canım çok benzer bi olay bende yaşadım..aynı şekilde askerdeyken ayrıldık daha doğrusu tartışma sonucu ben istedim ayrılmayı ama sonra kızgınlık geçince özlemeye başladım.aklımda hep ordayken daha çok özler belki kıymeti anlar diye aramadım ama oda aramadı..daha sonra dayanamayıp msj attım çok kızgındı çok şaşırdım hiç özlememiş gibiydi..neyse biraz konuştuk barıştık bi ara sordum nasıl dayanabildin hiç mi özlemedin diye..oda dedi askerdeyken terkedilen bi erkeğe normal hayattan daha çok koyar dedi..daha çok kızar dedi..herkes sevgilisiyle konuşurken arar sorarken ben sana bi kere daha kızıyodum nasıl terk etti diye dedi..yani anlatmak istediğim eğer erkek arkadaşının seni sevdiğinden eminsen kendi sevgindende eminsen onun aramasını bekleme bence..çünkü orası gerçekten çok farklı bi yer hiç bişey bizim düşündüğümüz gibi değil..o yüzden ben ara derim ama yinede sen bilirsin beklemeye dayanabilirim diyorsan bekle biraz ama ben şahsen 2 ay beklediğim için çok pişmanım şimdi çok şükür eskisinden daha iyiyiz..

ayrılıklar gerçek aşkı öldürmüyor gerçekten en azından bende olmadı..bilmiorum tatlım sen bilirsin ama bence ne sen üzül nede o üzülsün..inşallah hakkında hayırlısı olur