• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim kişiyle aramda boy farkı var ..!

elber3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
51
0
16
İstanbul
Ben 170 boyundayım erkek arkadasında 168 veya 167 bi kaç cm var anlıcanız. Ben bu duruma önceden takmıyordum ama artık cevremdekiler aaa senden kısamı dedikce açıklamakdan bıkdım. Fizik olarakda uzub gösteriyorum babet giyiorum felan napmam gerek benım, he birde + olarak ailem özellikle annem götden bacak onamı layıksın diyip duruyo yoruldum açıklama yapmakdan yanyana aynıyız demekden.. çocuguda bunaltdım yemn ederim başkası olda bırakmıstı beni..

Hem tek dert buda değil o bingöllü ben kayseriliyim aile yapımız farklı ben napıcam, anlatamıyorum kimseye annem beni vermiyo,babam ben bingöllüye kız vermem dio
erkek arkdasımla gizli kapaklı güşüyoz oda aglıyoz karısılıklı napıcaz die deli gibi seviyo beni ailem ve sevdiğim kişi arasında kaldım.. annemin lafları :waay efendim o götden bacaklı adama ben kızvermem çirkin bilmemne....

arkadaşlar ben napıyım bi akıl verin ben onla evlenmek istiyorum ömür boyuda babet giysem olur..

Son düzenleme:
Kaç yasindasiniz canım? Ailenle tanıştırmam lazım once bu önyargıyı ancak o sekilde yıkabilirsin.

Annenizin boyu kac acaba kullandigi kelime cok cirkin. 1,68 le 1,70 arasinda daglar kadar fark yokki
Boy farki diyince ikinizden biri 1,90 digeri 1,50 gibi canlandi gozumde...
Ama cocuk sizi birakmadan siz birakin yakmayin cocugun basini
Aileniz belli ki zor bir aile.

aileler genelde kendi cocuklarına kimseyi layık gormez aile yapınız nasıldır bilemem ama belkide zamanla alısırlar onlarda ve boyle seyler soylemekten vazgecerler

boy farkı yüzünden ayrılınır mı allah aşkına.

hemde 2-3 cm farkla... sanki anneniz evlenecek çocukla hey allahım ya...nasıl bi mantık bu böyle..:20:

insan olsun insan !! esas önemli olan bu..

annenin kullandığı kelimeler, yakıştırmalar, etiketlemeler çok çirkin olsa da senin anlatış tarzın çok sevimli :1:

belki onlar da kayserili gelin istemezler, bilinmez tabi. böyle şehirlere bölgelere ayırmak çok yanlış.

boy konusunu dert etme bence. çok örnek görüyorum etrafımda eşinden uzun kadınlar baya baya var, ben de onlardan biri olucam gibi sanki :44:

Kaç yasindasiniz canım? Ailenle tanıştırmam lazım once bu önyargıyı ancak o sekilde yıkabilirsin.

canım 23 e gircem tanıstırıyım da cocuk saten mahallemizden biri ha bu anam yüzünden mahalleyi terketdi yahu.. ahh keşke tanıssalar ailesi gelsin diorum nuh dio peygamber demiyolar..

Annenizin boyu kac acaba kullandigi kelime cok cirkin. 1,68 le 1,70 arasinda daglar kadar fark yokki
Boy farki diyince ikinizden biri 1,90 digeri 1,50 gibi canlandi gozumde...
Ama cocuk sizi birakmadan siz birakin yakmayin cocugun basini
Aileniz belli ki zor bir aile.

amaa :( bu nasıl laf ben sevdiğim insanı nasıl bırakim ailem cok zor ama elimden geleni yapmaya calısyorum :(

annenin kullandığı kelimeler, yakıştırmalar, etiketlemeler çok çirkin olsa da senin anlatış tarzın çok sevimli :1:

belki onlar da kayserili gelin istemezler, bilinmez tabi. böyle şehirlere bölgelere ayırmak çok yanlış.

boy konusunu dert etme bence. çok örnek görüyorum etrafımda eşinden uzun kadınlar baya baya var, ben de onlardan biri olucam gibi sanki :44:

teşekkür ederim :)

yok yahu onun ailesi gelinim gelinim deli oluyolar bana gördülermi hepsi üstüme atlıyo öpücem die :D

derdim anam suan benden cok tatdı halbuki yanyana görmediler hiç.

Ben 170 boyundayım erkek arkadasında 168 veya 167 bi kaç cm var anlıcanız. Ben bu duruma önceden takmıyordum ama artık cevremdekiler aaa senden kısamı dedikce açıklamakdan bıkdım. Fizik olarakda uzub gösteriyorum babet giyiorum felan napmam gerek benım, he birde + olarak ailem özellikle annem götden bacak onamı layıksın diyip duruyo yoruldum açıklama yapmakdan yanyana aynıyız demekden.. çocuguda bunaltdım yemn ederim başkası olda bırakmıstı beni..

Hem tek dert buda değil o bingöllü ben kayseriliyim aile yapımız farklı ben napıcam, anlatamıyorum kimseye annem beni vermiyo,babam ben bingöllüye kız vermem dio
erkek arkdasımla gizli kapaklı güşüyoz oda aglıyoz karısılıklı napıcaz die deli gibi seviyo beni ailem ve sevdiğim kişi arasında kaldım.. annemin lafları :waay efendim o götden bacaklı adama ben kızvermem çirkin bilmemne....

arkadaşlar ben napıyım bi akıl verin ben onla evlenmek istiyorum ömür boyuda babet giysem olur..
ay çok şirinsin yaa, gülümsedim okurken.. :16:
çevrene çok takılma canım, olucağı varsa olur..
ama birileri istemiyor diye ayrılırsan erkek arkadaşından ömür boyu içinde kalır, aklında "acaba"lar dolanıp durur..
hakkında hayırlısı neyse o olsun :))

boy farkı yüzünden ayrılınır mı allah aşkına.

hemde 2-3 cm farkla... sanki anneniz evlenecek çocukla hey allahım ya...nasıl bi mantık bu böyle..:20:

insan olsun insan !! esas önemli olan bu..

vallahi ben ayrılmıyorumm ailem karıstı 1 boydan kaybediyo 2 bingöllü kürtlermiş doğulu ya :(

boy bir kenarada bu memleket ayırımdan nefret ediyorum ya bu nasıl bir zihniyettir arkadaşlar :(

ay çok şirinsin yaa, gülümsedim okurken.. :16:
çevrene çok takılma canım, olucağı varsa olur..
ama birileri istemiyor diye ayrılırsan erkek arkadaşından ömür boyu içinde kalır, aklında "acaba"lar dolanıp durur..
hakkında hayırlısı neyse o olsun :))

teşekkür ederim şirinlik naptım onu bilemedim ben :D

ayyy töbeee benim onunla yasayamadıkalrım varya haddi sınırı aştı beş dk beş dk görüşüp gidiyoz

içimde kalıyo şimdiden bi oturup çay içemiyorum ya..

napim minik olsun benim olsun allahım su ailemin vicdanını sızlatsında versin bi an önce beni :) aminnnnnn

boy bir kenarada bu memleket ayırımdan nefret ediyorum ya bu nasıl bir zihniyettir arkadaşlar :(

allahım hiç sorma o hepten ayrı bi konu günlerce tartısılır yani..

way efendim onların düğünü halaylar davullar zurnalar zılgıtlar bizde misket

artık dio erkek tarafı oturur kız tarfı kalkar ortak nokdamız yokmus

Emre Altuğ & Çağla Şikel
$3e10377_b.webp$cagla3_1239655447.webp
Boy farkı sorun değil de bence senin ailen sevememiş bu çocuğu. görmediler mi yoksa hiç? :26:

Meslekleriniz ne?Anneniz belki ordan damadına sıcak bakar. :)

yooo öle bişi yok ben zengin değilim ki kızımı zengin alsın der onlarda bizim gibi aileler..

erkek arkdasım mağazanın tekstil bölümünde usta bası parası pulu evi barkı var cok şükür
benim gelin dememi bekliyolar..
bende ön muhasebeciyim bi firmada

meslekten parasal mevzulardan yaştan istenmeyen damat duydumda boy farkından duymamıştım :1:

ne öyle canım resmen bahane bulmuş boy yüzünden ayrılınır mı

vallahi ben ayrılmıyorumm ailem karıstı 1 boydan kaybediyo 2 bingöllü kürtlermiş doğulu ya :([/QUOTE
bnde kürtüm cnm ve hiç bir zamanda kürtlüğümden utanmadım ailenn bu bu düşüncesi yüzünden karşı çıkmalarınada gerçekten çok üzüldüm
bu ayrıma ne olur artık son verilsin gerçekten çok üzüldüm :(

Back
X