SevdiğiminN ilgisizliğiyle ne yapmalıyımM ????

Hazansonbahar67

"ALLAH" yeteR...
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
54
49
88
35
Selamunaleyküm hanımlar nasılsınız? Uzun zaman oldu siteye girmeyeli. Yeni üyelere hoşgeldiniz diyorumM.
Fikrinize ihtiyacım var hanımlar
Eşimle severek evlendim tam 6 yıl oldu onun için Fransa'ya geldim şuanda burada yaşamaktayım bir çocuğumuz var. Yaklaşık 2 yıldır bana karşı sevgisini ilgisini kesmiş durumda paylaştığımız birşey kalmadı işten eve gelir tv seyreder sonra yatar sabah işe akşam yemek tv tekrar yatar etrafımızdaki arkadaşlarımız bi plan yapıp dışarıda bir aktive yapmasalar eşimin düşünüpte beni ve çocuğumu hiç dışarı çıkartası gelmiyor aklına... Dışarıda çocuk gibi arkadaşlarıyla beraberken çok düşünceli ince biri ama evden içeri girdiğinde bencil düşüncesiz sevgisiz bir Ada'm oluyor... Tatil günlerinde çocuğunla ilgilen diyorum bana verdiği cevap evde geçirdiğimiz Zaman değil mi diyor .. Sanırım en çok yaralayan bu nokta çocuğumuzada ilgisiz davranması Evet çok seviyor bişey olsa hemen evhamlanıyor ama bu yetmiyor bana ... Bir kadın olarak ilgisizliğe sevgisizliğe saygısızlığa gelemiyorum. Beni hep görmezden geliyor küçümsüyor... Şimdi soracaksınız kendine bakıyormusun diye bakım olarak . Ewet gayet iyi baktığımı düşünüyorum evirmede kendime de zayıfım kapalı olmama rağmen evimde saçımı yaparım ona güzel görünmeye önem gösteririm ama gel gör ki karşıdan gururumu okşayan bir tavır bile görmediğim Zaman içimdeki her neyse tükenmeye başlıyor .... Şuanda öyle durumdayım ki halimi ne kadar dile döksem azdır inanın ...

Zor bir durum ya ne desem bilemedim.
Basimdan böyle bir evlilik gecti benimde, ve aynen dediginiz gibi, insanin icindeki her neyse tükeniyor.. Ama hic degilse kocaniz umursamiyormus sizi onun icin süslendiginiz zaman, benimki direkt kizip bagirmisti ne yapmaya calisiyorsun diyerek.. Bir kadin icin zor bir durum gercekten insan okadar kiriliyorki.. Ben careyi bosanmakta buldum, pismanda degilim. Ama sizin cocugunuz var, düzeltmeyi denemeye deger..
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun inshallah.
Böyle öküzler ne diye evlenirki

İlgin için çok teşekkür ederim bakalım şuanda kendi tarafımdan onun ilgisini çekmeye çalışıyorum o bizi görmüyorsa bende onu görmemeye çalışıyorum eşim biraz tutumludur şuanda onu değerlendiriyorum alışverişimi tek yapıyorum ne kadar harcadın falan diye soruyor arada bir bende seni bekliyorum hiç gelmiyorsun ilgilenmiyorsun benim eçocuğumun evin ihtiyaçları var bak fişi de burada diyorum hem güvenini kırmıyorum hemde birazda olsa ona psikolojik olarak sorumluluk vermeye çalışıyorum inşAllah işe yarar bakalım hayırlısı

Bence siz biraz fazla ilgilisiniz eşinizle yani onun ilgisizliğinin karşısında. Yumuşakbaşlı konuşmalarınız belli ki etki etmiyor, biraz ona sizi kaybetme korkusu vermeniz lazım.

Herşey yeri ve Zaman'ında olmalı diye düşünüyorum kendimce rest çekip öyle bi kapı açarsam sonra açtığıma pişman olmak istemiyorum şuanda çabalama içerisindeyim he olmadı mı zaten olmaz o Zaman'da ben uğraştım sen hiç bir uğraş vermedim derim . Sonuçta çocuğum var böyle birşey için onuda huzursuz etmek istemiyorum zaten evlenene kadar babam tarafından birçok huzursuz olaylar ve durumlarım oldu böyle büyüdüğüm için çocuğuma da aynı durumu yaşatmak istemiyorum ewet çok tepkisiz kalabiliyorum ama gel gör ki Zaman'ı geldi mi çok sert bir tavır takınıyorum ...

Sen de yurtdışında mı byüdünTr den mi geldin?Çalışmıyorsun sanırım.Nişanlyken sevgiliyken nasıldı?

Sen de yurtdışında mı byüdünTr den mi geldin?Çalışmıyorsun sanırım.Nişanlyken sevgiliyken nasıldı?

Türkiye'de İzmir'den geldim Fransa'ya bir süre çalıştım ama artık çalışmıyorum evlenmeden evlendikten sonrada gayet iyiydik ama gel görki şu 2 senedir pek ilgisi yok iş ev iş ev he birde tv

Evlenmeden böyle olan tanıdım ben. EVLenince o nasıl olacak çok merak ediyorum.
.Nasıl tanıştınız?
işi düzgün mü?

Benim de bir yurtdışı hikayem var.Ah ah..

Hayırlısı allahtan bakalım inşAllah düzeltmeye toparlamaya çalışıyorum tatilde tanıştık zaten aileler uzun zamandır dedelerden kalma bi tanışıklık varmış sonra tabi hiç görüşülmemiş derken tatilde denk geldik tanıştık konuştuk sonra aileler istemdi bizde kendimiz hayatımızı kurduk çok iyiydik geçi hala iyiyiz ama şu sıralar pek ilgisi yok umarım geçici olur bakalım Rabb'im büyük inşAllah düzeltirizZ ... Eşim oto yıkamada çalışıyor uzun süredir de orda zaten arabaları çok seviyor ondan severek de çalışıyor iş konusunda çok çalışkandır ...

İşi ağır gibi.Nişanlyken ki işi de bu muydu?O zamanki ilgisi açık ara fazlamıydı.KOnuştun mu bunu?Ailesi orda mı?Ailesiyle nasılsın?

Evlendikten sonra da ilgisi iyiydi şu sıra mı ilgisiz?

İşi ağır gibi.Nişanlyken ki işi de bu muydu?O zamanki ilgisi açık ara fazlamıydı.KOnuştun mu bunu?Ailesi orda mı?Ailesiyle nasılsın?

Ewet evlenmeden önce de işi aynıydı konuştum bi ara dikkate aldı şimdi yine saldı ailesiyle ilk başlarda pek aramız yoktu ama şuanda çok iyiyiz hatta eşimden bile daha yakınımM diyebilirimM ailesine tek sorunumuz bu aslında biraz fazla bencil olması tutumluluğuda var ama onu aşmaya çalışıyoruz yavaş yavaş inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…