- 24 Ocak 2015
- 54
- 49
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hazansonbahar67
-
Zor bir durum ya ne desem bilemedim.
Basimdan böyle bir evlilik gecti benimde, ve aynen dediginiz gibi, insanin icindeki her neyse tükeniyor.. Ama hic degilse kocaniz umursamiyormus sizi onun icin süslendiginiz zaman, benimki direkt kizip bagirmisti ne yapmaya calisiyorsun diyerek.. Bir kadin icin zor bir durum gercekten insan okadar kiriliyorki.. Ben careyi bosanmakta buldum, pismanda degilim. Ama sizin cocugunuz var, düzeltmeyi denemeye deger..
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun inshallah.
Böyle öküzler ne diye evlenirki
Sen de yurtdışında mı byüdünTr den mi geldin?Çalışmıyorsun sanırım.Nişanlyken sevgiliyken nasıldı?
İşi ağır gibi.Nişanlyken ki işi de bu muydu?O zamanki ilgisi açık ara fazlamıydı.KOnuştun mu bunu?Ailesi orda mı?Ailesiyle nasılsın?
Evlendikten sonra da ilgisi iyiydi şu sıra mı ilgisiz?[/QUO
Ewet evlendikten sonrada çok ilgiliydi. Ama şu sıra pek görmüyor bizi ama 3 4 haftadır kendimce çabalıyorum çok şükür bu hafta çabalarımdan sonuç alıyorum bu hafta hiç ses çıkartmadım tatil gününde çocuğu aldı bana sen işlerini gör biz kızımla gezelim sonra seni gelip alalım istediğin yere gidelim hayatım dediDünya benim oldu sanki inşAllah böyle devam eder ...şunu çok iyi anladım bir kadın kendine değer vermeli bende ona bunu göstermeye çalıştım hiç onu görmedim kızımla keyfini çıkardım ve ara ara konuştum yemek yerken çay içerken gördü ki bir baba olarak hiç bişey yapmadığını bir eş olarak düşünmediğini çok şükür anladı şimdi o bişeyler yapmaya çalışıyor inşAllah böyle devam eder ...sevgimiz tazelenir umarım Rabb'im herkese içinde benim yuvamda Sevgi'yi saygıyı eksik etmesin inşAllah.. İlginiz için çok teşekkür ederimM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?