• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigini genelde alttan alan bütün hemcinslerim buyrun buraya

Bir kere o hakkı onlara verince sürekli istediklerini düşünüyorum.
Bu konuda adım bencile de çıksa alttan almamaya çalışıyorum, o alsın. Ben hassas bir bayanım ayrıca o olgun olsun, benden büyük ne de olsa ben küçüğüm. :63:

çok alttan almayın...sonraa benimm gibi patlarsınız...bağırır çağırırsınız....ilişki biter...kendinizi sıkmayın yani alttan almada.mantıklı ve rahat davranın.dengeli davranmak önemli...

su an alttan almak zorundayim cünkü alttan almadigimda kendimi suclu hissediyorum bende böyle bir durum söz konusu cünkü sözlüm su an askerde ve dogal olarak psikolojik durumu sifir bende elimden geldigince alttan aliyorum alttan almadigimda oluyor tabi ama o zaman yine dayanamayip bir adim atan ben oluyorum benimki her seye küsüyor yoksa cok alingan bi yapisi var o bana hep der ki simdi sen alttan alcan ben askerden gelincede ben :) diyor hep

yaa biz gerçekten birbirimizi çok seviyoruz.bundan başka bi problemde olmuo zaten aramızda.bana tek dediği konuşurken gerilip sinirli olunca o an beni idare et sus yeter.ben sonra zaten düzelirim dio..bunu yapmayı bende gerçekten istiorum ama bende okadar sakin olamıorum susamıorum sadece o sinirli konuşurken.napıcam ben yaaa..yapan kızlar siz nasıl başarıosunuz o sinirle söölenirken susmayı :(( biri bana cewap wersin pleaseee

yaa biz gerçekten birbirimizi çok seviyoruz.bundan başka bi problemde olmuo zaten aramızda.bana tek dediği konuşurken gerilip sinirli olunca o an beni idare et sus yeter.ben sonra zaten düzelirim dio..bunu yapmayı bende gerçekten istiorum ama bende okadar sakin olamıorum susamıorum sadece o sinirli konuşurken.napıcam ben yaaa..yapan kızlar siz nasıl başarıosunuz o sinirle söölenirken susmayı :(( biri bana cewap wersin pleaseee

aaah aahh bnde aynı derdi çekiyorum susamıyorum :((

Back
X