• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim erkeği çözemiyorum sizce ne yapmaya çalışıyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi birbilsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

birbilsen

Ziyaretçi
arkdaşlar umarım bana yardımcı olursunuz

ben erkek arkdaşımdan süpheleniyorum hislerim çok kuvvetlidir ayrı şehirlerde yaşıyoruz 2 yılını doldurdu ilişkimiz .
sanki başkalarına ilgi duyuyormuş gibi geliyo anlam veremiyom bu hislerime şüphelerimi ona ne zamn anlatsam gözüm senden başkasını görmüyor seni çok seviyorum gibi ufak sevgi sözcükleriyle geçiştiriyor

bir kaç yalanını yakaladım kısaca anlatmak istiyorum bir soru sorduğumda bana anlamsız bir konu açıp sorduğum soruyu geçiştiryor bir yalanını yakalasam bana eski erkek arkadaşımla elele gidiyormuydun onu benden çok seviyormuydun onunla hiç öpüştünüzmü gibi sorular soruyor bana .
düşünün yıllar öncesinden çıktığım bir insan hakkında sorular soruyor bu soruları da ben ona nezamn yalan söylediğini anladığımda ne zamn ondan süphelendiğimde bu yıllar öncesinde çıktığım insanı araya sokuyor ben çözmedim bana nedemk istiyor

ne zaman bir açığı çıksa benim şüphelerimi çok arttırıyor çünkü sorduğum soruları geçiştiriyor cvp veremiyor cvp veremediği gibide kalkıp alakasız bir biçimde 4 yıl öncesinde çıktığım erkek arkdaşım hakkında salakça sorular soruyor anlamıyorum sonuçta o insan yıllar öncesinde kaldı düşününki bu konu hakkında onda bir şüphe uyandırmam olanaksız anlamıyorum lütfen yardım istiyorum

çok kavga ediyoruz benim aklımdaki süphelerden ve oyunlardan bıkıp her defasında ayrılma kararı alıyorum o hep karşı çıkıyor her zamn beni çok sevdiğini bensiz olamıyacanı söylüyor aklımdaki süphelerin hepsi geçicek diyor bana paranoyakmışım diyor
bende salak gibi inanıyorum her defasında geri dönüyorum ama hep bi his sevdiğim insanın beni kandırdığını bana aslında değer vermediğini hissediyorum çünkü his değil aslında bazı hareketleriyle değer vermiyor hatta beni aslında sevmiyor gibi geliyor ...

erkekleri pek fazla tanımıyorum bana umarım bir yol gösterirsiniz

ne gibi şeyler sana sevilmediğini hissettirio biraz uzak durmaya çalış bakalım ne zamana bir seni arıcak sana olan ilgisini sevgisini göstericek biraz düşün biraz bekle ilgiyide azalt bakalım sana olan tavırları ne olacak..

canım yaşadıklarını okuyunca benim yasadıklarım gözümün önüne geldi bence biran öcne ilişkini bitir işin içinde YALAN varsa işe yaramaz benimde ünv yıllarımda olmustu bir ilişkim ve devamlı yalan söyledigini farkettim sogudum uzaklastım soruodum oda aynen eski sevgilininde elini tutuyrmuydun onunlada buraya geldinmi bilmem ne bu sarkıyı neden dinliosun sana kimi hatırlatıo die kıyamet kopardıgını bilirim yürümüo bitsin dediğimde doktora gttim şöle yap böle yap dedi derdi 2 gun iyi olurdu 3.gun yine yalanlar dolanlar ve bana deil cevresinede yalan söylüyordu onun yüzünden bende rezil oluodum defalarca ayrıldım peşimi bırakmadı tehdit etti okulum bitti kurtuldum dedim evimizi aramaya basladı anneni ararım sunu derim bunu derim dedi tehdit etti para istedi hala diyorum öyle bir rezil insanla cıktıgım için kendime acıyorum canım zaten kafanda şüphelerin var ve sanırım ilişkiyi iyi yürütemiosunuz bi düşün ayrılıncamı daha cok uzuleceksin şimdimi daha cok üzülüosun ona göre kara ver benim düşüncem bitirmen yönünde

canım yaşadıklarını okuyunca benim yasadıklarım gözümün önüne geldi bence biran öcne ilişkini bitir işin içinde YALAN varsa işe yaramaz benimde ünv yıllarımda olmustu bir ilişkim ve devamlı yalan söyledigini farkettim sogudum uzaklastım soruodum oda aynen eski sevgilininde elini tutuyrmuydun onunlada buraya geldinmi bilmem ne bu sarkıyı neden dinliosun sana kimi hatırlatıo die kıyamet kopardıgını bilirim yürümüo bitsin dediğimde doktora gttim şöle yap böle yap dedi derdi 2 gun iyi olurdu 3.gun yine yalanlar dolanlar ve bana deil cevresinede yalan söylüyordu onun yüzünden bende rezil oluodum defalarca ayrıldım peşimi bırakmadı tehdit etti okulum bitti kurtuldum dedim evimizi aramaya basladı anneni ararım sunu derim bunu derim dedi tehdit etti para istedi hala diyorum öyle bir rezil insanla cıktıgım için kendime acıyorum canım zaten kafanda şüphelerin var ve sanırım ilişkiyi iyi yürütemiosunuz bi düşün ayrılıncamı daha cok uzuleceksin şimdimi daha cok üzülüosun ona göre kara ver benim düşüncem bitirmen yönünde
hemen hemen aynışeyleri paylaşıyoruz ayrılmaya kalktığımda tehdit ediyor onu ararım bunu ararım şöyle yaparım kendimi öldürürüm diyor bende ona kıyamadığıma çok sevdiğim için geri dönüyorumda ama benim de bir sabrım var bazen bana öle bi hakaret ediyorki dediği lafları benim yerimde başka kız olsa hemen anında bitirirdi bazen çok kıskanç oluyor yada banamı öle geliyor düşünün geçen yıl doğum günümde bir mazeret bulup yanıma gelmemek için arkdaşlarının yanına gitmişti gezmeye dolaşmaya dedimki sen bana değer vermiyorsun dedim doğum günümde beni bırakıp gittin arkdaşlarına dedim oda dediki(zaten mazeretleri hep aynı hazır ezberledim artık) param yok dedi sana hediye alamadım oyüzden dedi ama saçma değilmi arkdaşlar doğum günümde resmen kaçtı benle buluşmamak için gitti arkdaşlarıyla gezmeye ama ben zaten hediye gibi geçici nesnelere önem vermiyor oda biliyor benim hediyiyi dahi söz konusu etmedimi benim için sadece onu görmek onla vakit geçirmek istedimi e neden bile bile bana benim param yok hediye alamadım o yüzden seninle görüşmek istemedim dedi off ya sizce bu nedir ya erkekleri bi tanısam tanıyamıyorum nedemk oluyorki

ogun hediye alamaması seni yalnız bırakması demek deil kendine zarar verirsin canım ben sinir hastası olmustum onun yüzünden birgun buluşacaktık arkadaslarla kahvaltıya gidecektik tam1 bucuk saat bekledik yoldayım geliorum dioduki gelecegi yer en fazla yarım saat 1.5 saat sonunda gelmedi siz gidin dedi neden dedim param yok rezil olurum dedi saçmalama gel dedim ne alaka dedim yok dedi gelmedi neyse ben aylar sonra öğreniorumki ogun arkadaslarıyla baska bir ile gezmeye gidiolar kendi ağzından kaçırıo bırak istemiyorum diyodum peşimden geliodu tamam özür dilerim söz bidaha yapmam diodu ama hep aynı hep aynı kafanı toparla biraz

hislerinde yanilmiyormusun hem..
hemde seni sevdiginden emin degilsen birde ustune sana bu derd veriyorsa, yalan dolan, kiskanclik, seni eski sevgilini hatirlatio kucuk dusuren bi adamla ne isin olabilirki..demekki seni sevmedgini dusundurecek sebeplerin varki bu hissi tasiyorsun..
bak hemn sende kac deva bitirmek istemissin..o o anki yenilgiiyi kabul edemedii icin birde belki seni kaybetmemek icin nede olsa vakit geciyr senle, her defasinda durumu kurtarmis (ayrilmak istediinde sen)

ya bence pek tekin biri degil gibi, daha saglikli erkek arkadaslar bul bence, sana simdi eski erkek arkadasini basina kakip duruyosa anlayisli degilde ve sacma cocukca davranis sergiliosa bu sonra duzelecek diye bisey yok.
hem bu tavri seni dahada uzer ilerledikce, hemde iliskiye devam etmekteyken onun yaptiklari senin sinirlerini bozup seni daha cok kafayi yedirtir..

bence salla gitsin. erkekmi yok. busefer ayrilalim dediginde artik gercekten bitir.

ogun hediye alamaması seni yalnız bırakması demek deil kendine zarar verirsin canım ben sinir hastası olmustum onun yüzünden birgun buluşacaktık arkadaslarla kahvaltıya gidecektik tam1 bucuk saat bekledik yoldayım geliorum dioduki gelecegi yer en fazla yarım saat 1.5 saat sonunda gelmedi siz gidin dedi neden dedim param yok rezil olurum dedi saçmalama gel dedim ne alaka dedim yok dedi gelmedi neyse ben aylar sonra öğreniorumki ogun arkadaslarıyla baska bir ile gezmeye gidiolar kendi ağzından kaçırıo bırak istemiyorum diyodum peşimden geliodu tamam özür dilerim söz bidaha yapmam diodu ama hep aynı hep aynı kafanı toparla biraz

aynı şeyleri sende yaşamışın şimdi bana diyor uzak şehirde olduğu için görüşmemiz malesef kısıtlı 4yada5 ayda bir felan görebiliyorum kendisini bu ay gelicek illaki beni görmek istiyor yok çok özlemiş bilmem ne yine ufaktan traştan sevgi sözcükleriyle benim süphelerimi yatıştırıyor bende gelmemesini söyledim bana yalan söylüyor her yalanına cvp olarakta eski erkek arkdaşımla öpüşmüşmüyüm elini tutmuşmuyum tövbe yarabbim küfür etsin daha iyi hazmedemiyorum yalanını örtbas edeyim derkende daha çok nasıl bir insan ve niyetini anlamış oluyorum bir diğer arkdaşımın dedine katılıyorum şüphelerim doğru olabilir doğru olmasa neden süphe duyayım ama işte yinede hep bi çelişkideyim bunalıma dahi girdim hap kullanıyorum onun beni sevmedini hissediyorum bırakmaya çalışıyorum ortalığı ayağa kaldırıyor anlamıyorum

biran önce kurtul aynı şeyleri yaşamışız ya sinir hastası olmustum bende ilaç kullanıodum ayrıl kendine yazık

Canım böyle erkeklerr ne vazgeçerler nedeee düzelirlerrr..
walla bence sen ne kadar çok sevsende bitir derim ßen.en başta zaten şüpelenmen büyük bii sebep ayrılman içinn,onun yanı sıra böyleleri insanı üzmekten başka bişe yapmaz hep aglarsın üzülürsün sana zarar,eminki belki kızcaksın bana ama 2 gün sonra unuturr.. bitrrr zorda olsa unuttt rahat et..sana yazı hayatımmm kendinii düşün.

Back
X