merhaba arkadaşlar,2 yıllık bi ilişkim var.erkek arkdaşım bana karşı aşırı ilgisiz.ama bu beni sevmediği için mi yoksa karakterinden ötürü mü anlayamıyorum.
geçen hafta ayrılık ikimiz için de en doğrusu değil mi dedim,'evet' dedi...(sebeb:bugune dek çok fazla tartışma yaşamamız,anlaşamamamız)
yanımdan gitti ve iki gün aramadı,üçüncü gün aradı herşey yolunda mı merak ettim dedi,evet diyip kapattım,sonraki gün yine aradı arkadaşlarımla buluşucam dedim,kızıp telefonu kapattı..ardından bir msj,dışarı cıkıyorum diye kızıyo...(iki sene boyunca çok tartıştık,onun ilgisizliği beni inanılmaz agresif bi insan yaptı,ilk günden bu yana ilgisizdi,sadece kendi için yaşıyo kimseyi düşünmüyo,ailesini dahi,değer yok kadın ruhundan anlama yok..kızlar o kadar hasretim ki güzel iki kelimeye..ama yok..öylesine üstüne düştüm ki her kavgada barışalım diyen bçağıran bendim..şu an belki bunun umursamazlığı var nasıl olsa beni bırakamaz bu kız..diyerek rahatlığı yaşıyo.çok emek verdim kızlar,inanın insan emeklerine acıyo.anlaşamıyosunuz ayrılın derseniz
emeklerime kıyamıyorum ve gerçekten seviyorum,ilgisizliğinden soğup kopamıyorum...ilk tanıştığımızdan bu yana epey yol katettik,sorumsuzdu,aşırı özgürlüğüne düşkündü ve bunu biliyodu değişmeye çalıştı..biraz değişsede geçip karşıma diyo ki sen beni cok sıkıyosun,kısıtlıyosun...arkadaşlar sizce ne yapmalıyım,benimle ilgilenmesi için,inanın öyle cok barışalım dedim ki artık ben bunu demek istemiyorum...bir kere ya sadece bir kere de o gelsin...
ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum..bir kere pişman olan o olsun.
kendini tut biraz arama sakın. ama eger ayrılık istemysan ararsa aç soguk konuş kıskandır kapat sakın sen arayan olma. canım inan ozman kıymet biliyolar bu erkeklere iyilik yaramıyo bitanede benim başımda var bizede 2 sene oldu . oda çogu zman ilgisz yada ben öyle sanıyorm yani seni seviyorm demeden tel kapamaz ggüzel sözler söyler öyle şeyleri var ama galiba erkekler elimde keklik die düşünüp ilgisizleşiyolar.sevgiliyken daha düşkündü bana kendide diyo korkuyodm ozman başkasının olursn die ama şimdi nişanlıyız neden korkm ki diyo. bizde sizin gibi çok tartışırız en ufak bişeyden birbirimzi çok kırarız bu bazen okadar dayanılmaz oluyoki ayrılmayı bile dşünüyoz ama sonunda o kapıma geliyo sensiz yapamam die aslında bende onsuz yapamam :).evet haklısın insan emeklerine kıyamıyo ama emin ol seni seviyo sevmese aramaz merak etmez. sen şimdi sanki onu hiç özlememişsin gibi davran hiç bi tepki verme. bak kızmakda bi tepkidir anlar senin sevdigini kızma bile hiç bi tepki verme eminim çatlıcaktır ve arayan o olcaktır:)
sözde ayrıldık ama facebook da hala ilişkimiz var görünüyo,sen bitir dedim internet açıktı onunde,girince sen bitirirsin dedi,benim elim gitmiyo ve napıcamı bilmiyorum,hani tamamen rest çekemiyorum,çeksem dicek ki haa internette bitirmiyo,bitiricem ama diyorum ki 14 subat geliyo belki gelir yanıma....bitirirsem kızıp gelmez...arada kaldım...
canım ya o senin üstüne atmış sakın ilişki durumunu degiştirme sen yap de . bence o yapamamış senin üstüne atmış yaparmı die. hem haklısını belki gelir hiç öyle bişe yapma
ama baktım 14 subatta gelmedi,o zaman bitireyim ordan da aklımdan da...şimdi hiç ellemyim zaten uc beş gün kaldı.
ama baktım 14 subatta gelmedi,o zaman bitireyim ordan da aklımdan da...şimdi hiç ellemyim zaten uc beş gün kaldı.
merhaba arkadaşlar,2 yıllık bi ilişkim var.erkek arkdaşım bana karşı aşırı ilgisiz.ama bu beni sevmediği için mi yoksa karakterinden ötürü mü anlayamıyorum.
geçen hafta ayrılık ikimiz için de en doğrusu değil mi dedim,'evet' dedi...(sebeb:bugune dek çok fazla tartışma yaşamamız,anlaşamamamız)
yanımdan gitti ve günlerce aramadı,aradığında arkadaşlarımla buluşucam dedim,kızıp telefonu kapattı..ardından bir msj,dışarı cıkıyorum diye kızıyo...(iki sene boyunca çok tartıştık,onun ilgisizliği beni inanılmaz agresif bi insan yaptı,ilk günden bu yana ilgisizdi,sadece kendi için yaşıyo kimseyi düşünmüyo,ailesini dahi,değer yok kadın ruhundan anlama yok..kızlar o kadar hasretim ki güzel iki kelimeye..ama yok..öylesine üstüne düştüm ki her kavgada barışalım diyen bçağıran bendim..şu an belki bunun umursamazlığı var nasıl olsa beni bırakamaz bu kız..diyerek rahatlığı yaşıyo.çok emek verdim kızlar,inanın insan emeklerine acıyo.anlaşamıyosunuz ayrılın derseniz
emeklerime kıyamıyorum ve gerçekten seviyorum,ilgisizliğinden soğup kopamıyorum...ilk tanıştığımızdan bu yana epey yol katettik,sorumsuzdu,aşırı özgürlüğüne düşkündü ve bunu biliyodu değişmeye çalıştı..biraz değişsede geçip karşıma diyo ki sen beni cok sıkıyosun,kısıtlıyosun...arkadaşlar sizce ne yapmalıyım,benimle ilgilenmesi için,inanın öyle cok barışalım dedim ki artık ben bunu demek istemiyorum...bir kere ya sadece bir kere de o gelsin...
ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum..bir kere pişman olan o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?