Sevdigimden uzaktim ve Simdide Askerde :(

cnmsn64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
94
0
36
Avusturya
slm hanimlar..

Ben yurt disinda yasiyorum , Sevgilim ise Türkiyede. Zaten ondan uzakken, cok özlerken simdide Askere gitti.. Yakinda Sevgililer Günü ve o Günü bos gecirmek istemiyorum bi güzellik yapmak istiyorum ama ne yapacagimidea bilmiyorum ? Bana yardim edebilrmisiniz :( Tsk ederim Simdiden

askere gittiği için üzülme boşver bi an önce gitsin gelsin benimkide askerde :ssz::1:
hediye babında soruyosun galiba canım askerde lazım olucak bi kaç bişey alabilirsin aklımada gelmedi şimdi :26:
yada bi atkı falan ör yatarken falan takar soğukta :27:

askere gittiği için üzülme boşver bi an önce gitsin gelsin benimkide askerde :ssz::1:
hediye babında soruyosun galiba canım askerde lazım olucak bi kaç bişey alabilirsin aklımada gelmedi şimdi :26:
yada bi atkı falan ör yatarken falan takar soğukta :27:

Ay tortooo Atkıyı yatarken mi takcak adam :1:alemsin.

BEnce imkanın varsa ziyarete git canım en güzel hediyo bu olur herhaldee

Ziyaretine Nasil gideyimki aramizda 1500 km var su an imkansiz :34:
Hediyeyide nasil yetistirecegimi ve ulastiracagimi bilmiyorum :6:

Canım sen kafanda kur da hediye kargoyla gönderilir nolcakki.Adresini biliyosan sorun yok.
Valla ben gitmeyi düşünüyorum, benimkine kalsa bu haftasonu gel diyor ama biraz daha zaman geçsin diyorum.

Canım sen kafanda kur da hediye kargoyla gönderilir nolcakki.Adresini biliyosan sorun yok.
Valla ben gitmeyi düşünüyorum, benimkine kalsa bu haftasonu gel diyor ama biraz daha zaman geçsin diyorum.

Göndersemde Cok özel oLsn istiyorum ama bulamiyorum :$ :34:

Back
X