga etmeden ben cıkım dedı ve cıktı ınanablıomsnz arkdslarının yannda bambaska bırı oluyo bana delı gıbı asık ınsan gıdıyo resmen! ve arkadasllarının hepsi sap onlar gbı davranıyo buda uf napıcam hc bılmıyorum hala msj bıle atmyo
kacgndr soyluyorm bıde bugn onu dedıgım halde almadı ben sormaya utanırım artk:s dıorum sendn bı haberm resmen arkadsnın telını kastederek msjlasıyoruzya dıyo
kızlarrr bir taktik uygulamaya koydum kıskandırıyoruuummmm :)
kızlarrr bir taktik uygulamaya koydum kıskandırıyoruuummmm :)
kızlar sevgilim çok uzaklaştı benden napmam gerekıo arkadaşlarıyla sürekli bugn arkadası evınde dye kendı gelıcegne benı cagırdı ayagna bende gelmıcem dedım oda restı cektı ben özur dıledıkce sen hala devm edıyosn dıyo ama yenı eve cıktı 1 hafta oldu hergn arkdaşları onda gorusemyoruz bıle hıc bugn sınava grdım dun benı sınırden aglattı sınavda yanıma bıle gelmedı ayrılsammı yardım edın lutfen