sevdiğimin akciğerleri su toplamış :(((

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar ya, sevgilimle şu sıra küs gibiyiz, daha doğrusu ben onun kalbini kırdım..
söz verdiğim bi konuda sözümü bozdum ve bana çok kırıldı zaman istedi..
o doğuda görev yapıyor ama şimdi tatil olduğu için burda..
doğudayken rahatsızlandı, doktorlar teşhis koyamamışlar ve buraya gelip hastaneye gitti.
sonuçları öğrenmişler ama biz küs olduğumuz için annesinden öğrendim..
akciğerlerinde su toplanmış :50: kızlar çok üzüldüm yaa..
akciğer bu boru değil :43: çok korkuyorum bi şey olur diye..
öksürüyor, öksürürken ağzından kan geliyormuş falan..

şimdi bi de tatil bitip yine doğuya dönecek, orda kar kış..
nasıl olacak ya çok üzülüyorum..
çok önemli midir bu su toplaması.. yani tabi önemli de düzelir mi..
ona bi şey olmasın ya.. kıyamam ben ona :50:

geçmiş olsun canım.
benim de teyzemin akciğerleri su toplamış 4 gündür hastanede yatıyor.
antibiyotikle geçer demişler önce ama 4 gündür ciğerine boru takmışlar ondan dışarı akıtıyorlar suyu..
çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım.
benim de teyzemin akciğerleri su toplamış 4 gündür hastanede yatıyor.
antibiyotikle geçer demişler önce ama 4 gündür ciğerine boru takmışlar ondan dışarı akıtıyorlar suyu..
çok geçmiş olsun..

offf.. sağol canım ya sana da çok geçmiş olsun..
burda kalsa neyse ama tee doğuya gidecek havanın eksi bilmem kaçlarda olduğu yere :( napıcak orda yaa..

Oncelikle gecmis olsun arkadasin tedavisi yaptirsin ve bol bol dinlewin akcigerin su toplamasini akciger saran zarin iltihaplanmasi diye biliyorum arkadasiniz dah onc romatizma ve zaturre gibi hastaliklar gecirmis olabilir bol bol dinlesin

Oncelikle gecmis olsun arkadasin tedavisi yaptirsin ve bol bol dinlewin akcigerin su toplamasini akciger saran zarin iltihaplanmasi diye biliyorum arkadasiniz dah onc romatizma ve zaturre gibi hastaliklar gecirmis olabilir bol bol dinlesin

teşekkür ederim canım.. daha önce böyle bi rahatsızlığı olmamış sanırım..
hatta çok sağlamdır bünyesi, çok zor hastalanır, çok zor üşür ama işte.. demek ki bi yerden patlak verdi bünye.. :(

Bronsit, kulak rahatsizliklari yada soguk alginligi akcigerin su toplamasina neden olabilir tabi hekimler daha iyi bilir.

kızlar ya, sevgilimle şu sıra küs gibiyiz, daha doğrusu ben onun kalbini kırdım..
söz verdiğim bi konuda sözümü bozdum ve bana çok kırıldı zaman istedi..
o doğuda görev yapıyor ama şimdi tatil olduğu için burda..
doğudayken rahatsızlandı, doktorlar teşhis koyamamışlar ve buraya gelip hastaneye gitti.
sonuçları öğrenmişler ama biz küs olduğumuz için annesinden öğrendim..
akciğerlerinde su toplanmış :50: kızlar çok üzüldüm yaa..
akciğer bu boru değil :43: çok korkuyorum bi şey olur diye..
öksürüyor, öksürürken ağzından kan geliyormuş falan..

şimdi bi de tatil bitip yine doğuya dönecek, orda kar kış..
nasıl olacak ya çok üzülüyorum..
çok önemli midir bu su toplaması.. yani tabi önemli de düzelir mi..
ona bi şey olmasın ya.. kıyamam ben ona :50:

büyük geçmiş olsun canım.sıkma canını bu hastalığı babam gençken geçirmiş. hemen görevine gidemez..2-3 ay hastanede yatması gerekiyor hastanızın. kuvvetli antibiyotik eğer yeterli gelmezse ciğerdeki suyu müdahale ile boşaltacaklar.tabi en iyisi ilaç tedavisi.ciğerde su toplaması en çok kalp kapak yetersizliği ya da şiddetli soğuk algınlıdır.szin teşhis ne kondu bilmiyorum ama bu hastalık bakım ve zaman ister....tekrar çok büyük geçmiş olsun...

büyük geçmiş olsun canım.sıkma canını bu hastalığı babam gençken geçirmiş. hemen görevine gidemez..2-3 ay hastanede yatması gerekiyor hastanızın. kuvvetli antibiyotik eğer yeterli gelmezse ciğerdeki suyu müdahale ile boşaltacaklar.tabi en iyisi ilaç tedavisi.ciğerde su toplaması en çok kalp kapak yetersizliği ya da şiddetli soğuk algınlıdır.szin teşhis ne kondu bilmiyorum ama bu hastalık bakım ve zaman ister....tekrar çok büyük geçmiş olsun...

çok sağol canım.. soğuk algınlığı geçirdi sanırım ondan ötürü oldu.. umarım iyileşir çok korkuyorum..

çok sağol canım.. soğuk algınlığı geçirdi sanırım ondan ötürü oldu.. umarım iyileşir çok korkuyorum..

korkma allah büyüktür...soğuk algınlığı ise ilaç başlamışlardır bile...suyu boşaltma müdahalesi olrsada üzülme her şey iyileşmek için sonuçta...tıp inanılmaz ilerledi..ama sanmıyorum hemen göreve göndermezler...

Öncelıkle gecmıs olsun,senı korkutmak ıstemıyorum ama akcıgere su toplanması ıyı degıl,suyu aldırıncada süreklı su topluyor,benım amcamdada ı sorun vardı,cok dıkat etmesı gerekıyor.....

Muhtemelen zatürre olmuş sevdiğin.
Benım erkek arkadasım da askerden yenı geld ve orda zaturre olup cigerleri su toplamıs.
Merak etme ama iğne tedavısı ve antıbıyotık tedavısıyle iyileşecek.Benimki toplanndı sükürler olsun.Beslenmesıne dıkkat etsin ve dınlensın ıyılecesek.

Back
X