- 25 Kasım 2016
- 64
- 32
- 3
- 27
- Konu Sahibi darlingsoap
-
dalga geçmek için yaptıklarını sanmıyorum ama senin çocuğa ilgin olduğunu hepsi biliyor demek ki aralarında konuşulmuş..
Haha çok tatlısın. Aralarında senle uğraşıyorlar ama bu yaşlarda normal kötü niyetle yaptıklarını hiç sanmıyorum.
Aynen zaten anlaşmışlar gibi birbirlerine bakarak aynı anda çocuğun adını söylüyorlar yani bildikleri bariz belli ama böyle yaptıkları için dalga geçilmiş gibi oluyor sanki..
arkadaşın doğru söylüyo bencede normal. bakışlarını falan yakalamadınmı hiç. bide senin yaptığın o imalı paylaşımları başkası üstüne alınırsa nolcak
onlar senı gorduklerınde yıne hoslandıgının kısının adını falan soylerlerse '' ah ne iyi oldu hatırlattınız, selamımı soyleyın '' deyiver gülerekhoslandıgın cocugu takipten cıkarmana gerek yok, yaptıgın paylaşımlar ''BAK BANA , BANA BAK, BAK BEN SENDEN HOSLANIYORUM, HEY SEN EVET EVET SEN COK HOŞSUN '' vs.. diye bagırmasın yeter
çocuk izin vermese yapamazlar.. onunda hoşuna gidiyor bence..
siz hiç oralı olmayın isminiz söylendiğinde dönüp bakmayın..
Bence senin ondan hoşlandığını düşündükleri için değil, çocuk senden hoşlanıyor diye yapıyorlar. Ergen tavrı budur
Zaten aleni bir açıklama yapmamıssın. Bir arkadaşına söyledin de gidip çıtlattıysa bilemem tabi. En fazla, çocuk demiştir ki "bu kız benden mi hoşlanıyor acaba anlamadım".
Anlamazdan gel. Başkası onun yanındayken çocuğu kesme. Tepkini ölçmeye çalışırlar şimdi.
Güzel heyecanlar bunlar
Öncelikle hepinize merhabaHepiniz benden yaşça büyük olduğunuz için tecrübelerinize dayanarak bana cevap vereceğinizi umuyorum.
Bu sene lise 3'e başladım.Hoşlandığım çocuk ise benden bir yaş büyük.Sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz,o öyle herkesi takip eden bir insan değil,sadece yakınlarını takip ediyor ama nedense beni takip etmiş.Bende paylaşımlarımı daha çok imalı yapmaya çabaladım,anlasın diye.Her neyse,sanırım anladı,beni gördüğü yerde gözümün içine bakıyor çünkü.
Ancak yanındaki arkadaşları beni nerde görse hemen onun adını söylüyorlar,kendi aralarında gülüşerek bana bakıyorlar.Ne yapacağımı bilemiyorum.Arkadaşım dalga geçmediklerini,arkadaş grupları arasında böyle şeylerin normal olduğunu söylüyor ama nedense benimle dalga geçiyorlar gibi geliyor.Birde aramızda bir yaş farkı var ve üst sınıflar on birleri pek sevmediği için cevap veremiyorum.Sizce ne yapmalıyım?Çocuğu takipten çıkartırsam ve pek gözüne gözükmezsem sanırım bir daha demezler ama sevdiğim için bunları yapmak istemiyorum.Böyle yaptıklarında gülmeli miyim,sert bir şekilde durmalı mıyım bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?