• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğimi özlemekten, bekleyipte gelmemesinden yoruldum..

glnckn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
148
7
318
35
İstanbul
3 yıldır birlikte oldugum erkek arkdşımla 2 ay önce ayrıldık. şuan 7aydır askerde daha öncede konu açmıştım bununla ilgili zaten.onu çok özledim. bensiz bu günleri nasıl geçiyo,özlüyomu , düşünüyomu diye hep düşünüyorum.bazen umursamamayı becerebiliyorum bazen çıldırıcak şekilde özlediğimi farkediyorum konuşmak istiyorum.hep askerde dayanamaz diye düşündüm ama bi kez arayıp sesimi dinledi bidaha arayıp sormadı. evdede bi takım huzursuzluklar yaşadıkça yoklugunu daha cok hissediyorum. herkes unut gitsin demekten baska birşey demiyor ama kolay değil yapamıyorum :((

Merhaba canım,
Kolay değil anlayabiliyorum seni.
3 yıl az bi süre değil, eminim bir çok yaşanmışlıklarınız vardır unutmak silip atmak bence onun içinde kolay olmayabilir..Kişiliği nasıl erkek arkadasının bilmiyorum gerçi ama bazı erkekler kaç yıl olursa olsun ilişki sonrasında vurdumduymaz olabiliyorlar.

Çevremde çok denk geldim askerliği sorunlu geçiyorsa hiç yanasmıyorlar aşk meşk olaylarına.Zaten ayrılmışsınız birşeyler bitmiş, oda belki artık o sayfayı açmak istemiyordur...Açıkcası ayrılığınızın sebebide çok önemli burda !

Hakkında hayırlısı ne diyeyim.

Son düzenleme:
çok basit bi kıskançlıktı . merak etmesini özlemesini istiyorum. ben böyle o aklımdayken hiç bişeyden mutlu olamıyorum. askerde daha çok özler diyolardı ama hiç aramadı . ablası ile görüşüyorum pişman olur sabret diyo umutlanıyorum. halini hatrını çok merak ediyorum :((

çok basit bi kıskançlıktı . merak etmesini özlemesini istiyorum. ben böyle o aklımdayken hiç bişeyden mutlu olamıyorum. askerde daha çok özler diyolardı ama hiç aramadı . ablası ile görüşüyorum pişman olur sabret diyo umutlanıyorum. halini hatrını çok merak ediyorum :((

Kıyamam ya canım benim, dediğin gibi basit bi kıskançlıksa keşke bitmeseymiş keşke..Hiç belli olmaz, belki de döndüğünde birşeyler olabilir..
Ortada ki sen hala seviyor ve özlüyorsun, zaten askerde olması eminim canını daha da çok yakıyordur..Bilirim bende asker bekliyorum..İstediğin anlarda konuşmak görmek yazmak nasip olmuyor malesef.Ayrılmış olabilirsiniz tamam normal sonuçta düşmanın değil aramayı denedin mi, dediğin gibi halini hatrını sorarsın..

Sana tavsiyem, eğer gerçekten seviyor ve sevdiğinede inanıyorsun aşkının peşinden koş !
Asla yılma, tabi umut ışığı varsa.Bu devirde aşk mı? Kolay yakalayamıyor herkes :19:

inan bende cok istyrm msj atmayı yalnız bırakmamayı onu orda ama daha öncede ayrılıp barıstıgımızda hep ben ilk adımı atıyodum. budefs beklemek istiyorum . ama çok zor beklemek . askerde daha hassas olacagını düşünmüştüm.ailesini haftada 1kez arardı beni hergün arardı. şimdi bianda nasıl siler kabul edilmiyo :(

inan bende cok istyrm msj atmayı yalnız bırakmamayı onu orda ama daha öncede ayrılıp barıstıgımızda hep ben ilk adımı atıyodum. budefs beklemek istiyorum . ama çok zor beklemek . askerde daha hassas olacagını düşünmüştüm.ailesini haftada 1kez arardı beni hergün arardı. şimdi bianda nasıl siler kabul edilmiyo :(

..Anladım canım önce o adım atsın meselesi ! Nasıl yapmak istiyorsan öyle yap, sen bilirsin sonuçta aranızda ki mesafeyi...Evet genelde askerde daha hassas olunmaları beklenir, ama kimi erkeklere göre değişiyor sanırım..

Umarım Allah biran evvel kalbine göre verir, en kısa zamanda.

canım çok benzer bi olay bende yaşadım..aynı şekilde askerdeyken ayrıldık daha doğrusu tartışma sonucu ben istedim ayrılmayı ama sonra kızgınlık geçince özlemeye başladım.aklımda hep ordayken daha çok özler belki kıymeti anlar diye aramadım ama oda aramadı..daha sonra dayanamayıp msj attım çok kızgındı çok şaşırdım hiç özlememiş gibiydi..neyse biraz konuştuk barıştık bi ara sordum nasıl dayanabildin hiç mi özlemedin diye..oda dedi askerdeyken terkedilen bi erkeğe normal hayattan daha çok koyar dedi..daha çok kızar dedi..herkes sevgilisiyle konuşurken arar sorarken ben sana bi kere daha kızıyodum nasıl terk etti diye dedi..yani anlatmak istediğim eğer erkek arkadaşının seni sevdiğinden eminsen kendi sevgindende eminsen onun aramasını bekleme bence..çünkü orası gerçekten çok farklı bi yer hiç bişey bizim düşündüğümüz gibi değil..o yüzden ben ara derim ama yinede sen bilirsin beklemeye dayanabilirim diyorsan bekle biraz ama ben şahsen 2 ay beklediğim için çok pişmanım şimdi çok şükür eskisinden daha iyiyiz..:nazar::nazar::nazar: ayrılıklar gerçek aşkı öldürmüyor gerçekten en azından bende olmadı..bilmiorum tatlım sen bilirsin ama bence ne sen üzül nede o üzülsün..inşallah hakkında hayırlısı olur

canım çok benzer bi olay bende yaşadım..aynı şekilde askerdeyken ayrıldık daha doğrusu tartışma sonucu ben istedim ayrılmayı ama sonra kızgınlık geçince özlemeye başladım.aklımda hep ordayken daha çok özler belki kıymeti anlar diye aramadım ama oda aramadı..daha sonra dayanamayıp msj attım çok kızgındı çok şaşırdım hiç özlememiş gibiydi..neyse biraz konuştuk barıştık bi ara sordum nasıl dayanabildin hiç mi özlemedin diye..oda dedi askerdeyken terkedilen bi erkeğe normal hayattan daha çok koyar dedi..daha çok kızar dedi..herkes sevgilisiyle konuşurken arar sorarken ben sana bi kere daha kızıyodum nasıl terk etti diye dedi..yani anlatmak istediğim eğer erkek arkadaşının seni sevdiğinden eminsen kendi sevgindende eminsen onun aramasını bekleme bence..çünkü orası gerçekten çok farklı bi yer hiç bişey bizim düşündüğümüz gibi değil..o yüzden ben ara derim ama yinede sen bilirsin beklemeye dayanabilirim diyorsan bekle biraz ama ben şahsen 2 ay beklediğim için çok pişmanım şimdi çok şükür eskisinden daha iyiyiz..:nazar::nazar::nazar: ayrılıklar gerçek aşkı öldürmüyor gerçekten en azından bende olmadı..bilmiorum tatlım sen bilirsin ama bence ne sen üzül nede o üzülsün..inşallah hakkında hayırlısı olur

Evet bende arkadaşa katılıyorum, gerçekten sevildiğini biliyor inanıyor ve bunu hissediyorsan kesinlikle adım at..Gurur yapma, dediği gibi arkadasın orası çok farklı dünya..Ben sözlümle şuana kadar tek bir problem dahi yaşamadım ama söylediği şey, buralar çok zor hapis gibi geliyor insana..Ardına bakmadan kaçmak istiyorsun diyor...Belki de senden bekliyordur he, hem bu sayede gerçekten niyeti neymiş öğrenebilirsin de...Karar ve hayat senin..

Sevgiler :71:

Back
X