Sevdiğine küfür

biriccik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
39
11
3
30
5 senedir beraberiz yeni evliyiz duygusal merhametli iyilik dolu bi eşim var ta ki sinirlenene kadar gözü hiçbirşey görmüyor evlenmeden önce bana da kızardı ama degil küfür hakaret boyutuna dahi gelmezdi. Yanımda başkasına kufrederdi sinirlenirdi vs. ama Evlenince bana kızdığında kufretmeye başladı onu tanıdığımı dusunuyodum ama yanılmışım bu konuda ve cok zoruma gidiyor. Dun akşam üstü ışık kapali guneslik açık ama tül perde kapali üstümü degisiyordm ve evimiz 2 kat bahçeli dışarda da duvar bos alan var kimsenin gormesi mumkun degil ve altimda atlet vardı. Bana senin geçmişini s..m dedi. Bir yaşayan ben miyim acaba? Ne yapmak lazim boylelerine

Rahatsız olduğunu söyle, ciddi bi şekilde uyar onu. Senin karşında karın var benle böyle konuşamazsın de..
Hem bugün küfreden yarın şiddete de başlar. Böyle kaba saba insanlardan her şey beklenir... Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Rahatsız olduğunu söyle, ciddi bi şekilde uyar onu. Senin karşında karın var benle böyle konuşmazsın de..
Hem bugün küfreden yarın şiddete de başlar. Böyle kaba saba insanlardan her şey beklenir... Allah yardımcın olsun.
Sinirlyken uzaklasyo benden geldigimde o kaçıyor siddet gostermemek icin kendi duvarlari yumrukluyo

Sinirlyken uzaklasyo benden geldigimde o kaçıyor siddet gostermemek icin kendi duvarlari yumrukluyo
Olsun ileride yapmayacağı anlamına gelmez. Sen yine de al karşına konuş, rahatsız olduğunu üzüldüğünü söyle, baktın hala aynı bi psikiyatra falan götürmeye çalış, kabul ederse tabi.

Olsun ileride yapmayacağı anlamına gelmez. Sen yine de al karşına konuş, rahatsız olduğunu üzüldüğünü söyle, baktın hala aynı bi psikiyatra falan götürmeye çalış, kabul ederse tabi.
Devamli söylüyorum bana küfür etme diye tamam diyor ben affediyorum iyi guzel yine küfrediyor. Dedim senden uzaklaşıyorum haberin olsun diye öyle dememe alınmış ağladı. Ama yine ayni

Bugün duvarları yumruklayan yarın bir gün sizi yumruklar . Öfke kontrolü çok önemli bir şey , konuşmayı denediniz mi ? Mutlaka denemişsinizdir tabii ama bir an önce önleminizi alın .

Bugün duvarları yumruklayan yarın bir gün sizi yumruklar . Öfke kontrolü çok önemli bir şey , konuşmayı denediniz mi ? Mutlaka denemişsinizdir tabii ama bir an önce önleminizi alın .
Geçen elinde 2 bidon sırtında 1 damacana var bana kiyamayip güya bana tasitmadi ver birini dememe ragmen. Neyse kapiya kadar geldik ışık yanmiyor bende anahtarla bi türlü acamdm kapıyı bide panik yapınca aldi elimden anahtari acacagin kapinin bilmem neyini yapiyim ne kadar beceriksizsin virt zırt kendi açtı girdi konusmayi denedim tabi deniyorum ama yok

En ufak bsyde kufure siginan erkek o kdr aciz geliyor ki gozume...gercekte bir halt edemicek oldugunu gosteriyor sanki. Bunu soyle devamlı belki dank eder. Ama ciddi bi ofke kontrolu sorunu var gibi gozukuyor

Gecmisini bilmem napiyim dediginde, gecmisimde sadece sen varsin deseydin.

Utanmaz herif. Iyi ki pipileri var bu erkeklerin, olmasa ne halt ederlerdi bilmem.

Konus duyecegin, huy cikmadan can cikmiyor. Umarim duzelir

Eşimin de hassas noktası perdelerdir
Bi kere biz de çok büyük kavga etmiştik stor açıktı tül vardı ben soyundum diye.
Küfür ise trafikte çok sinirlenince ağzından kaçırıyor ama şahsıma küfür etmesini kaldıramam.
Eşin sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor gibi görünüyor. Şimdi duvarı yumruklayan sonra sana zarar verebilir. Sakin bir zamanında konuşun, kendine çeki düzen versin. Öfke kontrolünü öğrensin

Evlenmeden önce başkalarına küfür ediyorsa, bil ki evlenince sana da edecek. Bu kaçınılmaz bişey. Ama olan olmuş evlenmişsin artık bu boz ayıyla, tepkini sert bi şekilde koy ki anlasın bari. Sende aynı tepkiyi verme ama cezalandır. En sevdiği en ihtiyacı olan şeyden mahrum bırak mesela

5 senedir beraberiz yeni evliyiz duygusal merhametli iyilik dolu bi eşim var ta ki sinirlenene kadar gözü hiçbirşey görmüyor evlenmeden önce bana da kızardı ama degil küfür hakaret boyutuna dahi gelmezdi. Yanımda başkasına kufrederdi sinirlenirdi vs. ama Evlenince bana kızdığında kufretmeye başladı onu tanıdığımı dusunuyodum ama yanılmışım bu konuda ve cok zoruma gidiyor. Dun akşam üstü ışık kapali guneslik açık ama tül perde kapali üstümü degisiyordm ve evimiz 2 kat bahçeli dışarda da duvar bos alan var kimsenin gormesi mumkun degil ve altimda atlet vardı. Bana senin geçmişini s..m dedi. Bir yaşayan ben miyim acaba? Ne yapmak lazim boylelerine
Terbiyesiz herif!Böylelerini falakaya yatırmak lazım da işte...En güzeli götürüp bir ahıra bağla bacım,rahat edersin.

Asla düzelmez.. Boşa kürek çekme.. Ya küfürle yaşayacaksın ya da yol vereceksin..

Evlenmeden önce başkalarına küfür ediyorsa, bil ki evlenince sana da edecek. Bu kaçınılmaz bişey. Ama olan olmuş evlenmişsin artık bu boz ayıyla, tepkini sert bi şekilde koy ki anlasın bari. Sende aynı tepkiyi verme ama cezalandır. En sevdiği en ihtiyacı olan şeyden mahrum bırak mesela

Nasil ki baskalarinin dedikodusunu bize anlatan birinin, bizim dedikodumuzu da baskasina anlatttigindan suphe duymamaliysak,

kufur meselesi de aynen boyle.

konu sahibi kufre karsi biri degilsiniz anladigim kadariyla, o yuzden bu durumu sadece ofke kontrol problemi olarak gorun, sevgisizlik vs olarak gormeyin. Adam sinirlenince gozu donuyor ise, bugun size yarin baskasina.

Back
X