Sevdiğim yurt dışına gidiyor :((

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Arkadaşlar nişanlım 4 temmuzda işi gereği yurt dışına çıkacak daha çok yeni dış hatlarda patlama oldu. Çok tedirginim, ya bir kez daha olursa?? İçim içimi yiyor.

Şirket atatürk hava alanında patlama olduğu için Sabiha gökçenden yollayacakmış, bu seferde düşünüyorum diyorumki pislikler Atatürk hava alanını patlattı şimdi ya sıra sabiha gökçendeyse?? Ya tamda onun gideceği güne denk gelirse??

Şirketten bugün Gerekli güvenlik önlemleri alınacaktır diye mail geldi ama içim rahatlamıyor adamlar uzun namlulu silahlarla hava alanına el kol sallaya sallaya girdi yaylım ateşi açtı nasıl bir güvenlik önlemi alacaksın personeline çelik zırh mı giydireceksin??

Neden ertelemiyorlarki bu insanların canlarından çok daha mı önemli bu seminer ortalık soğusaydı biraz olmazmıydı sanki :(

Ne yapsam kendimi rahatlatamıyorum. :(

Ülke şu haldeyken kızmayın ama zaten içiniz rahat olamaz sürekli uçağa binene kadar iletişim halinde kalın ve bu kadar üstüne düşmeyin korkunuzun kendinizi yıpratmayın.

Son düzenleme:
İçiniz rahat olacaksa Sabiha Gökçen'e havantopu ile saldırıldı ve saldırılan bir yere ikinci defa saldırdıkları olmadı şimdiye kadar

Ülke şu haldeyken kızmayın ama zaten içiniz rahat olamaz süreli uçağa binene kadar iletişim halinde kalın ve bu kadar üstüne düşmeyin korkunuzun kendinizi yıpratmayınç

Ölenler için üzülürken içimiz parçalanırken tamda üzerine bu haberi almak iyi gelmedi bana sanırım.

İçiniz rahat olacaksa Sabiha Gökçen'e havantopu ile saldırıldı ve saldırılan bir yere ikinci defa saldırdıkları olmadı şimdiye kadar

Dün başkasının canı yandı yarın bi başkasının öbürgün belkide bizlerin.
Eğitimli bir hayvandan bahsediyorsunuz sanki "korkma saldırmaz" gibi oldu bu.
Hangimiz nereden bilebiliriz yarın ne yapacaklarını??

bu pisliklerin ne yapacagı belli degil baska biryerede yapabilirler bunları dusunerekde yasamak cok zor kendinize dert etmeyin sag salim varır insallah

Dün başkasının canı yandı yarın bi başkasının öbürgün belkide bizlerin.
Eğitimli bir hayvandan bahsediyorsunuz sanki "korkma saldırmaz" gibi oldu bu.
Hangimiz nereden bilebiliriz yarın ne yapacaklarını??

Bu kadar teselli edebildim canım, ne diyeyim o zaman korkmay devam et çünkü evet yarını kimse tahmin edemez

Böyle karamsar düşünmeyin.
Ortalık sakinleşsin diye birşey yok, ne zaman böyle felaketlerin olacağı belli olmuyor.
Pozitif düşünün dua edin sağ salim gidip dönsün diye.

Böyle karamsar düşünmeyin.
Ortalık sakinleşsin diye birşey yok, ne zaman böyle felaketlerin olacağı belli olmuyor.
Pozitif düşünün dua edin sağ salim gidip dönsün diye.

Tek yapabildiğim dua etmek elimden bişey gelmiyor başka.
Onunla konuştuğumda aklıma geliyor.
Ölenlerden birinin 10 gün sonra düğünü varmış o aklıma geliyor. Psikolojimi bozuyorum kendi kendime.

Arkadaşlar nişanlım 4 temmuzda işi gereği yurt dışına çıkacak daha çok yeni dış hatlarda patlama oldu. Çok tedirginim, ya bir kez daha olursa?? İçim içimi yiyor.

Şirket atatürk hava alanında patlama olduğu için Sabiha gökçenden yollayacakmış, bu seferde düşünüyorum diyorumki pislikler Atatürk hava alanını patlattı şimdi ya sıra sabiha gökçendeyse?? Ya tamda onun gideceği güne denk gelirse??

Şirketten bugün Gerekli güvenlik önlemleri alınacaktır diye mail geldi ama içim rahatlamıyor adamlar uzun namlulu silahlarla hava alanına el kol sallaya sallaya girdi yaylım ateşi açtı nasıl bir güvenlik önlemi alacaksın personeline çelik zırh mı giydireceksin??

Neden ertelemiyorlarki bu insanların canlarından çok daha mı önemli bu seminer ortalık soğusaydı biraz olmazmıydı sanki :KK43:

Ne yapsam kendimi rahatlatamıyorum. :KK43:
Adamlar uzun namlulu silahlarla el kol sallayarak girmedi hanımefendi girmeye çalıştı başaramayınca insanları tarayarak kaos ortamı yaratıp girmeyi başardı
Bu dediğiniz binlerce insanın hayatını suanda dalağı alınan hala hastanede olan kahraman polis Yunus a ve şehit Umut sakaroğluna hakarettir

Adamlar uzun namlulu silahlarla el kol sallayarak girmedi hanımefendi girmeye çalıştı başaramayınca insanları tarayarak kaos ortamı yaratıp girmeyi başardı
Bu dediğiniz binlerce insanın hayatını suanda dalağı alınan hala hastanede olan kahraman polis Yunus a ve şehit Umut sakaroğluna hakarettir

Ayyy bi taneniz de her konuya dikkat çekmek için, kendisini bir şeyler başarmış moduna sokmak için yazmasanız ne olur sanki??

Birinizde muhalefet olmak için yazmayın allah aşkına her konuda senin gibileri görmekten sıkıldım artık.

Bu Neyin hırsı neyin patlaması ayrıca hayırdır??
Ben ak diyorum sen kara, ayrı tellerden çalıyoruz.
Sanki patlamayı ben yaptım gibi kin kusuyosun enteresansın.

Ayrıca xray cihazında görüldü silahlar, fark edilince yaylım ateşi açıldı ondan önceki aramalarda niye bulunmadı niye çıkmadı??
Xray hava alanının içinde kapısında değil bu adamlar içeri kadar nasıl girebiliyor???
Memleket bu denli karışıkken neden önlemler en baştan alınmıyor.
O heriflerde salak değil xray cihazına kadar gelmeleri yetti onlara zaten hava alanın içine insan kalabalığının içine girmiş oldularve amaclarına ulaştılar.

Yapacak hic birsey yok. Ulke olarak hepimiz rahatsiziz ve hic birimiz evlerimizde otururken bile guvende degiliz artik

Ayyy bi taneniz de her konuya dikkat çekmek için, kendisini bir şeyler başarmış moduna sokmak için yazmasanız ne olur sanki??

Birinizde muhalefet olmak için yazmayın allah aşkına her konuda senin gibileri görmekten sıkıldım artık.

Bu Neyin hırsı neyin patlaması ayrıca hayırdır??
Ben ak diyorum sen kara, ayrı tellerden çalıyoruz.
Sanki patlamayı ben yaptım gibi kin kusuyosun enteresansın.

Ayrıca xray cihazında görüldü silahlar, fark edilince yaylım ateşi açıldı ondan önceki aramalarda niye bulunmadı niye çıkmadı??
Xray hava alanının içinde kapısında değil bu adamlar içeri kadar nasıl girebiliyor???
Memleket bu denli karışıkken neden önlemler en baştan alınmıyor.
O heriflerde salak değil xray cihazına kadar gelmeleri yetti onlara zaten hava alanın içine insan kalabalığının içine girmiş oldularve amaclarına ulaştılar.
Kuzum sen belliki pek gezmemissin, baska hava alani gormemissin. Dunyanin farkli yerlerinde xray detektorler hava alaninin baya icerisinde oluyo, Turkiyedeki gibi hemen giriste olmuyo ve bu cok daha tehliklei. Ne yapilabilir diye cok dusunuyorum, ya butun supeli araclar aranacak, ya butun araclar aranacak, ama nasil yapilir ki? Gunde o kadar cok yoldu var ki...
Kendini uzme, kafana takma cunku illa hava alanind abasina gelecek diye bisey yok her yerde yapiyolar malesef. Yolda yururken de basimiza gelebilir. Hem bu olaylarla alakasiz bir sekilde bir kaza gecirip de olebilir. Aklina kotuyu getirme dua et sadece. Boyle dusunmek de kolay degil insan korkuyo tabi ister istemez. Ama korkucaksan o zaman ise gidiyo diyede korkucaksin. Evdendemi cikmasin demi? Dua edip hayayimiza devam edicez, insallah duzelir durum

bugün bayramda gideceğimiz yer için bilet almaya otogara gittim. ses bombası patlattılar. sadece kulakları sağır eden bi ses. ne hallere geldik öyle üzülüyorum öyle korkuyorum ki.. onların amacı da bu zaten. halkı korkutmak, sindirmek, kalabalık içine çıkmaya korkar hale getirmek, yolculuklarını iptal ettirmek. allaha emanet gideceğiz artık. :cry:

bugün bayramda gideceğimiz yer için bilet almaya otogara gittim. ses bombası patlattılar. sadece kulakları sağır eden bi ses. ne hallere geldik öyle üzülüyorum öyle korkuyorum ki.. onların amacı da bu zaten. halkı korkutmak, sindirmek, kalabalık içine çıkmaya korkar hale getirmek, yolculuklarını iptal ettirmek. allaha emanet gideceğiz artık. :cry:

Hangi otogarda patlattılar ses bombası?

Hiç birimizin hiç bir koşulda can güvenliği zaten yok,bizde insan hayatı sudan ucuz ,evden çıkarken sevdiklerimizle vedalaşır hale geldik çünkü dışarıda bizi bekleyen tehlikelerin nerden ve nasıl geleceğini bilmek zor

Demem o ki ,sadece hava alanı değil,evden dışarıda olan her yer tehlikeli ,içini ferah tutmaya calış olabildiğince allah kavuştursun

Back
X