sevdiğim insanla ilgili kötü rüya gördüm dün gece çok kötüyüm

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Bir insanın gördüğü ruyayla sevdigine karşı guveni sarsilir mi sarsiliyormus bunu yaşadım. Rabbim hayirlara getirsin kızlar ama çok kötü durumdayim ya. Dun gece iki farklı rüya gördüm birinde çok ilgisiz davraniyordu beni uzuyordu birinde de faceden baskalarina yazmıştı. Off bazı ruyalarim gerceklesiyor bunun da öyle olmasindan korkuyorum

Ben iki kez sevdiğim insanı olduğunu gördüm .. sonra aglaya aglaya uyandim Korkmayın Hayır olsub Hakkında .. ben rüyayı göreli çok uzun zaman oldu çok şükür bi zarar da görmedi. .

efftelyast: 37919010 .!.:
Ben iki kez sevdiğim insanı olduğunu gördüm .. sonra aglaya aglaya uyandim Korkmayın Hayır olsub Hakkında .. ben rüyayı göreli çok uzun zaman oldu çok şükür bi zarar da görmedi. .
Oldugunu gorsem yine iyi arkadaşım. Ömrün uzunluguna işaret derim ama benim gördüklerim off off

Belki içten içe şüphelendiğiniz kafanıza taktığınız ama bastırmaya çalıştığınız bi durumdan kaynaklanıyo olabilir mi ? yani bilinç altında böyle bi düşünce olduğu için görmüş olabilir misiniz ?
Ben de onunla evlendiğimi ve evlendiğim gün çok pişman olduğumu gördüm.(O sıra beni aldatıyomuş )
artık içime mi doğdu yoksa bilinç altında beliren güvensizlikten midir nedir bilmiyorum ama üst üste bu ve buna benzer ondan soğutan rüyalar görmüştüm sonrası malum zaten..ama sizi etkilemek için söylemiyorum bazı rüyalar mesaj içerikli olabiliyo ama genelde bilinç altındaki düşünceler görülür rüyalarda.

Rüya bilinç altıdır siz kendi içinizde ya boyle olursa diye sorun yapmisinizdir oda rüyaya yansımıştır.

Önceden bu tarz bir şey yasadiysaniz onunda etkisi olabilir

rüyamda kocamın beni aldattığını görünce delleniyorum sonra bi bakıyorum adam horul horul uyuyor benim sinirde geçiyor haliyle sen de takılma

konuyu okuyunca bir haber geldi aklıma.adam rüyasında karısının kendini aldattığını görüyor,uyanıyor ve kadını öldürüyor:KK14:

Hayrolsun ama bu kadar rüyayla bağımlı yaşamayın rüya işte. Ner neler görüyoruz çıkıyo mu hayır. Kendinize dert yaratmayın aranizı da bozmayın.

Back
X