Sevdiğim çocuğun arkadaşları benimle dalga mı geçiyor?

darlingsoap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
64
32
3
27
Öncelikle hepinize merhaba :halay:Hepiniz benden yaşça büyük olduğunuz için tecrübelerinize dayanarak bana cevap vereceğinizi umuyorum.

Bu sene lise 3'e başladım.Hoşlandığım çocuk ise benden bir yaş büyük.Sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz,o öyle herkesi takip eden bir insan değil,sadece yakınlarını takip ediyor ama nedense beni takip etmiş.Bende paylaşımlarımı daha çok imalı yapmaya çabaladım,anlasın diye.Her neyse,sanırım anladı,beni gördüğü yerde gözümün içine bakıyor çünkü.

Ancak yanındaki arkadaşları beni nerde görse hemen onun adını söylüyorlar,kendi aralarında gülüşerek bana bakıyorlar.Ne yapacağımı bilemiyorum.Arkadaşım dalga geçmediklerini,arkadaş grupları arasında böyle şeylerin normal olduğunu söylüyor ama nedense benimle dalga geçiyorlar gibi geliyor.Birde aramızda bir yaş farkı var ve üst sınıflar on birleri pek sevmediği için cevap veremiyorum.Sizce ne yapmalıyım?Çocuğu takipten çıkartırsam ve pek gözüne gözükmezsem sanırım bir daha demezler ama sevdiğim için bunları yapmak istemiyorum.Böyle yaptıklarında gülmeli miyim,sert bir şekilde durmalı mıyım bana akıl verin lütfen:eek:

dalga geçmek için yaptıklarını sanmıyorum ama senin çocuğa ilgin olduğunu hepsi biliyor demek ki aralarında konuşulmuş..

Aynen zaten anlaşmışlar gibi birbirlerine bakarak aynı anda çocuğun adını söylüyorlar yani bildikleri bariz belli ama böyle yaptıkları için dalga geçilmiş gibi oluyor sanki..

arkadaşın doğru söylüyo bencede normal. bakışlarını falan yakalamadınmı hiç. bide senin yaptığın o imalı paylaşımları başkası üstüne alınırsa nolcak

Aynen zaten anlaşmışlar gibi birbirlerine bakarak aynı anda çocuğun adını söylüyorlar yani bildikleri bariz belli ama böyle yaptıkları için dalga geçilmiş gibi oluyor sanki..

çocuk izin vermese yapamazlar.. onunda hoşuna gidiyor bence..
siz hiç oralı olmayın isminiz söylendiğinde dönüp bakmayın..

onlar senı gorduklerınde yıne hoslandıgının kısının adını falan soylerlerse '' ah ne iyi oldu hatırlattınız, selamımı soyleyın '' deyiver gülerek :D hoslandıgın cocugu takipten cıkarmana gerek yok, yaptıgın paylaşımlar ''BAK BANA , BANA BAK, BAK BEN SENDEN HOSLANIYORUM, HEY SEN EVET EVET SEN COK HOŞSUN '' vs.. diye bagırmasın yeter :P

hey gidi.. lisede bnden 2 yaş büyük bir cocuktan cok hoşlanıyordum sonra o cocuk gelip benimle dalga geçmişti çok utanmıştım. yıllar geçti üstünde şimdi gülerek hatırlıyorum ne kadar salakmışım diye.
takma yani bunları hepsi tatlı bir anı olarak kalacak .

arkadaşın doğru söylüyo bencede normal. bakışlarını falan yakalamadınmı hiç. bide senin yaptığın o imalı paylaşımları başkası üstüne alınırsa nolcak

Yok yani ona olduğunu yeteri kadar belli ettim zaten o üzerine alındı sorun yok ama arkadaşları resmen dalga geçip kendilerine malzeme yaptılar ben buna çok takıyorum

onlar senı gorduklerınde yıne hoslandıgının kısının adını falan soylerlerse '' ah ne iyi oldu hatırlattınız, selamımı soyleyın '' deyiver gülerek :KK70: hoslandıgın cocugu takipten cıkarmana gerek yok, yaptıgın paylaşımlar ''BAK BANA , BANA BAK, BAK BEN SENDEN HOSLANIYORUM, HEY SEN EVET EVET SEN COK HOŞSUN '' vs.. diye bagırmasın yeter :p

Ya böyle şeyler demeyi çok istiyorum ama benden büyük oldukları için o an verdiğim cevap çok uzar ve konu onunla yüzleşmeye kadar gider diye korkuyorum ama umursamadan nereye kadar bu böyle devam edecek bilmiyorum

çocuk izin vermese yapamazlar.. onunda hoşuna gidiyor bence..
siz hiç oralı olmayın isminiz söylendiğinde dönüp bakmayın..

Evet ben hiç bakmıyorum artık ve dediğiniz gibi ona da eğlence kaynağı oldu resmen hoşuna gidiyor

bizim yaşlarda pek işe yaramıyor ama emin ol sizlerin yaşlarda ilgi kaybetmek çok sey kaybetmek demek :) o yuzden ne ıyı ne kotu tepkı ver. kısaca tepkı verme . arkadaslarımın cocukjlarından biliyorum inan 13 yasındaki çocuk bile takipci peşinde kosuyor. bir takipci azalsa parmagı kopmus gıbı üzülüyor :) o yokmus gibi davran ama çaktırmadan takipte kal :P

Bence senin ondan hoşlandığını düşündükleri için değil, çocuk senden hoşlanıyor diye yapıyorlar. Ergen tavrı budur :KK49:

Zaten aleni bir açıklama yapmamıssın. Bir arkadaşına söyledin de gidip çıtlattıysa bilemem tabi. En fazla, çocuk demiştir ki "bu kız benden mi hoşlanıyor acaba anlamadım".

Anlamazdan gel. Başkası onun yanındayken çocuğu kesme. Tepkini ölçmeye çalışırlar şimdi.

Güzel heyecanlar bunlar:halay:

Bence senin ondan hoşlandığını düşündükleri için değil, çocuk senden hoşlanıyor diye yapıyorlar. Ergen tavrı budur :KK49:

Zaten aleni bir açıklama yapmamıssın. Bir arkadaşına söyledin de gidip çıtlattıysa bilemem tabi. En fazla, çocuk demiştir ki "bu kız benden mi hoşlanıyor acaba anlamadım".

Anlamazdan gel. Başkası onun yanındayken çocuğu kesme. Tepkini ölçmeye çalışırlar şimdi.

Güzel heyecanlar bunlar:halay:

Söylediğim arkadaşlarım var ama onlar söylemediler.Umarım sizin dediğiniz gibidir çünkü birde onlar söylediklerinde herkes bana bakınca ne diyeceğimi bilmiyorum.

İlk olarak paylaşımlarına ima yansıtma bence. Anlamak istediği bşy varsa sanal ortamdaki paylaşımlardan değil davranışlardan anlasın.
Arkadaşları ve o kişiye karşı biraz mesafe koy. Yorumlardan birinde bu yaşta etkili olmuyor gibi bşy gördüm. Bizim yaşlarda mesafe koymak uzaklaştırır ama sizin yaşlarda tam tersi. Kaçan kovalanır.

Açtığın konuda bununla ilgili bşy yok yinede söylemek istiyorum. en büyük tavsiyem hoşlanabilirsin gayet normal ama derslerine yansıtma. hedefin var mı yok mu bilmiyorum yoksa şimdiden belirle vr ygs ye başla derim... O çocuk seneye üniv. Ye gider unutur sen geçen zamanında kalırsın önce kendini garantiye al canım. Sakın yanlış anlama senin yaşında kardeşim var aynı şeyleri onada söylüyorum. Hoşlanmanız normal, hepimiz o yaşlarda bunu yaşadık. Ama hedefini unutma

Öncelikle hepinize merhaba :halay:Hepiniz benden yaşça büyük olduğunuz için tecrübelerinize dayanarak bana cevap vereceğinizi umuyorum.

Bu sene lise 3'e başladım.Hoşlandığım çocuk ise benden bir yaş büyük.Sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz,o öyle herkesi takip eden bir insan değil,sadece yakınlarını takip ediyor ama nedense beni takip etmiş.Bende paylaşımlarımı daha çok imalı yapmaya çabaladım,anlasın diye.Her neyse,sanırım anladı,beni gördüğü yerde gözümün içine bakıyor çünkü.

Ancak yanındaki arkadaşları beni nerde görse hemen onun adını söylüyorlar,kendi aralarında gülüşerek bana bakıyorlar.Ne yapacağımı bilemiyorum.Arkadaşım dalga geçmediklerini,arkadaş grupları arasında böyle şeylerin normal olduğunu söylüyor ama nedense benimle dalga geçiyorlar gibi geliyor.Birde aramızda bir yaş farkı var ve üst sınıflar on birleri pek sevmediği için cevap veremiyorum.Sizce ne yapmalıyım?Çocuğu takipten çıkartırsam ve pek gözüne gözükmezsem sanırım bir daha demezler ama sevdiğim için bunları yapmak istemiyorum.Böyle yaptıklarında gülmeli miyim,sert bir şekilde durmalı mıyım bana akıl verin lütfen:eek:

senin çocuğa ilgi duyduğunu biliyorlar
belki çocuğunda sana
lisede olur böyle şeyler

Bu yasin sana armağanı olan güzel duyguları doyasıya yasa ama yasinin gerektirdiği gibi olsun tatlim
Suanda senle dalga geçmeleri onlarinda seninde sevimli erenler oldugunuz gerçegidir sadece:KK37:yanlış anlama 35 yaş bir anne olarak ahh çekerek iç geçirerek söylüyorum bunu
Herşeyi o kadar doğal yasaki bu yaşlarda kahkaha atmak gelirse içinden at öfkeni mutluluklarıni herseyi yasa ama dikkat et tadinda kalsın
Çikolata çok güzel ama azı mutluluk çoğu kg :KK73:

Bu yasin sana armağanı olan güzel duyguları doyasıya yasa ama yasinin gerektirdiği gibi olsun tatlim
Suanda senle dalga geçmeleri onlarinda seninde sevimli erenler oldugunuz gerçegidir sadece:KK37:yanlış anlama 35 yaş bir anne olarak ahh çekerek iç geçirerek söylüyorum bunu
Herşeyi o kadar doğal yasaki bu yaşlarda kahkaha atmak gelirse içinden at öfkeni mutluluklarıni herseyi yasa ama dikkat et tadinda kalsın
Çikolata çok güzel ama azı mutluluk çoğu kg :KK73:

Back
X