Arkadaslar øncelikle yeni oldugumu belirtmek isterim. Suan iki yillik bi iliskim var. Fakat ben yurtdisindayim o ise tr de. Yazin birbirimizi gørme firsatimiz oluyo ancak. Simdi gelelim konumuza.
Konustugum kisinin burnunda bi sorun var (en azindan o bøyle diyor). Burnu normalden biraz uzun (mus) ve biraz da egri. Kendisi karadeniz køkenli. Ben hic bøyle dusunmesemde o burnundan rahatsiz ve bicak altina yatip burnundan estetik olacak. Benim cok endiselendigim nokta su. Acaba baska nedenleri varmi, kizlar tarafindan beyenilme duygusu olabilirmi. Ben onu øyle sevdim, neden bøyle biseye cok gereksimi var? Olayi buyutuyormuyum yoksa endiselenmekte haklimiyim bilmem. Ama estetik ameliyatiyla burnunu biraz daha kucultecek, ya bu sefer de beni begenmez olursa..Yanlismi dusunuyorum arkadaslar? Cevaplarinizi bekliyecem
:85:
Sanirim haklisin bu konuda. Degisirse de evlenmeden ønce gørmek benim icin daha hayirli olur. Icim az da olsa rahatladi. Cok tsk abla.
Tatlim bana tuhaf geldi...Hulya Avsarin eski esi Kaya Cilingiroglu'nun burnuda hayli iriydi.Adam zengin bir isadami olmasina ragme hic estetik dusunmemisti.Magazine bu kadar deger vermesi, kompleksli olmasi, ilerisi icin yine bir seyleri kafasina takacak anlamina geliyor.Tekrar tekrar estetik olan ve yine de nefes problemini daha fazla yasayip, yeni burunlarini egri bulan bir daha aklim olsa estetigi hic yaptirmazdim diyen arkadaslarim var nefes sorunlari cok fazlaymis.Arkadaslar øncelikle yeni oldugumu belirtmek isterim. Suan iki yillik bi iliskim var. Fakat ben yurtdisindayim o ise tr de. Yazin birbirimizi gørme firsatimiz oluyo ancak. Simdi gelelim konumuza.
Konustugum kisinin burnunda bi sorun var (en azindan o bøyle diyor). Burnu normalden biraz uzun (mus) ve biraz da egri. Kendisi karadeniz køkenli. Ben hic bøyle dusunmesemde o burnundan rahatsiz ve bicak altina yatip burnundan estetik olacak. Benim cok endiselendigim nokta su. Acaba baska nedenleri varmi, kizlar tarafindan beyenilme duygusu olabilirmi. Ben onu øyle sevdim, neden bøyle biseye cok gereksimi var? Olayi buyutuyormuyum yoksa endiselenmekte haklimiyim bilmem. Ama estetik ameliyatiyla burnunu biraz daha kucultecek, ya bu sefer de beni begenmez olursa..Yanlismi dusunuyorum arkadaslar? Cevaplarinizi bekliyecem
:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?