Sevdigim erkek estetik ameliyati olacak.

Sila18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
3
0
86
Konya
Arkadaslar øncelikle yeni oldugumu belirtmek isterim. Suan iki yillik bi iliskim var. Fakat ben yurtdisindayim o ise tr de. Yazin birbirimizi gørme firsatimiz oluyo ancak. Simdi gelelim konumuza.
Konustugum kisinin burnunda bi sorun var (en azindan o bøyle diyor). Burnu normalden biraz uzun (mus) ve biraz da egri. Kendisi karadeniz køkenli. Ben hic bøyle dusunmesemde o burnundan rahatsiz ve bicak altina yatip burnundan estetik olacak. Benim cok endiselendigim nokta su. Acaba baska nedenleri varmi, kizlar tarafindan beyenilme duygusu olabilirmi. Ben onu øyle sevdim, neden bøyle biseye cok gereksimi var? Olayi buyutuyormuyum yoksa endiselenmekte haklimiyim bilmem. Ama estetik ameliyatiyla burnunu biraz daha kucultecek, ya bu sefer de beni begenmez olursa..Yanlismi dusunuyorum arkadaslar? Cevaplarinizi bekliyecem
:85:

öncelikle hoşgeldin aramıza tatlım.bence o senin için yapıyodur cnm.sana kendini daha çok beğendirmek için.sonuçta seninle 2 yıldır birlikteymiş.seni beğenip bırakcağını da hiç sanmıyorum.kendine özgüveni yoktur cnm.onun açısından da düşün bence.hiç engel olma.o öyle mutlu olcaksa yapsın.zaten ameliyat olduktan sonra değişcekse bırak değişsin.gerçek yüzünü görmüş olursun hem.

Sanirim haklisin bu konuda. Degisirse de evlenmeden ønce gørmek benim icin daha hayirli olur. Icim az da olsa rahatladi. Cok tsk abla.

cnm bnm sen belkı onu çok guzel görüyorsun da onun aynaya baktıgında hıssettıklerını hissedemezsin belki senı kaybetmemek için yapıo guzel görünmek için de yapıyor olabılır

Ben de senin gibi düşünürDÜM. Düm ama yani. Kendini senin yanında daha yakışıklı ve rahat hissetmek istiyordur. İlla başkalarına nasıl göründüğünü dert ediyor diye birşey yok ki. Belki sırf bu yüzden görüşmeye bile çekiniyordur. Öperken rahat değildir. Konuşurken pozisyonunu burnuna göre ayarlamaktan bıkmıştır. Kaldı ki zaten nefes problemi de vardır estetiğin haricinde ameliyat olması gereklidir. Bıçak altına yatmışken onu da hallediyim diyordur karadenizliler pratik adamlardır :)

bir burun yaptırmayla baştan aşagı değişecek hali yok. bu ameliyatı istemesinin nedeni kesinlikle başkalarına kendini begendirmek değil, sadece kendini psiklojik olarak rahatlatmak. yoksa burnu laz burnu olsada bakan gene bakar:) benim abim gibi sevdiğim biri vardı ve laz burunluydu ama yakışıklıydıda. kızlar peşinden hiç ayrılmazdı:)) yani takılma böyle şeylere...

kendi adıma birşey söylemek istiyorum;estetiğe karşıyım..hastalık olur yada benzeri rahatsızlık tamam yaptırsın ama şu güzelleşme uğruna olan değişimi anlamış değilim..bizi bir yaratan var unutulmamalı..yapanlara lafım yok baştan dedim kendi fikrim..
arkadaşım o başka biri için yapacak olsa o haliylede yapar birşey..hayatta beğenen tek sen olacak değilsin..yani son dediğim başka anlam yüklenmesinde demek istediğim aynı şekilde sevgilin dışında yolda yürürken senide beğenen oluyordur mutlaka..kimsenin alnında yalnız,hayatında biri var yazmıo sonuçta..neyse dediğim gibi yapacak olsa yapar bu haliyle bile..bence şüphelenme hiç..o kendini rahat hissetmiyordur..minik bir burnu kim sevmezki?yani belki vardır ama çoğu kişide minik burun merakı var..sen beğenirsin ama o kendini rahat hissetmiyosa sırf senin düşüncenle hareket edemez..ama senin için vazgeçebilir açıkcası..konuş gerekirse istemiyorum de..hayatında biri var,karşısındaki değişim istemiyosa vazgeçmek zorunda biraz..ortak karar yani.tek kendini düşünmemeli..

Başkalarının beğenmesi değil de,O kendisini bu şekilde beğenmiyordur belki.
Burnuna her baktığında rahatsızlık duyuyorsa,imkan varken bu durumdan kurtulmak istemiştir.
Burnu sebebiyle rahatsız edici şakalara-alaylara maruz kalıyor olabilir.
Bunlardan bıkmıştır,dert ediyordur,alınıyordur,üzülüyordur.
Beğenileyim diye değil de,sorunumdan kurtulayım diye karar vermiş olabilir.

ben de burnumdan ameliyat oldum. hem görünüm hem nefes problemim wardı. nefes kısmını mecburen oldum ama estetik kaygımda oldugu için estetikte aradan çıksın istedim. ama buna diğer erkekler beni begensinden ziyade aynada her gün gördüğüm çirkin bir burun sebep oldu :90: yani bu kişinin kendisi ile ilgili bir problemdir diye düşünüyorum. sen kendini düşün mesela. yüzün çok güzel ama ona uymayan bir burnun war, elinde de bunu değiştirebilecek imkan war. olmaz mıydın? bence olurdun.. o yüzden estetik ameliyat olacakta beni aldatır mı, gözünden düşer miyim falan diye düşünme.. hatta ona destek oll.. ben şimdi ayrıyım ama, ameliyattan önce erkek arkadaşım sürekli bana destek olur, arar sorardı.. kafanı ufak detaylarla meşgul etme, bak daha yakışıklı bir sevgilin olacak artık.. keyfini çıkar

birlikte olduğun insan kendi bedeni üzerinde beğenmediği bir yer varsa değişiklik yapmakta özgürdür ve sen onu bu haliyle beğeniyor olsan dahi o beğenmiyorsa yaptırmalıdır çünkü senin için yaptırıyor olması yada bir başkası için yaptırıyor olması gerekmez kendini daha iyi hissedeceği için kendini aynada daha çok beğeneceği ve özgüveni artacağı için yaptırıyordur bu onun en doğal hakkı bence etkilemeyin yalnızca fikrinizi söylersiniz karar ona kalmış

kendini kızlara beğendirmek için yapıyor diye düşünürseniz yanlış düşünürsünüz şöyle ki erkek arkadaşınız size makyajsız çok güzel olduğunuzu söylediği halde siz her dışarı çıkmanızda makyaj yaparsanız eğer başka erkeklere kendinizi beğendirmek içinmi yapmış olursunuz tabikide hayır dimi insan önce kendi için yapar boş yere endişelenmeyin ve erkek arkadaşınıza destek olun sonuçta bir ameliyat yanında olun

Tatlim bana tuhaf geldi...Hulya Avsarin eski esi Kaya Cilingiroglu'nun burnuda hayli iriydi.Adam zengin bir isadami olmasina ragme hic estetik dusunmemisti.Magazine bu kadar deger vermesi, kompleksli olmasi, ilerisi icin yine bir seyleri kafasina takacak anlamina geliyor.Tekrar tekrar estetik olan ve yine de nefes problemini daha fazla yasayip, yeni burunlarini egri bulan bir daha aklim olsa estetigi hic yaptirmazdim diyen arkadaslarim var nefes sorunlari cok fazlaymis.

Bence ameliyat olma isteğini başka kızlara kendini sevdirme düşüncesi olarak görmeyin hemen.mesela beni seven kişi de böyle sevdi ,hoşuna gitmesem zaten sevdiğini söylemezdi. Ama insan kendine taktı mı takabiliyor, ben de bazen şuram şöyle olsa diye düşünmüşümdür, karşımdaki istediği kadar beğensin, ben takıyorsam başkalarının dediği benim bakış açımı değiştiremeyebilir.

Kendiyle daha barışık hale gelecektir belki. Bu kadar endişelenmeyin. Hem insan en başta kendini beğenmek ister, kendini aynada iyi güzel görmekk için değişiklik yapar

bence tamamen kendi özgüveni icin yapiyor, hiy öyle baska kizlar felan diye düsünme. Düsünsene senin öyle bi sorunun olsa, sevgilin seni o haldede sevicektir büyük ihtimal ama aynya baktiginda rahatsiz olmazmisin, aynaya bakmak istemezsin. Bence erkek arkadasin kendini iyi hissetmek icin yapiyor ve inan bana kiz icin olsaydi uzun burun seven cok kiz var Öylede yapardi yani...

siz onu o haliyle begensenizde o eger kendini begenmiyorsa bu durum can sıkıcı olabilir..bnce tamamen özgüveni için yaptırıyordur,hem zaten bi burun amleiyatı olup sizi terkedicekse,şimdiden bunu yapması sizin için daha iyi olur...evlendikten sonra onun gercek kişiliğiyle karsılasmak daha rahatsız edici olmaz mıydı...

Evet yanlış düşünüyorsunuz, kendini daha iyi hissetmek için geçirmek istiyordur bu ameliyatı..Sizi beğenmeme konusunu ise tamamen aklınızdan çıkarın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…