- 7 Haziran 2014
- 78
- 5
- 18
- Konu Sahibi melodikumral
üç yıldır bir birlikteliğim var seviyorum da ama ailesindeki sıkıntılar çok fazla ..her zaman birbirimizin yanında olmaya çalıştık bu zamana kadar elimizden geldiğince ama insan bazı durumlara katlanamıyor.ben öyle hissediyorum yani.asıl geleyim konuya evlenmeyi istyoruz tabi daha zamanı var. bir işe girmesi kppss yi kaznması lazım askerliği de duruyor. geleceğe planlar yapıyoruz şimdilik. ama ailesinde çok sıkıntı var maddi olarak en çok da.. babasının aşırı borcu var. emekli kendisi çalışmıyor ama o kadar borcu olmasına rağmen... bi tanede abisi var yeni evlendi o da ayrı bişey işi yokken evlendi .bi de onun düğün masrafları filan girdii işin içine ..şimdi başlamış işe doğrusu ama yeni ev kurdu sonuçta dolu borcu var..ben evlenmeden bu derde düştüm napacağım ben bu kadar borç içinde evlensem huzurum olur mu...geleceğe dair hayallerim vardı onunlada beraber kuruyorduk ama sevgilim şimdi nişanı erteleriz daha da diyor işte ailemle yaşarız filan diyor ben de iistemiyorum hayallerimi yaşamak istiyorum..ayrıca evlenince borçlarını ödemeye yardım edecekmiş ..nasıl olacak anlamadım ben bu işi.borç da en az 80 milyar filan vardır..faizi filan nolacak..durumu anneme anlatmadım daha... ben başkasının yaptığı borcu ödemek istemiyorum ilerde evlensem yansır mı bana..bana akıl verin....
(